2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Més de Mil

Més de Mil
Descubre más en http://www.mesdemil.com/
 • Una joia del Hip Hop que conté 25 temes de MC Alberto, un dels pioners i principals difusors d'aquesta cultura urbana a España. 18 mesos de laboriosa dedicació que veuen ara la llum en forma d'un doble CD titulat "Vengan a ver".

  "Vengan a ver", el nuevo disco doble de MC Alberto

  Una idea de: MC Alberto
  Conseguidos1.606€
  de1.500€
  100% conseguidos Conseguido!
  “Vengan a ver”, un disco doble de 25 canciones en el que MC Alberto te invita a participar para que formes parte de él. Puedes ayudar a que este nuevo sueño se haga realidad apo... Leer más
 • Després del seu primer treball "Sobre Sorpresa", el grup de Castellò, La Ranamanca, presenta el seu disc, Cuéntame Más, un LP prodüit per Adri Faus (La Raíz) i per Sam Ferrer (El Último Ke Zierre).

  Nuevo CD de
  La Ranamanca

  Una idea de: La Ranamanca
  Conseguidos5.045€
  de4.000€
  100% conseguidos Conseguido!
  Querid@s anfibi@s: Cuéntame Más está ya listo para entrar en estudio. Nos hace muchísima ilusión poder grabar nuestro primer LP y sólo con vuestra ayuda podremos hacer este sue... Leer más
 • “Una Ciutat Invisible" és el segon disc de Tardor. Un projecte ambiciós, construït des d’una base sòlida i forta. 11 cançons, nascudes d’experiències i noves influències, creant un disc més conceptual i madur.

  UNA CIUTAT INVISIBLE Nuevo disco de Tardor

  Una idea de: Tardor
  Conseguidos3.310€
  de3.000€
  100% conseguidos Conseguido!
  "Una Ciutat Invisible" es nuestro 2º disco.Un ambicioso proyecto construido a partir de una base fuerte y sólida . 11 canciones trabajadas durante el último año. Alejados de lo... Leer más
 • Prozak Soup és el nou projecte de Joan Palomares. És una aposta per una nova sonoritat que beu del post-hardcore, la electrónica clàssica i el hip hop crític. Serà un disc en un format especial, artesanal, tan potent com la música que inclourà!

  Àlbum i directe en format únic Prozak Soup

  Una idea de: Prozak Soup
  Conseguidos845€
  de800€
  100% conseguidos Conseguido!
  Prozak Soup és el nou projecte de Joan Palomares. És una aposta per una nova sonoritat que beu del post-hardcore, la electrónica clàssica i el hip hop crític. Volem editar un di... Leer más
 • Una peça que té un ordre coherent i que vol contar una història. Parla d’un “després”, d’un moment sentimental en el que ja portes un equipatge, unes entrelínies que t’acompanyen i que formen part de tu. Amb nous colors musicals deixats caure en un teixit que no vol deixar de ser discret.

  Entrelínies, el nou disc de Clara Andrés

  Una idea de: Clara Andrés
  Conseguidos2.105€
  de1.800€
  100% conseguidos Conseguido!
  Estem acabant d'enllestir el nou disc "Entrelínies" i esperem amb molta il·lusió que vos agrade. Per poder fer-ho finalment realitat necessitem de la vostra col·laboració. Se... Leer más
 • "Cançons al riurau" el nou projecte d El Sifoner, i junta la poesia dels nostres grans poetes, Vicent Andrés Estellés, Maria Ibars… amb els textos més coneguts de les cançons tradicionals dedicades al riurau.Els arranjaments són de Ximo Cano i es gravarà el 31.05 en directe amb la Banda de la Nucia.

  Torna El Sifoner!

  Una idea de: Lluís El Sifoner
  Conseguidos2.065€
  de2.000€
  100% conseguidos Conseguido!
  El disc "Cançons al riurau" és el nou projecte de Lluís El Sifoner, que després de 30 anys, torna a la càrrega amb la gravació d'un disc en directe. El concert serà el dia 31de ... Leer más

Descubre los Canales Verkami

 • La selección perfecta

  En verkami trabajamos duro para que los mejores proyectos lleguen hasta ti y así lo demuestran nuestros datos. Navega por los canales verkami de nuestros amigos para descubrir proyectos únicos.
 • La gente en la que confias

  Tus sitios web de referencia, el festival al que nunca faltas, los centros de creación más prestigiosos, la revista a la que estás suscrito... Todos estan aquí y han elegido los mejores proyectos para ti.
 • Junt@s somos muy fuertes

  Queremos encontrar más entidades amigas que quieran colaborar con los creadores verkami. ¿Representas a un colectivo o entidad interesada en la promoción cultural?