2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Nautilus

Nautilus

Nautilus és una empresa especialitzada en comunicació 360º. Tractem la comunicació de les empreses integralment. Som, a més, una editorial que publica tota mena de llibres. Tractem els projectes del canal Nautilus com a nostres. Durant 40 dies només ens mena un objectiu: trobar el finançament!!

Descubre más en http://www.nautilus.cat
 • Lliureimillor.cat és un projecte impulsat per Nautilus.cat, Gent de la Terra, Ens de l'Associacionisme Cultural Català i el Ciemen. Un diari digital, el primer de tot Catalunya, que basa la seva tasca en l'opinió i l'interpretació. Un nou model de diari, per a un país en procés de canvi.

  Lliure i millor.cat: Un diari nou per a un país nou

  Una idea de: Lliureimillor.cat
  Conseguidos15.400€
  de12.000€
  100% conseguidos Conseguido!
  Lliureimillor.cat és un diari digital, el primer de tot Catalunya, que basa la seva tasca informativa en l'opinió i la interpretació. Per tant, en aquest diari no hi trobareu le... Leer más
 • Feu-nos costat en el projecte de Potencial d'Estat. Catalunya, una força econòmica inimaginable. Un llibre escrit pel cofundador del Cercle Català de Negocis, Joan Canadell. Nautilus editarà el llibre i dedicarà els seus esforços a aconseguir que sigui a les tauletes de nit de tot Catalunya.

  Potencial d'Estat. Catalunya, una força econòmica inimaginable

  Una idea de: Joan Canadell
  Conseguidos7.220€
  de7.000€
  100% conseguidos Conseguido!
  Potencial d'Estat és un llibre que basant-se en fets històrics i aportant dades econòmiques irrefutables demostra que Catalunya gaudeix del potencial per esdevenir, en llibertat... Leer más
 • És el primer projecte que vam encetar acompanyant, en aquest cas, els creadors del submarí Ictineu3. Ens vam responsabilitzar de posar a disposició dels nostres clients totes les eines de comunicació i màrqueting per assolir el que aleshores era el segon projecte amb més pressupost de Verkami!

  Es el momento de la verdad: hagamos el último esfuerzo, ¡pongamos al agua el ICTINEU 3!

  Una idea de: Ictineu Submarins
  Conseguidos60.970€
  de60.000€
  100% conseguidos Conseguido!
  Estamos a punto de acabar la construcción del submarino científico ICTINEU 3. Será tripulado y el noveno del mundo que podrá bajar a más profundidad: 1.200 metros, para trabaja... Leer más

Descubre los Canales Verkami

 • La selección perfecta

  En verkami trabajamos duro para que los mejores proyectos lleguen hasta ti y así lo demuestran nuestros datos. Navega por los canales verkami de nuestros amigos para descubrir proyectos únicos.
 • La gente en la que confias

  Tus sitios web de referencia, el festival al que nunca faltas, los centros de creación más prestigiosos, la revista a la que estás suscrito... Todos estan aquí y han elegido los mejores proyectos para ti.
 • Junt@s somos muy fuertes

  Queremos encontrar más entidades amigas que quieran colaborar con los creadores verkami. ¿Representas a un colectivo o entidad interesada en la promoción cultural?