Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡ Estrenamos nueva web !

Taller de Músics

El Taller de Músics és molt més que una escola pionera en l’àmbit del jazz, el flamenco i les músiques populars modernes que ofereix formació professional i superior combinada amb la divulgació, producció i l'acompanyament a l’estudiant en el camp laboral. El seu esperit inquiet, activista i compromès transcendeix les aules esdevenint una institució de referència internacional.

10
Proyectos
786
Mecenas
33k
Euros recaudados

L'Arbre Vermell, primer disc de Paper de plàstic

Després d'uns mesos de treball intens, ja estem preparats per gravar el nostre primer disc! Només ens falta un últim esforç perquè això no es quedi al local d’assaig... Ens ajudes a fer-ho realitat?
Rock
51
Mecenas
2.025€
De 1.000€

Després de dos anys presentant les seves cançons en directe, un primer E.P. i el pas pel Sona9, guanyant el Premi Èxit 2016, el grup Paper de plàstic es disposa a enregistrar el seu primer disc 'L'Arbre Vermell'

Invisibles

Projecte musical de caire social centrat en el fenomen migratori. És una atractiva proposta musical amb un repertori estilísticament variat, i un espectacle descriptiu, de denúncia i d'apoderament.
Música
165
Mecenas
4.960€
De 4.500€

Amb una banda formada gairebé íntegrament per exalumnes del Taller de Músics trobem Invisibles. Es tracta d'un projecte musical de caire social centrat en el fenomen migratori. Xavi López és l'ànima d'aquest projecte que treballa des de la música com a instrument de denúncia i d'empoderament.

La Folie: ayúdanos a hacer realidad nuestro segundo disco

La Folie queremos grabar nuestro segundo disco y necesitamos tu ayuda. Nos ayudas a hacer realidad este sueño?
Pop / 8demarç, Dia internacional de la mujer
137
Mecenas
5.320€
De 5.000€

El grup La Folie es marca un nou objectiu per aquest 2017. Després del seu debut amb 'Traficants de somnis', aquesta banda de soul, funk, pop i reggae ha engegat una campanya Verkami per possible l'enregistrament d'un segon àlbum.

DuX prepara su primer disco

El primer disco de DuX está a punto de salir a la luz! Colabora en nuestro proyecto ahora y aprovecha las recompensas que te ofrecemos :)
Hip Hop / Rap
33
Mecenas
626€
De 500€

Aquesta banda creada el passat 2016 i on hi trobem alguns exalumnes del Taller de Músics pretén unir la música rap i altres gèneres moderns. Després del primer treball 'Oh Yes EP', DuX vol treure a la llum el seu primer LP. Experimentació i creativitat en estat pur.

Suona Pongiluppi presenta: "Espurnes"

La reencarnació sonora del llegat del mestre Pongiluppi retorna a la societat.
Clásica
106
Mecenas
5.200€
De 5.000€

Suona Pongiluppi és un projecte musicològic dedicat a la investigació del patrimoni musical. Aquesta iniciativa pretén treure a la llum l’obra del compositor papiolenc Miquel Pongiluppi. Violeta Tello, estudiant del Taller de Músics, forma part d'aquest projecte, que s'estrena amb 'Espurnes'.

Marco Boi Quintet - First EP

Mi música en un vinilo
Jazz
109
Mecenas
2.540€
De 2.500€

Aquest és el projecte més personal del contrabaixista Marco Boi. Els seus companys de viatge són Marco Losada, Vicent Pérez, Yeray Hernández i Leonardo Torres, amb els quals proposa una barreja de gèneres que van del jazz al rock. L’EP va veure la llum el passat 2016 sota el títol d’Hymnosis.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.