❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ajuda a SAGI a fer-se més gran

Necessitem més espai per atendre a més nens i nenes, joves, adults i famílies. Volem condicionar un local que ens han cedit.

Sagi-Tea

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
95
Aportaciones
3.140€
De 2.700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Qui som

SAGI, (Associació Síndrome d'Asperger Girona), som una entitat sense ànim de lucre, creada per les famílies amb persones afectades, per fer front a problemes i necessitats comunes.

SAGI és una associació territorial (província de Girona i comarques properes) que juntament amb les associacions de l'Anoia, Bages, Baix Llobregat, Barcelona, Camp de Tarragona, Lleida, Maresme, Osona, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Terres de l'Ebre, conformen la Federació de l'espectre autista: Asperger de Catalunya que com a tal, també forma part de la Federación Asperger España.

La síndrome d'Asperger, segons Benjamin Zablotsky, és un trastorn relativament freqüent que afecta aproximadament a 1 de cada 45 persones, amb més incidència en el sexe masculí que en el femení. La persona amb síndrome d'Asperger presenta un estil cognitiu diferent. El seu pensament és lògic, concret i extremadament realista. La seva discapacitat no és evident, només es manifesta sobretot en els comportaments socials inadequats, a la manera de pensar i de comportar-se, proporcionant a ells i als seus familiars, problemes en tots els àmbits. Darrerament es va fer una nova classificació en què la síndrome d'Asperger, està integrat en el Trastorn de l'espectre autista (T.E.A.), una classificació més àmplia.

Objectius principals de l'associació

  • La difusió i coneixement de la síndrome.

  • El reconeixement del dret a una educació normalitzada i adaptada a les necessitats dels nostres fills.

  • La detecció i el diagnòstic precoç que permeti l'atenció primària i continuada en l'àmbit de la sanitat pública, seguint un protocol d'actuació comú, amb la inclusió de teràpies específiques.

  • Impulsar centres especialitzats en el diagnòstic i tractament específic que atenguin les persones afectades al llarg de tota la seva vida, amb teràpies específiques i professionals de referència amb els coneixements i la formació adequada.

  • Treballar per al reconeixement de les necessitats educatives especials dels alumnes amb Síndrome d'Asperger o (TEA), pel respecte a les seves diferències dins de la neurodiversitat i per a la preservació de la seva integritat física i psicològica en els centres escolars.

  • Aconseguir el suport necessari per facilitar l'accés i la integració social, educacional i laboral de joves i adolescents, tant en el món universitari com a les escoles de formació professional, etc.

  • Treballar per a la inserció laboral dels afectats i aconseguir un lloc de treball adequat a les seves capacitats per tal d'aconseguir la seva autonomia i independència.

Per què necessitem la vostra col·laboració

Amb el treball de difusió i coneixement de la nostra i altres associacions, sumat als avenços fets en la detecció en diferents grups d'edat, cada vegada es van detectant i descobrint i atenent més casos de nens, nenes, joves, adolescents i fins i tot adults amb aquesta síndrome.

Com a conseqüència la demanda d'assistència que la nostra entitat rep, va augmentant de mica en mica.

És per això que necessitem ampliar les instal·lacions de què disposem per ampliar i millorar l'oferta d'activitats dels integrants de la nostra associació.

A què destinarem les vostres aportacions

La nostra idea és condicionar un local que han posat a la nostra disposició realitzant unes actuacions per adequar-lo a les necessitats dels nens, nenes, joves, adults i famílies, que participen de les nostres activitats.

Caldria realitzar unes millores en l'apartat elèctric, realitzar treballs de condicionament de parets, terres, sostres, pintura i tancaments de la sala.

Estat actual del local
Estat actual del local

L'objectiu es dur a terme el projecte de forma immediata. Estan avisades i concertades totes les empresses implicades, i podrien començar de forma imminent.

Sobre les recompenses

Amb les recompenses el que volem, a part d'agrair la vostra col·laboració i fer-vos un reconeixement al nostre Facebook i al Mur del local, també volem aprofitar per donar a conèixer encara més la nostra associació.

Durant la campanya ens posarem en contacte amb vosaltres per aclarir qualsevol dubte que tingueu.

Calendari previst

En el periòde següent a la l'obtenció dels diners es posaria en marxa el grup de voluntaris de que disposem i durant la segona quinzena de novembre es podrien començar entregar.

+ Info

La nostra web
El nostre Facebook

Preguntas frecuentes

  • Si faig dues o més aportacions, només podrà sortir el meu nom, o puc escollir algun altre que consideri oportú?

    Per a cada aportació es podrà escollir, si es vol, el nom d'un mecenes a aparèixer.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#05 / Canvi horari inauguració local

Benvolguts mecenes, finalment la inauguració oficial del nou local de Sagi serà el dissabte 2 de desembre, a les 16h, recordeu que l'adreça és carrer Empúries núm. 17 de Girona. Esperem que aquest canvi d'horari no afecti la vostra assistència. Estem començant a gestionar les recompenses i el mateix dissabte començarem a donar-les, i patir de la setmana següent començaran els enviaments per correu. Si voleu assistir amb algun acompanyant podeu fer-ho, us esperem a tots. Moltes gràcies.

Sagi es fa més gran
Sagi es fa més gran

#01 / Estem en marxa

Moltes gràcies a les persones que ja heu col·laborat. El nostre projecte està en marxa, esperem seguir avançant i assolir l'objectiu. Salutacions.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies