Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Nautilus

Nautilus és una empresa especialitzada en comunicació 360º. Tractem la comunicació de les empreses integralment. Som, a més, una editorial que publica tota mena de llibres. Tractem els projectes del canal Nautilus com a nostres. Durant 40 dies només ens mena un objectiu: trobar el finançament!!

4
Proyectos
1k
Mecenas
84k
Euros recaudados

Lliure i millor.cat: Un diari nou per a un país nou

Lliureimillor.cat és un diari digital, el primer de tot Catalunya, que basa la seva tasca informativa en l'opinió i la interpretació. Per tant, en aquest diari no hi trobareu les notícies del dia sinó eines que us ajudaran a formar-vos la vostra pròpia opinió sobre el present i el futur del país.
Periodismo
78
Mecenas
15.400€
De 12.000€

Lliureimillor.cat és un projecte impulsat per Nautilus.cat, Gent de la Terra, Ens de l'Associacionisme Cultural Català i el Ciemen. Un diari digital, el primer de tot Catalunya, que basa la seva tasca en l'opinió i l'interpretació. Un nou model de diari, per a un país en procés de canvi.

Potencial d'Estat. Catalunya, una força econòmica inimaginable

Potencial d'Estat és un llibre que basant-se en fets històrics i aportant dades econòmiques irrefutables demostra que Catalunya gaudeix del potencial per esdevenir, en llibertat, un dels estats amb més benestar d'Europa. Som com una molla comprimida a la força però llesta per fer el salt.
Libros
203
Mecenas
7.220€
De 7.000€

Feu-nos costat en el projecte de Potencial d'Estat. Catalunya, una força econòmica inimaginable. Un llibre escrit pel cofundador del Cercle Català de Negocis, Joan Canadell. Nautilus editarà el llibre i dedicarà els seus esforços a aconseguir que sigui a les tauletes de nit de tot Catalunya.

Es el momento de la verdad: hagamos el último esfuerzo, ¡pongamos al agua el ICTINEU 3!

Estamos a punto de acabar la construcción del submarino científico ICTINEU 3. Será tripulado y el noveno del mundo que podrá bajar a más profundidad: 1.200 metros, para trabajar al servicio de la ciencia y de la sociedad. ¡Con vuestro apoyo, conseguiremos hacer realidad este sueño!
Ciencia y Tecnología / Ecología, Diseño, Tecnología, Ciencia
1.141
Mecenas
60.970€
De 60.000€

És el primer projecte que vam encetar acompanyant, en aquest cas, els creadors del submarí Ictineu3. Ens vam responsabilitzar de posar a disposició dels nostres clients totes les eines de comunicació i màrqueting per assolir el que aleshores era el segon projecte amb més pressupost de Verkami!

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.