❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Festcarrer

Festcarrer

Santa Maria de Palautordera

Som un col·lectiu de persones del Baix Montseny amb ganes de participar de la cultura popular al carrer, creiem que l'espai públic ha de ser un lloc de trobada per la gent i sentir-lo seu. A Palau hi ha massa places buides, carrers poc desgastats i una sensació de pèrdua de poder i de possessió sobre allò que és de tots. D’aquí va néixer fa un any aquest projecte, un més dels que caminen a Palau. Per dedicar un cap de setmana de primavera al carrer, per omplir-lo de cultura, per fer-ne un punt de trobada i empoderar-nos d’ell. Un lloc compartit, de tothom i de ningú, dels qui hi som, dels qui hi van ser i dels qui vindran. El nostre escenari comú: l’escenari del Festcarrer.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies