2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×
Este es el blog de Salvem l'Artesà, patrimoni modernista del Prat. Aquí puedes seguir sus actualizaciones y comentarlas.

Comença el verkami per Salvar l'Artesà! Ens ajudes?

Ens hem marcat un repte. T'hi apuntes?

Volem explicar a tot El Prat el passat, el present i el futur de l’Artesà, i estendre així la importància de mantenir aquest espai i el perill imminent de perdre’l per sempre. Volem explicar en què el volen convertir i què proposem els veïns i veïnes.

Per això, el nostre objectiu és cobrir les despeses d’una publicació a color de 16 pàgines amb un tiratge d’un mínim de 5.000 exemplars que volem distribuir per les cases dels veïns i veïnes del Prat de Llobregat. A més a més, també editarem material de difusió divers.

per explicar a tot El Prat què és l’Artesà, en què el volen convertir i què proposem els veïns i veïnes

Volem editar una revista amb més de 5.000 exemplars que arribarà a les llars del Prat, i altres materials de difusió de la campanya

Podeu fer les vostres aportacions a la web o físicament a l’Herboristeria Naturanna (C. Dr. Robert n1)

Totes les aportacions tenen recompensa! Domassos, samarretes, llibres, plànols inèdits de la situació del patrimoni local, visites guiades per conèixer aquesta situació, litografies en edició limitada, il·lustracions originals i el nostre sincer agraïment.

US ANIMEU A PARTICIPAR?

http://salvemlartesa.cat/

SalvemlArtesà #SOSArtesà #ElPrat

0 comentarios en esta entrada
  • No hay comentarios
Añade un comentario