Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Nautilus

Nautilus és una empresa especialitzada en comunicació 360º. Tractem la comunicació de les empreses integralment. Som, a més, una editorial que publica tota mena de llibres. Tractem els projectes del canal Nautilus com a nostres. Durant 40 dies només ens mena un objectiu: trobar el finançament!!

4
Proyectos
2k
Mecenas
101k
Euros recaudados

"La República de los NO independentistas"

Libro nacido en Twitter donde centenares de personas, la mayoría con orígenes fuera de Catalunya, explican que ahora defienden la República
Publicaciones
586
Mecenas
17.220€
De 9.000€

Des de Nautilus, mitjançant la nostra editorial Nemo Books, editarem el llibre "La República de los NO independentistas". Una eina molt potent per descobrir com persones que no creien en l'Estat propi han canviat d'opinió a causa de la brutalitat repressiva de l'Estat.

Lliure i millor.cat: Un diari nou per a un país nou

Lliureimillor.cat és un diari digital, el primer de tot Catalunya, que basa la seva tasca informativa en l'opinió i la interpretació. Per tant, en aquest diari no hi trobareu les notícies del dia sinó eines que us ajudaran a formar-vos la vostra pròpia opinió sobre el present i el futur del país.
Periodismo
78
Mecenas
15.400€
De 12.000€

Lliureimillor.cat és un projecte impulsat per Nautilus.cat, Gent de la Terra, Ens de l'Associacionisme Cultural Català i el Ciemen. Un diari digital, el primer de tot Catalunya, que basa la seva tasca en l'opinió i l'interpretació. Un nou model de diari, per a un país en procés de canvi.

Potencial d'Estat. Catalunya, una força econòmica inimaginable

Potencial d'Estat és un llibre que basant-se en fets històrics i aportant dades econòmiques irrefutables demostra que Catalunya gaudeix del potencial per esdevenir, en llibertat, un dels estats amb més benestar d'Europa. Som com una molla comprimida a la força però llesta per fer el salt.
Libros
203
Mecenas
7.220€
De 7.000€

Feu-nos costat en el projecte de Potencial d'Estat. Catalunya, una força econòmica inimaginable. Un llibre escrit pel cofundador del Cercle Català de Negocis, Joan Canadell. Nautilus editarà el llibre i dedicarà els seus esforços a aconseguir que sigui a les tauletes de nit de tot Catalunya.

Es el momento de la verdad: hagamos el último esfuerzo, ¡pongamos al agua el ICTINEU 3!

Estamos a punto de acabar la construcción del submarino científico ICTINEU 3. Será tripulado y el noveno del mundo que podrá bajar a más profundidad: 1.200 metros, para trabajar al servicio de la ciencia y de la sociedad. ¡Con vuestro apoyo, conseguiremos hacer realidad este sueño!
Ciencia y Tecnología / Ecología, Diseño, Tecnología, Ciencia
1.141
Mecenas
60.970€
De 60.000€

És el primer projecte que vam encetar acompanyant, en aquest cas, els creadors del submarí Ictineu3. Ens vam responsabilitzar de posar a disposició dels nostres clients totes les eines de comunicació i màrqueting per assolir el que aleshores era el segon projecte amb més pressupost de Verkami!

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.