❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Potencial d'Estat. Catalunya, una força econòmica inimaginable

Potencial d'Estat és un llibre que basant-se en fets històrics i aportant dades econòmiques irrefutables demostra que Catalunya gaudeix del potencial per esdevenir, en llibertat, un dels estats amb més benestar d'Europa. Som com una molla comprimida a la força però llesta per fer el salt.

Joan Canadell

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
203
Aportaciones
7.220€
De 7.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Pròxima estació: màxima promoció i difusió. Ajudeu-nos!!

Ja hem assolit els 7.000€ que us havíem demanat per fer possible el llibre Potencial d'Estat. Abans que res, agrair a totes les persones que heu confiat en aquest projecte i que l'esteu fent possible. Ara volem aconseguir un segon objectiu, que no quantifiquem, qualsevol aportació serà benvinguda: volem fer la màxima difusió possible del llibre (per tots els canals) abans de l'11 de setembre i volem que la primera edició arribi als 2.500 exemplars. Animeu a amics i coneguts perquè també ens facin costat i puguem superar amb escreix els 7.000€ per fer arribar a tots els racons de Catalunya el missatge que tenim el país amb el millor potencial del món, un país amb una força inimaginable!!

"Creure en alguna cosa i no viure per assolir-ho és deshonest"

Aquesta frase de Mahatma Gandhi resumeix perfectament qui hi ha al darrera del llibre Potencial d'Estat. En Joan Canadell és una persona compromesa amb els seus ideals, amb el seu país, i des de fa anys dedica aquest convenciment personal a treballar per fer realitat la independència de Catalunya.

Amb la mateixa empenta que va cofundar el Cercle Català de Negocis, i posteriorment Petrolis Independents, ha escrit el seu tercer llibre: Potencial d'Estat.

A Potencial d'Estat Canadell demostra amb dades i aportant l'experiència de converses amb dotzenes d'empresaris del país que Catalunya disposa del potencial econòmic, social, humà, geoestratègic... per esdevenir un dels països més potents d'Europa. Aquest és un llibre, doncs, que ha de refermar la vostra confiança en la Catalunya Estat. Potencial d'Estat s'integra dins de la campanya Un país lliure Un país millor que impulsen les entitats Gent de la Terra, Ens de l'Associacionisme Cultural Català, el Ciemen i l'empresa Nautlilus.

El llibre defensa fermament amb dades a la mà que Catalunya no és que sigui un estat econòmicament viable, si no que en el moment que el país faci el salt es convertirà en un dels estats amb més benestar d'Europa. Canadell es fa seva la frase de l'exentrenador del Barça Josep Guardiola quan deia que "som un país imparable" i ho som des de molts punts de vista, però especialment des de l'econòmic.

El nostre objectiu és que ens ajudeu a encomanar a tanta gent com us sigui possible que som com una molla esclafada per un estat que no ens deixa respirar i que quan s'alliberi d'aquest jou farem un salt avui inimaginable.

Ho tenim tot: tenim la tecnologia, tenim els professionals, tenim el cuc de la innovació, tenim l'actitud i, sobretot, tenim la voluntat. Som competitius; volem estar entre els millors i hi serem. No només entre els estats del sud europeu, sinó de tot el continent.

La teva aportació servirà, doncs, per augmentar una mica més la nostra autoestima i sobretot per difondre arreu la concepció d'aquest potencial inimaginat però que trobem al llarg de la nostra història.

La contribució dels petits empresaris

En aquest llibre molts emprenedors i empresaris us hi sentireu reflectits. Potencial d'Estat està trufat d'exemples d'empreses catalanes que han tingut èxit i ho han fet perquè han esdevingut innovadores, imaginatives, competitives i, sobretot, s'han obert a l'exterior.

Al llibre hi trobareu el pensament de Joan Canadell però també el d'una dotzena ben bona d'empresaris líders internacionals que expliquen la seva experiència i la seva visió del país. Coincideixen: tenim una oportunitat que no podem desaprofitar; tenim un futur ple d'esperança.

Nautilus i Joan Canadell

Nautilus.cat és una empresa de comunicació 360º que dedica una part del seu esforç a la producció editorial. Promovem llibres que creiem que ajuden els lectors a comprometre's amb allò que els motiva a llegir. Ens interessa el país i la determinació dels nostres conciutadans per esdevenir plenament lliures. Per aquest motiu som els primers en aliar-nos amb persones que tenen projectes que ajuden a transformar la realitat. El d'en Joan Canadell n'és un d'ells.

Fer més, fer més, fer més

Nosaltres som més de fer que no pas de dir. Malgrat que la nostra professió ens porta a xerrar pels descosits. Què farem amb les vostres aportacions? El primer objectiu és molt clar: finançar la publicació del llibre. Avui en dia no és fàcil ser un editor petit. Sense els recursos mediàtics de les grans editories i distribuïdores els independents som com un gra de sorra enming de la platja. Però coneixem els nostres lectors i creiem saber el que volem. I ens preocupem de donar-los històries que els facin pensar per després actuar.

Si assolim l'objectiu i, encara més, si el superem, dedicarem els diners sobrants a fer tota la promoció que sigui possible per tal que el llibre pugui fer-se un forat als rànquings de les llistes de vendes. L'autor, a qui coneixem de fa anys, s'ho mereix. És a les vostres mans. Volem que Potencial d'Estat estigui a les tauletes de nit de la majoria de cases de Catalunya. Ajudeu-nos a fer-ho possible!!

Per vosaltres, exclusivitat

Volem arribar a assolir 7.000€ ràpid ràpid (depèn de vosaltres!!). Un dels al·licients que podeu tenir per ajudar-nos a assolir la xifra abans de 40 dies és que el llibre no estarà a les llibreries fins a principi de setembre. Nosaltres l'enviarem als verkamistes durant el mes d'agost si veiem que podem assolir l'objectiu; de manera que llegireu el llibre acabat de sortir del forn i abans que el públic en general!!!

Hem dissenyat les recompenses pensant que les persones que hi participin puguin veure recompensat el seu esforç econòmic i també ens ajudin a estendre el llibre com una taca d'oli. Tanmateix, les recompenses més altes inclouen un sopar amb l'autor. Joan Canadell és una apassionat del seu país i transmet aquest convenciment a les persones que parlen amb ells. Tots hem de fer d'ambaixadors del nou estat.

On ens pots trobar

Pots posar-te en contacte a nosaltres mitjançant el bloc de Verkami o ens pots seguir per mútiples canals Web de Joan Canadell, Web de Lliureimillor.cat, Web de Nautilus, Al Facebook de Lliure i millor, Al Facebook de Nautilus i a Twitter @canadellb @Nautilus_cat @lliureimillor @Andreumasd

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Pepus

    Pepus

    más de 8 años

    Bon dia, Joan! Felicitats pel projecte!!! I per la teva implicació en el moment històric que estem vivint!

    Encara no m'ha arribat el llibre. Reviseu-ho, sisplau...

    Moltes gràcies!

    Pep

#04 / Moltes gràcies a tots per l'esforç col·lectiu!!!

Tot just ens estem recuperant de l'esforç que ha suposat fer aquest Verkami, que no hauria conclòs amb èxit si no fos per les vostres generoses aportacions.

Des d'aquest bloc volem celebrar col·lectivament la fita assolida, que és tan vostra com nostra. Fins i tot hem pogut recaptar més del previst, cosa que ens permetrà fer uns quants exemplars més. Finalment, el tiratge del llibre serà de 2.500 exemplars.

En els pròxims dies ens posarem en contacte amb vosaltres perquè pugueu rebre a casa quan abans millor els llibres (intentarem que tots el tingueu abans de l'11 de setembre i abans que surti a les llibreries) firmats per l'autor i també organitzarem els sopars, en el cas d'aquells que heu fet les aportacions que incloïen aquesta recompensa.

Seguim en contacte! Seguim endavant! Un cop més: gràcies a tots!!!!

L'equip de Potencial d'Estat

#03 / Pròxima estació!: Més difusió i més exemplars

Ja hem assolit els 7.000€ que us havíem demanat per fer possible el llibre Potencial d'Estat. Abans que res, agrair a totes les persones que heu confiat en aquest projecte i que l'esteu fent possible. Ara volem aconseguir un segon objectiu, que no quantifiquem, qualsevol aportació serà benvinguda: volem fer la màxima difusió possible del llibre (per tots els canals) abans de l'11 de setembre i volem que la primera edició arribi als 2.500 exemplars. Animeu a amics i coneguts perquè també ens facin costat i puguem superar amb escreix els 7.000€ per fer arribar a tots els racons de Catalunya el missatge que tenim el país amb el millor potencial del món, un país amb una força inimaginable!!

L'equip de Potencial d'Estat.

#02 / Potencial d'Estat a El Punt Avui

El dimarts 11 d'agost El Punt Avui va publicar un extens article dedicat a Potencial d'Estat i la campanya de Verkami que estem portant a terme per fer-lo realitat.

Si no vau tenir oportunitat de llegir-lo us el deixem aquí.

Dimarts vinent José María Carrasco, presentador del magazine "Preferències" de Ràdio 4 entrevistarà Joan Canadell a les vuit del vespre.

#01 / Agraïment a Twitter a les empreses que són #potencialdestat

Els primers dies de la nostra campanya per assolir l'objectiu de Potencial d'Estat s'està centrant en una presència massiva dels nostres missatges, sempre en positiu, a Twitter. Volem fer saber a tothom que Catalunya té un potencial que la fa imparable. Els darrers dos dies hem començat a esmentar algunes de les empreses que sortiran al llibre i hem volgut agrair especialment la col·laboració d'aquells empresaris que amb les seves converses ens van ajudar a fer realitat una part del llibre que té un valor afegit increïble. Per primer cop, un número considerable d'empresaris parlen sense por de la independència i de la seva aportació, amb el treball del dia a dia, per fer d'aquest un país millor.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies