❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sagi-Tea

Sagi-Tea

Gerona

L'Associació Síndrome d'Asperger Girona, SAGI-TEA som una entitat sense ànims de lucre, creada per les famílies amb persones afectades, per fer front a les necessitats comunes. El síndrome d'Asperger, segons Benjamin Zablotsky, es un trastorn relativament freqüent que afecta aprox. a 1 de cada 45 persones, amb més incidència en el sexe masculí que en el femení. La persona amb Asperger presenta un estil cognitiu diferent. el seu pensament és lògic, concret i extremadament realista. La seva discapacitat no es evident, es manifesta sobretot en els comportaments socials inadequats, en la manera de pensar i de comportar-se, proporcionant a ells i als seus familiars dificultats en tots els àmbits.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies