Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Taller de Músics

El Taller de Músics és molt més que una escola pionera en l’àmbit del jazz, el flamenco i les músiques populars modernes que ofereix formació professional i superior combinada amb la divulgació, producció i l'acompanyament a l’estudiant en el camp laboral. El seu esperit inquiet, activista i compromès transcendeix les aules esdevenint una institució de referència internacional.

16
Proyectos
2k
Mecenas
58k
Euros recaudados

'Foliage' Nou EP de Guillem MiTchel

'Foliage' (follaje) es mi nuevo trabajo, escrito y producido en Inglaterra y Catalunya. Ayúdame a hacerlo florecer!
Cantautor/a
80
Mecenas
3.107€
De 3.000€

Guillem Mitchel va ser professor del Taller de Músics i del projecte social Cabal Musical el 2014. Actualment té en marxa la publicació d’un nou treball, ‘Foliage’, que s’estrenarà el març de 2019. Prèviament, però, necessita el vostre suport per dur a terme la producció executiva del projecte!

CROW-funding para el ÁLBUM DEBUT de The Mothercrow

¡Colabora con el proyecto del primer disco de the Mothercrow y disfruta de recompensas únicas y limitadas!
Rock / Blues, Psicodelia, Vinilo
134
Mecenas
4.186€
De 4.000€

The Mothercrow és un grup de rock clàssic dels 60s i 70s que va sorgir del projecte social Cabal Musical. Després de passar per diversos escenaris i treure dos EP, ara fan un pas més enllà i volen grabar el seu primer disc. Per fer-ho han posat en marxa una campanya de Verkami. Els ajudes? ;)

Primer disco de Raquel Lúa, "Ruegos y demás"

Mar, poesía y raíces es lo que se puede escuchar en mi primer disco "Ruegos y demás". Un recorrido musical íntimo y sensible. ¿ME AYUDAS?
Cantautor/a
140
Mecenas
5.037€
De 3.000€

Fa dos anys Raquel Lúa i el Taller de Músics van connectar a través del projecte Cabal Musical. Des d'aleshores ens ha seduït amb la seva veu tan especial, melismàtica i amb segell mediterrani. Ara la cantant i compositora fa un pas endavant i vol enregistrar el seu primer disc. Èxit assegurat!

Primer disco The Mellow Sound

The Mellow Sound, grupo de la escena de jazz de Barcelona, queremos grabar un primer disco en estudio.
Jazz / #8m
149
Mecenas
4.100€
De 3.500€

Els estudiants del Taller de Músics ESEM Antonio Navarro, Aida Ten, Valentín Rodríguez i Denis Suárez formen The Mellow Sound, un quartet de jazz amb pinzellades de pop i soul. Després de sis anys en marxa, la banda vol fer un pas endavant i enregistrar el seu primer disc.

Marala - Col·labores amb nosaltres?

Tenim moltes cançons preparades per sortir a la llum. Ens ajudes amb el nostre primer EP?
Cantautor/a
112
Mecenas
3.145€
De 3.000€

Marala està format per tres joves veus del Taller de Músics ESEM. Selma Coll, Clara Fiol i Paula Giberga han creat aquesta proposta que barreja estils com el pop, el jazz, el folk o la cançó d’autor. Ara volen materialitzar la seva música en un disc, que ja tenim ganes d'escoltar!

8 am - Nuevo disco de Sommeliers

En este segundo disco mostramos una faceta más personal a partir de temas propios que os harán empezar el día con mucha energía!
Pop / Jazz
149
Mecenas
5.585€
De 5.500€

Ja fa una mica més de dos anys que podem gaudir de la música que ens fan arribar el quintet format per Rocio Seligrat, Violeta Paulina Sánchez, Teresa Noguerón, Laia Reverté i Patricia Romero. Ara engeguen nou Verkami per treure a la llum el segon disc. Èxit assegurat!

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.