Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

FiraTàrrega

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.

15
Proyectos
862
Mecenas
39k
Euros recaudados

Harinera (te ganarás el pan con el sudor de tu frente)

Partiendo de la precariedad como forma de gobierno, este proyecto reflexiona desde espacios vacíos, metáfora del mercado inmobiliario que condiciona el futuro del territorio y sus habitantes. Usando tecnologías digitales y analógicas, los espectadores-actores decidirán el desarrollo del espectáculo.
Teatro / Firatarrega
78
Mecenas
3.560€
De 3.500€

L'obra es posiciona en un espai urbà buit, metàfora del mercat immobiliari lucratiu que condiciona el futur del territori i dels seus habitants. Muntatge nascut a partir del projecte final d'Andrea Paz al Màster de Creació en Arts de Carrer organitzat per FiraTàrrega 2015.

El Diván de la Peluquera

El Diván de la Peluquera es una instalación interactiva a partir de elementos emblemáticos de la peluquería, que invita a una experiencia única de la mano de la psicopeluquera Madame Fafá. Creada por la compañía Sienta la Cabeza, se estrenará el 9-11 de septiembre en la Fira Tàrrega
Performance / Artes escénicas, Firatarrega
35
Mecenas
2.570€
De 2.500€

Des de la intimitat i la complicitat d'una perruqueria, els participants són portats a una experiència simbòlica i única, en un ambient acollidor. Un projecte participatiu que va de l'àmbit personal a l'universal i convida a foragitar les pors individuals.

Manifesta de la Cia.Obskené a Fira Tàrrega 2016

La Companyia Obskené vol fer realitat el seu nou espectacle de carrer Manifesta al Festival Fira Tàrrega 2016, i per això si ens ajudes et convidem a un *guateque* molt especial!
Circo / Firatarrega
35
Mecenas
3.505€
De 3.500€

Manifesta reivindica l'espai públic, la comunitat i el ritual col·lectiu. Prenent el circ com a poètica del risc, l'espectacle és un manifest per qüestionar-se –sempre qüestionar-se– i una festa per ballar i ballar. Una proposta visual, lúdica i crítica, plena d'energia i genuïnament de carrer.

Apocalypse Uploaded

El nou projecte teatral de LAminimAL aplega diverses disciplines i s'estrenarà a Fira Tàrrega 2016. L'última part de la trilogia mira al futur per parlar de la reconstrucció de la memòria col·lectiva des d'una perspectiva postapocalíptica. El món ha esclatat, què queda del jo? I de nosaltres?
Teatro / Firatarrega
28
Mecenas
2.070€
De 2.016€

En un viatge al futur, LAminimAL parla sobre el concepte d’identitat, de les diferents versions del jo apocalíptic i de com tornar a començar. Un viatge al jo del futur per reflexionar sobre el jo del present.

A house is not a home

A house is not a home es el nuevo espectáculo de la Compañia Ignífuga. Es una pieza teatral que parte de Interior de Maurice Maeterlinck. A house is not a home es un espectáculo de creación para explorar nuevos territorios formales y buscar nuevas vías de experimentación escénica. Septiembre 2015
Teatro / Firatarrega
66
Mecenas
3.465€
De 3.230€

Aquesta jove companyia proposa anar més enllà de la pura narrativitat, incorporant una visió política del món i una crítica activa de l’entorn, amb l'objectiu que els espectadors experimentin una vivència emocional i s'integrin activament en l'acció dramàtica. LABORATORI DE CREACIÓ FIRATÀRREGA 2015

SOM

SOM és una experiència escènica creada col.lectivament per la Cia. Amantis i usuaris de l'Associació Alba de Tàrrega. SOM forma part del programa de Suport a la Creació a la modalitat de Laboratori de Creació de la Fira Tàrrega. Es presentarà dins de la programació de Fira Tàrrega 2014.
Artes Escénicas / Comunitario, Firatarrega
29
Mecenas
3.115€
De 3.000€

Experiència escènica amb l'entitat local Associació Alba de Tàrrega, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat psíquica, física i mental. LABORATORI DE CREACIÓ FIRATÀRREGA 2014.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.