2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×
Este es el blog de Salvem l'Artesà, patrimoni modernista del Prat. Aquí puedes seguir sus actualizaciones y comentarlas.
 • 27 DE MARÇ, DIA MUNDIAL DEL TEATRE

  Un any més, torna el Dia Mundial del Teatre! Ja fa més d'un any que la Plataforma "Aturem l'enderroc, Salvem l'Artesà" va començar a organitzar-se per donar visibilitat a l'amenaça que cau sobre el nostre teatre centenari del Prat. Però el Teatre de l'Artesà encara està en perill, fa ja massa anys, des que es va tancar el 1988!

  Aquest any, però, l'amenaça és més greu que mai! DINTRE DE POCS MESOS L'AJUNTAMENT DEL PRAT DE LLOBREGAT PRETÉN ENDERROCAR-LO! I ha intentat fer creure la comunitat pratenca que el rehabilitaria...

  Aquest any, la plataforma us demanem que ens ajudeu en el tram final del VERKAMI PER SALVAR L'ARTESÀ, i us donem les gràcies a qui ja hi heu participat, per poder explicar al màxim de gent possible el que està passant amb el Centre Artesà.

  Informem de veritat! Lluitem per salvar l'Artesà! Gaudim del Teatre!

  Feliç dia Mundial del Teatre a tothom!

  #SalvemlArtesà #SOSArtesà #ElPrat

 • Comença el verkami per Salvar l'Artesà! Ens ajudes?

  Ens hem marcat un repte. T'hi apuntes?

  Volem explicar a tot El Prat el passat, el present i el futur de l’Artesà, i estendre així la importància de mantenir aquest espai i el perill imminent de perdre’l per sempre. Volem explicar en què el volen convertir i què proposem els veïns i veïnes.

  Per això, el nostre objectiu és cobrir les despeses d’una publicació a color de 16 pàgines amb un tiratge d’un mínim de 5.000 exemplars que volem distribuir per les cases dels veïns i veïnes del Prat de Llobregat. A més a més, també editarem material de difusió divers.

  per explicar a tot El Prat què és l’Artesà, en què el volen convertir i què proposem els veïns i veïnes

  Volem editar una revista amb més de 5.000 exemplars que arribarà a les llars del Prat, i altres materials de difusió de la campanya

  Podeu fer les vostres aportacions a la web o físicament a l’Herboristeria Naturanna (C. Dr. Robert n1)

  leer más