❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Festcarrer 2017

II FESTIVAL del FESTCARRER a PALAUTORDERA. El Festcarrer som una comissió de cultura popular assembleària i autogestionada que participem en la creació d'una xarxa d'oci i cultura participativa. Cerquem la màxima implicació d'individus i de col·lectius al Baix Montseny. Vine, participa i col·labora!

Festcarrer

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
58
Aportaciones
1.587€
De 1.400€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

A Palau hi ha massa places buides, carrers poc desgastats i una sensació de pèrdua de poder i de possessió sobre allò que és de tots. D’aquí va néixer fa un any aquest projecte, un més dels que caminen a Palau. Per dedicar un cap de setmana de primavera al carrer, per omplir-lo de cultura, per fer-ne un punt de trobada i empoderar-nos d’ell.

2016. La primera edició del Festcarrer va ser un èxit rotund. Els Trabucaires de Cardedeu van donar el tret de sortida -mai millor dit- des de la plaça de Can Xà. Allà mateix vam servir a més d’un centenar de veïnes el sopar que va preparar el col·lectiu gastronòmic Escudella Molotov i, després, una mostra de cançó improvisada.

L’endemà tornàvem a omplir la plaça: pintxos d’el Furni, el grup de música brasilera Maio de Sal i la colla bastonera Quico Sabaté. Havent dinat, encetàvem la tarda amb una ruta històrica pels carrers de Palau.

A la plaça Major una vintena d’entitats del poble organitzàvem una Fira, exposant cadascuna la seva feina. A mitja tarda començava un Cabaret al Carrer, que va acabar amb l’actuació del grup Les Cireretes.

Donàvem així la benvinguda al vespre des d’una plaça que va estar tot el dia plena a vessar. A la nit ens vam traslladar a l’auditori Ovidi Montllor, amb els concerts de Fantactels, UHF Stereo i PD Gamba.

El Festcarrer el vam acomiadar diumenge, tancant-nos, però per veure el documental “A tu què et sembla?” sobre el cas d’ Ester Quintana. Amb ella vam reflexionar i debatre sobre la voluntat del poder de prendre’ns els nostres espais comuns, de prendre’ns el carrer.

I enguany, què?

Doncs aquest segon Festcarrer arriba amb molta força. Podem avançar que farem la segona edició del sopar de glosa, programarem artistes que sorprendran i aquesta campanya de micromecenatge ens permetrà seguir autogestionant el festival. I el carrer. Sempre el carrer com a focus, i la voluntat de no deixar que ens el prenguin.

A què destinarem les vostres aportacions?

Les aportacions estan destinades a les despeses generades per les activitats del festival com són: lloguer d'equip de so, la publicitat, la cartelleria, els honoraris dels artistes, escenografia, decorats i material divers, etc. Entre totes fem les festes!

Les recompenses

Enguany les recompenses que oferim són tot el que podem donar: samarretes, sopars, begudes i publicitat. Aquestes les podeu recollir durant el festival del Festcarrer i també en un altre moment si ens ho demaneu.

Si ens desborda la solidaritat...

Si aconseguim arribar a la fita dels 1.400€ farem un Festcarrer digne i admirable. Ara, conscients del munt de persones que volen contribuir a fer encara més gran el projecte, tenim preparats uns actes d'alt voltatge si superem la xifra. Fes-ho!

Quan passa i on tot passa?

El tercer cap de setmana de maig (com l'any passat) és el millor candidat per fer el Festcarrer d'enguany. Tot i així cal veure la disponibilitat de la gent i artistes, però sinó seria l'últim cap de setmana de maig.

Hi ha diferents espais on es desenvolupen les activitats, però l'epicentre de tot plegat serà la plaça de Can Xa (plaça Major) a Palautordera, on TOT PASSA.

Amb qui comptem?

Doncs ara mateix amb tu, però aquest projecte compta amb més d'una trentena d'entitats que donen suport al Festcarrer. I durant la passada edició el múscul del teixit associatiu del Baix Montseny es va fer veure amb una impressionant mostra d'entitats i col·lectius de la zona que van poder explicar els seus projectes a viva veu.

Què més volem de tu?

Volem que col·laboris com sigui. De fet, amb l'aportació que fas estem més que contentes però també volem que vinguis, que ens expliquis com vols que sigui el Festcarrer, que facis propostes de programació i de format i que, sobretot, t'ho passis d'allò més bé. Festa sí, lluita també!

On ens trobaràs?

Doncs al carrer! Però és clar, primer millor que contactis amb nosaltres per quedar. Ens pots contactar i/o seguir per aquí:

Twitter @Festcarrer
facebook.com/Festcarrer
www.festcarrer.cat

Correu electrònic: [email protected]

Cartelleria

Notícia al nació digital de l'edició anterior

El cartell i programa de l'edició anterior.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies