❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Tresdeu

La Revista Tresdeu naix a València el 2012 amb la intenció de posar en valor la cultura valenciana. Actualment s'hi pot trobar l'actualitat musical, cultural i de tendències que tenen com a referència el País Valencià. Aquí hi trobareu totes les campanyes a les que hem donat suport i difusió!

16
Projects
5k
Sponsors
236k
Euros raised

20 ANYS DEL TERRA

El Centre Social Terra compleix 20 anys. Per celebrar-ho, i per agrair a tota la gent el suport, hem decidit fer uns dissenys de marxandatge
Community / Positive impact
175%
13
days
4.370€
From 2.500€

Des de Tresdeu donem suport a aquesta iniciativa del CSB Terra que ens ha vist créixer com a persones i com a projecte, un punt central del barri de Benimaclet a la ciutat de València com també de la lluita antifeixista.

Per 20 anys més companyes i companys!

Ferida. Més pilota i cultura.

La revista Ferida es reinventa i agafa impuls. Nou format, més temàtiques, millor distribució i la mateixa passió per la pilota valenciana.
Magazines / Sport
177
Pledges
4.215€
From 3.000€

Nova etapa de la revista de pilota valenciana i estil de vida, ara amb nous continguts com gastronomia o art. Des de Tresdeu sempre amb els companys i companyes de Ferida!

Hits With Tits Volumen 7

7 años dedicados a la promoción real de la mujer como creadora tanto delante como detrás de los escenarios.
Indie / Positive impact, Illustration, Vinyl
189
Pledges
5.145€
From 5.000€

Des de Tresdeu portem fent-nos ressò de les activitats de Hit With Tits des de 2014. Es tracta d'un dels col·lectius valencians més importants en la normalització i apoderament de la dona dalt i baix de l'escenari. Per molts més volums!

Do you want to support creation with your channel?

We have the doors of the Channels open for collaborating with new friendly entities which support Verkami creators. If you represent an interested collective or entity, please let us know! :)

Cookies help us to offer you the best experience. Settings