❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Revista Ferida. Històries de pilota valenciana.

Ferida és una revista en format paper dedicada a la pilota valenciana. Entrevistes, fotografies, reportatges, il·lustracions i relats formaran part del primer número, que busca contar i celebrar l'esport valencià per excel·lència. Sempre amb qualitat, honestedat i una estètica acurada.

Ferida

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
155
Aportaciones
3.144€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Què és Ferida?

Ferida és una publicació en paper sobre pilota valenciana. Una de les particularitats és el seu gran format (A3) amb el qual es dóna molta rellevància a la fotografia, a la part gràfica. La seua periodicitat és trimestral i disposa, a més, d’una plataforma digital on es combinarà amb altres formats audiovisuals.

La publicació és una forma de celebrar la pilota valenciana. Com a esport, però també com a part fonamental de la cultura pròpia. Ferida és una exploració de la pilota des de vessants noves i modernes, preguntant-nos pel futur tot respectant el llegat centenari del joc. Ferida és honestedat, estètica i qualitat, tant en els continguts com en la manera de presentar-los. L’atractiu visual i el disseny són dos dels pilars més importants sobre els quals es construeix el projecte.

Tot el contingut, tant de la revista com dels diferents canals que es facen servir, serà en tot moment en valencià. A més, el projecte naix amb la vocació de visibilitzar la diversitat de la pilota en les varietats que recorren el territori de nord a sud (llargues, raspall, escala i corda, galotxa, frontó...). De la mateixa manera, es pretén obrir una finestra a aquells col·lectius tradicionalment menys atesos, com les modalitats adaptades o les competicions femenines.

Qui la fem?

Ferida és un projecte iniciat per un equip multidisciplinar de professionals especialitzats en diferents àmbits (disseny, edició, redacció i vídeo).

A banda de l’equip creador, Ferida comptarà amb una sèrie de col·laboradors a cada número, tant en l’àmbit periodístic com artístic. Des d’escriptors fins fotògrafs o il·lustradors. A més de difusor de l’esport, Ferida cerca actuar d’altaveu cultural entre diferents creatius destacats d’arreu la geografia valenciana.

Què farem amb les vostres aportacions?

Els diners que recaptem a través d'esta campanya serviran per:

  • 1.000€: pagar els col·laboradors (fotògrafs, periodistes, escriptors, il·lustradors...)

  • 2.000€: imprimir la primera tirada de revistes, de 1.000 exemplars, i cobrir altres despeses legals i administratives.

Les recompenses

  • La revista: és l'element central de Ferida i per això s'inclourà en totes les recompenses. Ferida és un projecte pensat en paper i per a nosaltres la revista és un objecte de valor en sí mateix. Per això volem cuidar cada detall del seu contingut, tant narratiu com visual. Volem una revista que es llegisca, però també que es toque i que s'olore. Trenta-dos pàgines en format A3 carregades d'històries de pilota valenciana.

  • Bossa de tela: hem dissenyat una bossa de tela exclusiva. Una peça de marxandatge útil, d'ús diari.

  • Samarreta: hem dissenyat també una samarreta amb la imatge de capçalera de Ferida. Disponible en totes les talles en teixit d'alta qualitat.

  • Fotografies: volem oferir-vos la possibilitat d'adquirir una recompensa especial i d'edició limitada. D'entre totes les fotografies del primer número de Ferida, en seleccionarem 4 per fer una tirada de 5 exemplars de cadascuna. Les imprimirem en paper baritat (A4) de gran qualitat a l'estudi Paco Mora de València i vos l'enviarem a casa, signada pel fotògraf, si decidiu adquirir una d'estes recompenses.

  • Entitat col·laboradora: oferim la possibilitat a entitats públiques i privades de col·laborar i publicitar-se a la revista. Una de les pàgines del número contindrà els logotips de les 10 entitats que col·laboren a través d'esta recompensa. A banda, a cada col·laborador se li regalaran 5 exemplars del primer número de la revista.

  • Patrocinador principal: oferim la possibilitat de participar com a patrocinador principal de la revista, amb una publicitat a tota pàgina en la contraportada i 10 exemplars del primer número de la revista de regal. Si estàs interessat en patrocinar el projecte però tens algun dubte, contacta amb nosaltres a [email protected]

Calendari de llançament

La nostra intenció, si aconseguim l'objectiu que ens hem marcat, és la de poder entregar-vos la revista el més prompte possible. Per això, els socis de Ferida hem avançat els diners per pagar als col·laboradors i poder produir tot el contingut de la revista al mateix temps que es desenvolupa la campanya de finançament. D'esta manera, la producció física de la revista s'iniciarà només acabe el plaç de Verkami, si hem assolit els 3.000€. Si és així, la revista estarà llesta per enviar-la a les vostres cases durant la segona meitat de desembre. Moment en què també farem la presentació oficial del projecte, a la qual estareu convidats tots aquells que participeu i ens ajudeu a fer de Ferida una realitat.

Segueix-nos a les xarxes

Facebook

Twitter

Vimeo

Foto de portada: Pablo Fuentes.

Foto de feridor: dp Chaigneau.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Ferida

    Ferida
    Autor/a

    más de 7 años

    Bon dia, Rosella!

    Una vegada estiga en les vostres mans el primer número de Ferida vos informarem de totes les opcions que teniu per adquirir els propers números i per subscriure-vos.

    Moltes gràcies pel vostre suport!

  • Rosella

    Rosella

    más de 7 años

    Ara que ja heu aconseguit el finançament per al primer número, on es podran aconseguir els següents? Enhorabona per la iniciativa!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies