Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Més de Mil

28
Proyectos
3k
Mecenas
66k
Euros recaudados

Nou Disc - Andreu Valor - "Malgrat la Pluja"

Aquest projecte està basat en la realització del nostre tercer disc. L'hem batejat baix el nom de "MALGRAT LA PLUJA" i com venim fent, serà un recull de cançons basades amb l'esperit d'aportar esperança però també incidint a la consciència de valorar la nostra tasca en la societat. Cançons per unir!
Cantautor/a
261
Mecenas
6.904€
De 5.500€

El cantautor Andreu Valor va presentar el seu últim disc, "Malgrat la pluja" a la tardor de 2013. Gràcies a les aportacions dels mecenes, vam poder gravar, editar i distribuir el disc, que és la referència 67 de Mésdemil.

Nuevo CD de<br> La Ranamanca

Querid@s anfibi@s: Cuéntame Más está ya listo para entrar en estudio. Nos hace muchísima ilusión poder grabar nuestro primer LP y sólo con vuestra ayuda podremos hacer este sueño realidad.
Rock / Pop
143
Mecenas
5.045€
De 4.000€

Després del seu primer treball "Sobre Sorpresa", el grup de Castellò, La Ranamanca, presenta el seu disc, Cuéntame Más, un LP prodüit per Adri Faus (La Raíz) i per Sam Ferrer (El Último Ke Zierre).

Nou disc d'Andreu Valor

Per a la millora tècnica, que esdevindrà en el resultat final d'aquest nou treball, requerim com sempre tenir uns recursos econòmics per a aconseguir la nostra finalitat. Aquesta vegada mitjançant Verkami variant l'ordre dels factors podem obtenir el resultat buscat. Mira què et propose!
Cantautor/a
166
Mecenas
4.345€
De 3.600€

La seua enèrgica veu ens convida a un viatge personal per despertar l'ànima i la conciència i, a través de l´amor, poder crear un futur més just i solidari. Combina diverses influències com el blues, el pop, el folk-rock americà i la cançó d'autor més tradicional, amb unes lletres de caire intimista

Forma parte del próximo disco de ComalcOOL

Podéis ser parte de nuestro próximo CD y llevarlo a cabo. Con vuestras aportaciones lo conseguiremos. Para ello, hemos preparado unas recompensas muy especiales en las que podrás interactuar personalmente con nosotros. El próximo CD de ComalcOOL no solo será nuestro, sino también vuestro. Gracias!
Rock
115
Mecenas
4.010€
De 3.600€

Un LP que sorprèn des del principi. És un retrat de la societat actual. El consum per el consum. Super Extra Plus és la manera que té la societat d'idiotitzar-nos amb prefixos i afeigits innecessaris. El grup treu l'essència de les influències musicals i les mostren tal i com són, sense embuts.

Desperta! Nou disc de Pellikana

Amb les idees més clares que mai, i l’experiència assolida durant aquestos anys Pellikana presenta el 3r disc: Desperta!. L'àlbum tindrà vuit cançons i estarà produït per Javier Abreu, figura clau del panorama musical a nivell estatal, i productor entre altres de Boikot, Disidencia i Sugarless.
Hip Hop / Reggae y ska, Rap, Pop, Rock
122
Mecenas
3.623€
De 3.000€

Amb les idees més clares que mai, i l’experiència assolida durant aquestos anys Pellikana presenta el 3r disc: "Desperta!". L'àlbum té vuit cançons i va ser produït per Javier Abreu, figura clau del panorama musical a nivell estatal, i productor entre altres de Boikot, Disidencia i Sugarless.

UNA CIUTAT INVISIBLE Nuevo disco de Tardor

"Una Ciutat Invisible" es nuestro 2º disco.Un ambicioso proyecto construido a partir de una base fuerte y sólida . 11 canciones trabajadas durante el último año. Alejados de los escenarios, decidimos alimentarnos de experiencias y nuevas influencias para crear este nuevo proyecto, lleno de ilusión.
Indie / Rock
107
Mecenas
3.310€
De 3.000€

“Una Ciutat Invisible" és el segon disc de Tardor. Un projecte ambiciós, construït des d’una base sòlida i forta. 11 cançons, nascudes d’experiències i noves influències, creant un disc més conceptual i madur.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.