❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Xavier López Peñas

Xavier López Peñas

Barcelona

Xavier Lopez Peñas Primer treball com a compositor/arranjador, la seva formació musical l'ha portat a estudiar amb saxofonístes com Carles Vecino, Peter Delphinic, Alfons Carrascosa, Jon Robles, Vicent Macian, Marcel·lí Bayer, Raül Reverter o Gabriel Amargant entre d'altres. Completa la seva formació académica al ESEM-Taller de Músics de Barcelona. La seva Trajectória musical com a saxofonista/flautista li aporta una gran experiència en la música en directe. Ha format part de Big Bands, Grups de versions, Orquestres de Ball, Grups de música FolK, Grups de Pop, Bandes de Latin Jazz, Grups de Jazz...que han actuat arreu de Catalunya i Espanya.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies