❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Més de Mil

28
Projects
3k
Sponsors
66k
Euros raised

Nou Disc - Andreu Valor - "Malgrat la Pluja"

Aquest projecte està basat en la realització del nostre tercer disc. L'hem batejat baix el nom de "MALGRAT LA PLUJA" i com venim fent, serà un recull de cançons basades amb l'esperit d'aportar esperança però també incidint a la consciència de valorar la nostra tasca en la societat. Cançons per unir!
Songwriter
261
Patron
6.904€
From 5.500€

El cantautor Andreu Valor va presentar el seu últim disc, "Malgrat la pluja" a la tardor de 2013. Gràcies a les aportacions dels mecenes, vam poder gravar, editar i distribuir el disc, que és la referència 67 de Mésdemil.

Nuevo CD de La Ranamanca

Querid@s anfibi@s: Cuéntame Más está ya listo para entrar en estudio. Nos hace muchísima ilusión poder grabar nuestro primer LP y sólo con v
Rock / Pop
143
Patron
5.045€
From 4.000€

Després del seu primer treball "Sobre Sorpresa", el grup de Castellò, La Ranamanca, presenta el seu disc, Cuéntame Más, un LP prodüit per Adri Faus (La Raíz) i per Sam Ferrer (El Último Ke Zierre).

Nou disc d'Andreu Valor

Per a la millora tècnica, que esdevindrà en el resultat final d'aquest nou treball, requerim com sempre tenir uns recursos econòmics per a aconseguir la nostra finalitat. Aquesta vegada mitjançant Verkami variant l'ordre dels factors podem obtenir el resultat buscat. Mira què et propose!
Songwriter
166
Patron
4.345€
From 3.600€

La seua enèrgica veu ens convida a un viatge personal per despertar l'ànima i la conciència i, a través de l´amor, poder crear un futur més just i solidari. Combina diverses influències com el blues, el pop, el folk-rock americà i la cançó d'autor més tradicional, amb unes lletres de caire intimista

Forma parte del próximo disco de ComalcOOL

Podéis ser parte de nuestro próximo CD y llevarlo a cabo. Con vuestras aportaciones lo conseguiremos. Para ello, hemos preparado unas recompensas muy especiales en las que podrás interactuar personalmente con nosotros. El próximo CD de ComalcOOL no solo será nuestro, sino también vuestro. Gracias!
Rock
115
Patron
4.010€
From 3.600€

Un LP que sorprèn des del principi. És un retrat de la societat actual. El consum per el consum. Super Extra Plus és la manera que té la societat d'idiotitzar-nos amb prefixos i afeigits innecessaris. El grup treu l'essència de les influències musicals i les mostren tal i com són, sense embuts.

Desperta! Nou disc de Pellikana

Amb les idees més clares que mai, i l’experiència assolida durant aquestos anys Pellikana presenta el 3r disc: Desperta!. L'àlbum tindrà vuit cançons i estarà produït per Javier Abreu, figura clau del panorama musical a nivell estatal, i productor entre altres de Boikot, Disidencia i Sugarless.
Hip Hop / Pop, Reggae and ska, Rock, Rap
122
Patron
3.623€
From 3.000€

Amb les idees més clares que mai, i l’experiència assolida durant aquestos anys Pellikana presenta el 3r disc: "Desperta!". L'àlbum té vuit cançons i va ser produït per Javier Abreu, figura clau del panorama musical a nivell estatal, i productor entre altres de Boikot, Disidencia i Sugarless.

UNA CIUTAT INVISIBLE Nou disc de Tardor

"Una Ciutat Invisible" és el nostre 2n disc. Un projecte ambiciós, construït des d’una base sòlida i forta. 11 cançons en les quals hem estat treballat tot l’últim any. Allunyats dels escenaris, vam decidir nodrir-nos d’experiències i noves influències per crear aquest nou projecte, ple d'il.lusió.
Indie / Rock
107
Patron
3.310€
From 3.000€

“Una Ciutat Invisible" és el segon disc de Tardor. Un projecte ambiciós, construït des d’una base sòlida i forta. 11 cançons, nascudes d’experiències i noves influències, creant un disc més conceptual i madur.

Do you want to support creation with your channel?

We have the doors of the Channels open for collaborating with new friendly entities which support Verkami creators. If you represent an interested collective or entity, please let us know! :)

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.