❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Hui Basa estrena a Fira Tàrrega

"Tha Tzpar (L'espera)" de HuiBasa, un espectacle de teatre al carrer amb circ, dansa i música en viu. Perquè viure és més que sobreviure.

Cia Hui Basa

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
38
Aportaciones
3.020€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L'objectiu d'aquest verkami és crear i produir l'espectacle “THA TZPAR (L’espera)”.

Aquest és un dels 3 projectes que HUI BASA està engegant des de la seva creació al desembre de 2016. Obre la línia del col·lectiu en les arts de carrer i s'estrenarà dins el marc de Fira Tàrrega 2018, dins el programa de Suport a la Creació.

Assaig de "Tha Tzpar" a La Central del Circ
Assaig de "Tha Tzpar" a La Central del Circ

"Tha Tzpar (L'espera)" ens situa en un món en crisi, en una societat que s'enfronta a la seva pròpia autodestrucció. I en un racó d'aquest món, sumit en la darrera amenaça, hi trobem una mena de refugi, o d'últim bastió, i un grup d'individus que lluiten com saben, com poden, per reconèixer-se humans i viure, més enllà de la essencial supervivència física. Viure, per a ells, significarà construir relacions valuoses, superar la por, les pors, reconèixer la vulnerabilitat de l'individu "enemic" i acceptar-lo com a un igual, recuperar il·lusions, mantenir la memòria, dibuixar un camp de joc comú on poder imaginar el final de l'amenaça. I també enfrontar la mort, la pèrdua, el canvi. I no fer-ho sols.

Com a artistes, HUI BASA, i per a la creació d'aquesta peça, partim de la necessitat de contribuir al pensament col.lectiu.

Assaig de "Tha Tzpar" a La Central del Circ
Assaig de "Tha Tzpar" a La Central del Circ

Com a individus pertanyents a la societat occidental, Europea, criada en els estats del benestar de finals del s.XX, i abocada, ara, a una incertesa incòmoda i sovint obviada a consciència, sentim la responsabilitat (co-responsabilitat) d'enfrontar un futur imaginari, que bé podria ser fill del present que vivim per, enfrontant-lo, actuar com a agents de l'i+d cultural, proposant que l'escenari on transcorre la ficció que plantegem, i que compartiran els personatges i els espectadors, sigui una mena d'àgora, a la vegada íntima i social, on plantejar-nos preguntes i figurar-nos respostes.

*Quina és aquesta amenaça que percebem, de manera constant?

A on ens abocarà?

Com combatre-la?

Com mantenir els nostres valors mentre la combatem?

Com es gestiona la por?

Què neix de la trobada, del "formar part"?

Què hi ha dins de cadascú, i entre nosaltres, més enllà de la por?

Tenim res a fer?

Tenim res a dir?

Tenim res a perdre?*

A la vegada, aquest lloc imaginari pot actuar de mirall de tot allò que, malgrat coneixem, desitgem no veure, per no patir-ho, o per no sentir-nos-en responsables: Les fronteres impermeables, el pànic de qui viu una guerra oberta, el dolor dels qui ho han perdut (gairebé) tot, el destí incert dels qui han fugit de casa.

Una història petita i concreta, explicada sense oblidar la poesia, el joc, l'humor i la bellesa, i que arrossega els dubtes que vivim com a ciutadans d'aquesta Europa que temem de pre-guerra, i a la que ens resistim a resignar-nos.

"Tha Tzpar (l'espera)" és també la nostra crida desesperada a no oblidar allò més lluminós de l'essència humana, ho reclamem com a valor no taxable. Volem fer-nos (i proposar als espectadors) una invitació al coratge col.lectiu.

Sobre les recompenses

Et volem oferir el que sabem fer millor: un espai on gaudir de la cultura i on poder reflexionar sobre el sector de les arts escèniques.

Per això et convidem al verKmut de l'1 de juliol, on compartirem una jornada d'actuacions, música en directe, circ, debat, i alguna sorpresa més. Amb menjar i begudes a preus populars!

Si ets una entitat o un particular que vol donar suport a la producció pots donar entre 100 i 500€ i et citarem com a col·laborador especial, mecenes de plata o mecenes d'or!

EL VERKMUT

12h Vermut de benvinguda

12.30h Concert d'Ana Rossi

13h Rajada General (micro obert moderat)

14h Tortillada i Butifarrada amenitzada amb música

15h Cafelito amb Pau Matas i Celia Rovira

16h Concert de flamenc fusió amb Andrea Lesko & Mikel Fernandino

17h Mostra de circ

18h Gran Subhasta Gamberra (croudfounding power)

19h Concert cloenda

20h DJ final

Qui som

Lali Álvarez, Pau Matas, David Teixidó i Aina Juanet formen l'agrupació HUI BASA, com a artistes residents a la Nau Ivanow. Han treballat junts en els espectacles "Ragazzo" i "Barcelona (contra la paret)", escrits i dirigits per Lali Álvarez. ​Seguint la mateixa línia, HUI BASA investiga el lloc on es difumina la frontera entre la ficció i el "món real", portant a escena diferents projectes amb un enfocament cap a l'anàlisi crític de les realitats humanes, socials i polítiques.

A Fira Tàrrega 2018 s'estrenarà "THA TZPAR (L’espera)", un espectacle de carrer que tracta sobre la gestió individual i col·lectiva de la por, i l’organització de la resistència a la violència en un context de conflicte imminent.

Assaig de "Tha Tzpar" a La Central del Circ
Assaig de "Tha Tzpar" a La Central del Circ

A què destinarem les vostres aportacions

El nostre objectiu és crear l'espectacle Tha Tzpar (L'espera) i els diners recaptats al verkami ens serviran especialment per poder comprar el vestuari, els elements escenogràfics i per cobrir les despeses de les residències.

Calendari previst

La primera recompensa es podrà viure en persona el diumenge 1 de juliol entre 12h i 20h.

El procés d'assajos serà entre el 16 de juliol i el 27 d'agost.

Finalment, les funcions seran entre el 7 i el 9 de setembre a Fira Tàrrega.

+ Info

Podeu trobar més detalls de la companyia a la nostra pàgina web: www.huibasa.net

I estar al dia de les nostres novetats al facebook: https://www.facebook.com/huibasa/

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Ceci

    Ceci

    casi 6 años

    Porque tu lo Vales Lali!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies