❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Torna El Sifoner!

El disc "Cançons al riurau" és el nou projecte de Lluís El Sifoner, que després de 30 anys, torna a la càrrega amb la gravació d'un disc en directe. El concert serà el dia 31de maig a La Nucia.

Lluís El Sifoner

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
64
Aportaciones
2.065€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El disc Cançons al riurau és un projecte que ajunta la més excelsa poesia dels nostres grans poetes, Vicent Andrés Estellés, Maria Ibars, etc. amb els textos més coneguts de les cançons tradicionals dedicades al riurau, la pansa i els treballs del segle XX que, si no els deixem en un disc o en qualsevol altre lloc, ben guardats, desapareixeran de la memòria col.lectiva en poc temps. En les lletres, totes emocionants, hi ha sentiments, poesia pura, descripcions excelces, picardia,amistat, bon humor, amor, ironia, erotisme,alegria… Els arranjaments són d’un dels jóvens músics valencians més prestigiosos que tenim en estos moments, Ximo Cano, i el disc es gravarà en directe amb l’acompanyament de la Banda de la Nucia.

“Mare, mare, mare, que el riurau es crema…”

PER QUÈ EL CROWFOUNDING?

Vostés saben que el món actual està dividit en dos classes de persones:

1- Per una banda, estan aquelles minories, molt minoritàries, que no tenen ni cor ni ànima, i que en la vida no tenen més objectiu que el de guanyar diners, molts, molts i molts diners. El seu exponent màxim és això que anomenen “Els Mercats”, una cosa sense cara, que es dedica, de forma malaltissa i egoista, desenfrenadament, a acumular diners. Manen del món, això, sí. I? Deixeu-los, que rebenten!

2- I per l’altra banda estem la gran majoria de persones que intentem viure i, si es possible, ser feliços, assaborint les coses diàries, menudes, íntimes, naturals… sense anar assacanats buscant l’efímer euro. Estem a gust amb el contacte amb la terra, les plantes, els animals, la natura… i, a diferència d’aquells malalts, de qui parlàvem abans, som solidaris. I això busca el crowfounding: la solidaritat d’ unes quantes persones que vullguen aportar uns pocs euros que puguen fer possible el part d’un nou disc de LLUÍS EL SIFONER: Cançons al riurau.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Un disc necessita múltiples professionals que dediquen el seu talent a ‘la causa’: uns han de tocar, altres gravar, altres editar… cal fer una pàgina web on trobar totes les coses d’El Sifoner, etc. I, si és possible, i vostés es porten bé, El Sifoner se n’anirà un mes de vacances al Carib, abans de fer la gravació, a fi d’arribar a la faena relaxat i ben a punt. Això només si són vostés ultra-super-generosos (eh, eh, eh) altrament, pagarem –no tan ben pagat com es mereixen, segur- als professionals que faran el seu treball, i punt. Ei, si no dóna per a més… Això sí, els puc assegurar que dels diners que vostés posen en el projecte Cançons al riurau no es farà multimilionari ningú, ningú, ningú. Paraula de Sifoner.

CALENDARI

A la primavera 2014, al mateix temps que totes les flors començaran a esclatar en colors i perfums, també estaran rebentant els nostres nervis, perquè el dia 31 de maig el disc deixarà de ser una il.lusió per a convertir-se en l’homenatge per al qual ha sigut concebut. Si tot va bé, com esperem, clar. I a finals de juny, confiem poder portar-lo, amunt i avall, per tots els pobles, ciutats, camins, vies i llogarets on vostés vullguen.

Les recompenses es podran recollir en la seu del Grup Melic (Av. Miguel Hernández, 42. Dénia) i a la botiga de discos Oldies (C/Ntra Sra. de Gràcia, 6, València), així com als concerts de la gira d'estiu de Lluís El Sifoner. En cas de no poder acudir a cap d'eixos punts, s'enviaran per correu (despeses a càrrec del mecenes).

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Vicent

    Vicent

    más de 9 años

    Hola, vos vaig escriure al mail per veure si em podríeu enviar el cd a casa perque no vaig poder anar a arreplegar-lo però no m'heu respós... Per favor, responeu-me i mirem com puc fer-me amb ell. Gràcies

  • cripoll

    cripoll

    más de 9 años

    Crec recordar que amb la aportació podía tenor accés al llibre, no?

    es que no m'enrecorde el que vaig demanar

    Carmen Ripoll

  • Marhuenda

    Marhuenda

    más de 9 años

    Quant podrem recollir les recompenses i on?

    Gràcies

  • Lluís El Sifoner

    Lluís El Sifoner
    Autor/a

    casi 10 años

    Bon dia!

    Com indica el seu nom, estan en LP.

    Salut!

  • jose

    jose

    casi 10 años

    en quin format estàn els LPs antics de recompensa, en LP, CD, MP3

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies