❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Invisibles

Projecte musical de caire social centrat en el fenomen migratori. És una atractiva proposta musical amb un repertori estilísticament variat, i un espectacle descriptiu, de denúncia i d'apoderament.

Xavier López Peñas

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
165
Aportaciones
4.960€
De 4.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Hola a totes i a tots,

Sóc en Xavi López i us presento INVISIBLES.

Aquest és un projecte inspirat en l'obra de teatre de Juan Diego Botto, "Un trozo invisible de este mundo". A més, també beu de la sensibilitat que emana de l'escriptora i poetessa catalana Joana Raspall i de la seva obra. Podries i Endavant en són una mostra.

De la mateixa manera que aquestes fonts d'inspiració, INVISIBLES també pretén contribuir a la VISIBILITZACIÓ de les persones migrants, treballant des de la música com a instrument descriptiu, de denúncia, i d'apoderament.

INVISIBLES narra en forma de fotografies musicals el procés migratori sud-nord, intentant copsar l'essència emocional i vital de cadascun dels moments importants que el migrant subsaharià ha d'afrontar en tot aquest viatge.

Descripció Musical.

A excepció dels poemes de la Joana Raspall, aquest és un projecte de composicions originals. La forta influència de la música africana en molts dels estils actuals (Jazz, Funk, Latin, Flamenc, Reggae...) ens ofereix la possibilitat de crear un repertori coherent i a la vegada eclèctic, variat i atractiu.

Per a més informació us adrecem a la nostra pàgina web:

                 www.invisiblesproject.com

Els integrants de la banda son:

Yolanda Sey Veu principal

Marc Teclas Guitarra elèctrica, Guitarra espanyola i Veu

Xavier López Composicions, Saxo Alt, saxo Soprà, flauta Travessera i cors

Joan Solana Teclats

Enric Puigdesens Baix elèctric i cors

David Italiano Percussions

Joan Carles Marí Bateria

"ENDAVANT"

L’apoderament de les persones i el trencament d’una fase apatia social, estan fent variar els patrons de conducta individuals i socials. Els valors d’autodeterminació i autoestima individual, de dignitat, de lluita i defensa de les conviccions personals i col·lectives, per sobre de qualsevol entitat repressora, forment part d’un canvi d’actitud, que convida a la transformació social.

Aquests valors son els que transmet ENDAVANT, aquest altre himne poètic de la Joan Raspall que hem musicat i que podreu apreciar en aquest vídeo.

Esperem que us agradi.

"PODRIES"

Podries forma part del llegat de la poetessa catalana Joana Raspall. A dia d'avui és una de les seves poesies més conegudes, convertint-se en tot un himne poètic.

Podries parla sobre l'empatia. Una poderosa eina emocional sense la qual la transformació social és impossible. Nosaltres hem fet la nostra versió musicada d'aquest poema.

"EN TIERRAS DE NADIE"

Aquí us presentem el primer dels temes enregistrats per vídeo, que correspon al segon track del CD. Està basat en la història de vida que Kalilu Jammeh ens relata en el seu llibre, "El viaje de Kalilu". Aquest dramàtic pelegrinatge cap a Europa suposa un dels moments que hem intentat descriure en aquesta cançó.

La traducció al Twi (idioma del 30% de la població de Ghana) feta per Regina Asare i Randy Williams Sey ha estat essencial. La importància d’emprar aquest idioma ha estat fonamental en el procés creatiu d'aquesta peça.

L'Àngel Martinez ha estat el pintor que ha fet el disseny de les imatges que defineixen INVISIBLES. Com podreu comprovar, amb aquestes SAMARRETES ha aconseguit extreure l'essència del projecte.

Moltes gràcies Àngel!!


Les vostres aportacions les dedicarem a:

Cobrir els costos de creació del projecte: Gravació, mescles, masterització i edició del CD... així com les despeses de merchandising (samarretes i bosses de roba)

Recompenses

Com agraïment a les vostres aportacions, hem pensat en una sèrie de recompenses que inclouen el CD del projecte, samarretes amb disseny del pintor Àngel Martínez, partitures del projecte i concerts a mida. També la inclusió en els agraïments del CD com a promotors o mecenes del projecte.

Calendari previst i Entrega de Recompenses

Un cop acabat el plaç de Verkami començarem amb l'edició física dels CD. Això vol dir que en 2 o 3 mesos aproximàdament tindrem CD, Samarretes i Bosses de Roba, que són les recompenses que ens comprometem a fer-vos arribar.

Aquestes recompenses us seran entregades en els concerts de presentació del disc. O bé via correu ordinari.

+ Info

Pàgina web
Facebook

Agrairem enormement la vostra aportació econòmica, però en cas de que no us fos possible fer-ne, us estarem enormement agraïts si ens ajudeu en la difusió d'aquest verkami, i per extensió d'aquest projecte.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#03 / ENTREGA DE RECOMPENSES

Hola a tots i totes,

primer de tot perdoneu per la falta d'informació durant aquests mesos.

Ja ho tenim tot!.

Durant aquest mes de Setembre intentarem fer-vos arribar, a tots els mecenes, les vostres recompenses.

Hi ha molts de vosaltres que ja ens coneixem i per tant l'entrega serà fàcil de fer . Els que no coneixeu cap membre del grup, ens podrieu fer arribar la vostra adreça i si pot ser un telèfon de contacte??

Moltíssimes gràcies!!

Una abraçada!


Hola a todos y todas.

En primer lugar, os pedimos disculpas por la falta de información durantre estos meses.

Ya tenemos todas las recompensas!!.

Este mes de Septiembre intentaremos haceroslas llegar a cada uno de vosotr@s.

Los que no conoceis a ninguno de los integrantes del grupo, necesitariamos vuestras direcciones o un telefona de contacto.

Muchas gracias!!

Un abrazo!

#02 / PROCÈS DE DISSENY I TALLA I COLOR SAMARRETES

Benvolguts mecenes,

us comunico que en aquests moments estem immersos en el procés de disseny de la caràtula. Els dibuixos de l'Àngel Martínez, que tant bé va captar l'essència del projecte, i el gust en el disseny del Genís Mensa, faran un producte musical del que, estic segur que estarem tots ben satisfets i orgullosos. Us asseguro que el CD físic serà una petita obra d'art.

Us aniré informant de les diferents fases que ens queden i del "timing". De moment en un parell de setmanes, com a molt, haurem acabat el disseny i ho enviarem a fàbrica.

D'altra banda, pel que fa al disseny de les samarretes necessito que m'envieu, els que vareu escollir la samarreta com a recompensa, algunes dades per afinar el màxim possible en la comanda. Necessitariem saber: TALLA i COLOR.

Envieu-me aquestes dades a: [email protected]

Us reenvio el disseny per què us enrecordeu de com eren les samarretes

Moltes gràcies a tots i totes!!

leer más

#01 / LO HEMOS CONSEGUIDO!!

Muchisimas gracias a tod@s por vuestro apoyo!!.

165 mecenas y 4960 euros, es mucho más de lo que esperábamos. Estamos muy contentos y agradecidos por vuestro apoyo. Gracias a vosotr@s haremos realidad "INVISIBLES".

En aproximadamente 10 dias, que es el plazo que Verkami tiene para cerrar la campaña, os enviaremos un mail para que nos deis los datos necesarios para haceros llegar las recompensas que tanto os mereceis. Que más que mecenas, habria que llamaros "merecenas" ;) , por lo mucho que mereceis nuestra gratitud.

Un abrazo enorme!!

P.D: Para los que, por lo que sea, no os ha llegado lo que seria una aproximación al diseño de las camisetas, aquí os envio una muestra:


Moltíssimes gràcies a tots i totes pel vostre recolzament.

Us estem molt agraïts perquè gràcies a les vostres aportacions aquest projecte serà una realitat.

En 10 dies aproximadament… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies