❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Entrelínies, el nou disc de Clara Andrés

Estem acabant d'enllestir el nou disc "Entrelínies" i esperem amb molta il·lusió que vos agrade. Per poder fer-ho finalment realitat necessitem de la vostra col·laboració. Serà molt benvingut i benrebut el vostre micromecenatge i així fer front a les despeses. Moltes gràcies d'avantmà!

Clara Andrés

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
71
Aportaciones
2.105€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Entrelínies dibuixa un "després", un vers més lluny i l'equipatge. Obri un calaix de moments viscuts, agafa les entre línies, el torna a tancar i continua.
És un disc fet des d'un moment vital que no es sabria dir nou, tot i també ser-ho...

El disseny, de l'artista Moisés Mahiques, amb dibuixos fets de línies que es superposen, siluetes estàtiques i dinàmiques alhora, és sens dubte un encert d'allò que vol transmetre i un luxe artístic que hem volgut incloure a les recompenses, amb un disseny alternatiu de samarretes.

I per supost, com sempre, res seria sense el teixit musical que sempre fan tan a mida els músics German Ycobalzeta (guitarres, cabaquinyo), Xarli Oliver (percussions) i Aleix Forts (contrabaix). Amb les grans aportacions, a més a més, de Carles Belda (acordió) i Pau Valls (trompa).

Ha sigut també un plaer fer-lo als Estudis Paella amb Albert Vila.

Esperem amb il·lusió que vos agrade.

LES APORTACIONS

La recaptació a través del micromecenatge es destinarà a finançar les despeses de gravació, mescla, masterització i còpies del disc.

Si es superara la quantitat marcada, les aportacions es faran servir per promocionar el disc i, amb sort, per la gravació d'un videoclip.

CALENDARI

El disc està ja en procés de masterització i per tant les recompenses seran prácticament immediates a l'acabament del Verkami.

Compartirem la portada, quan estiga acabada, en aquest espai, així com un videoclip presentació.

D'altra banda, us convidem al concert presentació que tindrà lloc el dia 23 de maig a l'espai Rambleta.

Gràcies de tot cor!

ENS POTS TROBAR A

Pàgina oficial
Facebook
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Clara Andrés

    Clara Andrés
    Autor/a

    casi 10 años

    Hola Edgar. Sembla que ens hem d'esperar uns 6 o 7 dies fins que gestionen els pagaments per si hi ha algun problema i després amb la llista definitiva de mecenes començar a enviar les recompenses. Espere poder-ho fer el més prompte possible. Moltes gràcies per la teua aportació! Una abraçada

  • Edgar

    Edgar

    casi 10 años

    Hola!

    Us voldría preguntar quan podrem demanar talla de samarreta i donar l'adreça per l'enviament de les recompenses?

    Moltes gràcies i felicitats per l'èxit en el verkami i pel nou disc... pinta molt bé!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies