Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Taller de Músics

El Taller de Músics és molt més que una escola pionera en l’àmbit del jazz, el flamenco i les músiques populars modernes que ofereix formació professional i superior combinada amb la divulgació, producció i l'acompanyament a l’estudiant en el camp laboral. El seu esperit inquiet, activista i compromès transcendeix les aules esdevenint una institució de referència internacional.

12
Proyectos
1k
Mecenas
41k
Euros recaudados

Marala - Col·labores amb nosaltres?

Tenim moltes cançons preparades per sortir a la llum. Ens ajudes amb el nostre primer EP?
Cantautor
112
Mecenas
3.145€
De 3.000€

Marala està format per tres joves veus del Taller de Músics ESEM. Selma Coll, Clara Fiol i Paula Giberga han creat aquesta proposta que barreja estils com el pop, el jazz, el folk o la cançó d’autor. Ara volen materialitzar la seva música en un disc, que ja tenim ganes d'escoltar!

8 am - Nuevo disco de Sommeliers

En este segundo disco mostramos una faceta más personal a partir de temas propios que os harán empezar el día con mucha energía!
Pop / Jazz
149
Mecenas
5.585€
De 5.500€

Ja fa una mica més de dos anys que podem gaudir de la música que ens fan arribar el quintet format per Rocio Seligrat, Violeta Paulina Sánchez, Teresa Noguerón, Laia Reverté i Patricia Romero. Ara engeguen nou Verkami per treure a la llum el segon disc. Èxit assegurat!

L'Arbre Vermell, primer disc de Paper de plàstic

Després d'uns mesos de treball intens, ja estem preparats per gravar el nostre primer disc! Només ens falta un últim esforç perquè això no es quedi al local d’assaig... Ens ajudes a fer-ho realitat?
Rock
51
Mecenas
2.025€
De 1.000€

Després de dos anys presentant les seves cançons en directe, un primer E.P. i el pas pel Sona9, guanyant el Premi Èxit 2016, el grup Paper de plàstic es disposa a enregistrar el seu primer disc 'L'Arbre Vermell'

Invisibles

Projecte musical de caire social centrat en el fenomen migratori. És una atractiva proposta musical amb un repertori estilísticament variat, i un espectacle descriptiu, de denúncia i d'apoderament.
Música
165
Mecenas
4.960€
De 4.500€

Amb una banda formada gairebé íntegrament per exalumnes del Taller de Músics trobem Invisibles. Es tracta d'un projecte musical de caire social centrat en el fenomen migratori. Xavi López és l'ànima d'aquest projecte que treballa des de la música com a instrument de denúncia i d'empoderament.

La Folie: ayúdanos a hacer realidad nuestro segundo disco

La Folie queremos grabar nuestro segundo disco y necesitamos tu ayuda. Nos ayudas a hacer realidad este sueño?
Pop / 8demarç, Dia internacional de la mujer
137
Mecenas
5.320€
De 5.000€

El grup La Folie es marca un nou objectiu per aquest 2017. Després del seu debut amb 'Traficants de somnis', aquesta banda de soul, funk, pop i reggae ha engegat una campanya Verkami per possible l'enregistrament d'un segon àlbum.

DuX prepara su primer disco

El primer disco de DuX está a punto de salir a la luz! Colabora en nuestro proyecto ahora y aprovecha las recompensas que te ofrecemos :)
Hip Hop / Rap
33
Mecenas
626€
De 500€

Aquesta banda creada el passat 2016 i on hi trobem alguns exalumnes del Taller de Músics pretén unir la música rap i altres gèneres moderns. Després del primer treball 'Oh Yes EP', DuX vol treure a la llum el seu primer LP. Experimentació i creativitat en estat pur.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.