Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

Segell Microscopi

El Segell Microscopi és un segell independent d'autoedició assistida. Donem eines professionals als músics que volen publicar i distribuir un disc. Planificació de sortida, codis legals, proveïdors. Difusió i distribució digitals. Registres, control i assessorament en drets. Contractes ètics i repartiment just. Construïm un segell transparent per a músics lliures.

16
Proyectos
1k
Mecenas
55k
Euros recaudados

3er disc Albert Palomar

Participa com a mecenes en el tercer disc d'Albert Palomar
Cantautor/a
75
Mecenas
1.851€
De 1.500€

El Segell Microscopi recomana 100% aquest nou disc de l'Albert Palomar.
Hem pogut sentir les maquetes del disc i les cançons noves contenen l'alta dosi de personalitat que sempre ens ha regalat l'Albert, però la forma de les composicions i el discurs és renovat. Us encantarà aquesta nova etapa!

Grabación del nuevo disco de Dídac Rocher

Se mecenas de mi nuevo disco y ayúdame a hacerlo posible! Participa al verkami!
Cantautor/a
142
Mecenas
7.330€
De 6.500€

El nou disc que està gestant en Dídac Rocher, acompanyat del seu productor de confiança Dani Ferrer, promet ser una de les obres més poètiques, preciosistes, apassionades i inspiradores de la cançó catalana contemporània.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.