Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Segell Microscopi

El Segell Microscopi és un segell independent d'autoedició assistida. Donem eines professionals als músics que volen publicar i distribuir un disc. Planificació de sortida, codis legals, proveïdors. Difusió i distribució digitals. Registres, control i assessorament en drets. Contractes ètics i repartiment just. Construïm un segell transparent per a músics lliures.

14
Proyectos
1k
Mecenas
47k
Euros recaudados

Grabación del nuevo disco de Dídac Rocher

Se mecenas de mi nuevo disco y ayúdame a hacerlo posible! Participa al verkami!
Cantautor/a
142
Mecenas
7.330€
De 6.500€

El nou disc que està gestant en Dídac Rocher, acompanyat del seu productor de confiança Dani Ferrer, promet ser una de les obres més poètiques, preciosistes, apassionades i inspiradores de la cançó catalana contemporània.

Namina, segundo disco: ÍGNIA.

Namina está preparando el segundo disco: ÍGNIA. Un disco caliente y húmedo a la vez. Contamos con vosotros para hacer posible la grabación, mezcla, masterización y edición física del disco. Diez canciones. Diez historias. Nos tocamos encima!
Rock
88
Mecenas
3.840€
De 3.800€

Namina va enregistrar el seu segon àlbum Ígnia en directe. El seu so, des del vessant més salvatge.

Edició Limitada del quart àlbum d'IX! - "Vessants" #seguim4000

El quart àlbum del grup IX! s'anomenarà "Vessants" i serà una edició limitada i numerada de 300 copies en CD, que únicament podran adquirir els mecenes d'aquest projecte. Una vegada esgotades aquestes 300 copies físiques, l'àlbum només existirà en format digital a la xarxa.
Pop / Rock
100
Mecenas
3.280€
De 3.000€

Els IX! van finançar part del seu 4rt àlbum Vessants a Verkami.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.