Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

FiraTàrrega

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. És un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals. Aquí hi trobareu els espectacles que formen part del programa Suport a la Creació.

17
Proyectos
995
Mecenas
46k
Euros recaudados

Hui Basa estrena a Fira Tàrrega

"Tha Tzpar (L'espera)" de HuiBasa, un espectacle de teatre al carrer amb circ, dansa i música en viu. Perquè viure és més que sobreviure.
Teatro / Firatarrega
38
Mecenas
3.020€
De 3.000€

Una experiència amb música en directe, circ, moviment, teatre de prop. Un espectacle que reflexiona sobre la gestió individual i col·lectiva de la por i sobre la resistència a la violència en un context de conflicte.

Harinera (te ganarás el pan con el sudor de tu frente)

Partiendo de la precariedad como forma de gobierno, este proyecto reflexiona desde espacios vacíos, metáfora del mercado inmobiliario que condiciona el futuro del territorio y sus habitantes. Usando tecnologías digitales y analógicas, los espectadores-actores decidirán el desarrollo del espectáculo.
Teatro / Firatarrega
78
Mecenas
3.560€
De 3.500€

L'obra es posiciona en un espai urbà buit, metàfora del mercat immobiliari lucratiu que condiciona el futur del territori i dels seus habitants. Muntatge nascut a partir del projecte final d'Andrea Paz al Màster de Creació en Arts de Carrer organitzat per FiraTàrrega 2015.

El Diván de la Peluquera

El Diván de la Peluquera es una instalación interactiva a partir de elementos emblemáticos de la peluquería, que invita a una experiencia única de la mano de la psicopeluquera Madame Fafá. Creada por la compañía Sienta la Cabeza, se estrenará el 9-11 de septiembre en la Fira Tàrrega
Performance / Artes escénicas, Firatarrega
35
Mecenas
2.570€
De 2.500€

Des de la intimitat i la complicitat d'una perruqueria, els participants són portats a una experiència simbòlica i única, en un ambient acollidor. Un projecte participatiu que va de l'àmbit personal a l'universal i convida a foragitar les pors individuals.

Manifesta de la Cia.Obskené a Fira Tàrrega 2016

La Companyia Obskené vol fer realitat el seu nou espectacle de carrer Manifesta al Festival Fira Tàrrega 2016, i per això si ens ajudes et convidem a un *guateque* molt especial!
Circo / Firatarrega
35
Mecenas
3.505€
De 3.500€

Manifesta reivindica l'espai públic, la comunitat i el ritual col·lectiu. Prenent el circ com a poètica del risc, l'espectacle és un manifest per qüestionar-se –sempre qüestionar-se– i una festa per ballar i ballar. Una proposta visual, lúdica i crítica, plena d'energia i genuïnament de carrer.

Apocalypse Uploaded

El nou projecte teatral de LAminimAL aplega diverses disciplines i s'estrenarà a Fira Tàrrega 2016. L'última part de la trilogia mira al futur per parlar de la reconstrucció de la memòria col·lectiva des d'una perspectiva postapocalíptica. El món ha esclatat, què queda del jo? I de nosaltres?
Teatro / Firatarrega
28
Mecenas
2.070€
De 2.016€

En un viatge al futur, LAminimAL parla sobre el concepte d’identitat, de les diferents versions del jo apocalíptic i de com tornar a començar. Un viatge al jo del futur per reflexionar sobre el jo del present.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.