❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

"VERBUM" Crear paraules és senzill sempre que no et prenguin cap Lletra

...LA PARAULA és el significat de VERBUM... VERBUM l'objectiu del JOC...el JOC que vol ser a TOTES les TAULES! FES-LI UN LLOC A LA TEVA !!

Ariadna

A project of

Category

Created in

0
seconds
157
Pledges
4.031€
From 4.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project because you simply want to help make it happen:

VERBUM es un joc de taula. Està format per 140 cartes.... amb 29 dibuixos de cares que amaguen una lletra. Seras capaç de trobar-les? I de formar paraules amb elles? Derivar-les? Allargar-les?

VERBUM no és només un joc.

És agudesa visual, és memòria.

VERBUM és un recurs per a escoles adreçat a partir de segon cicle de primària. I ja que es pot jugar amb diversos idiomes a la vegada també és un bon recurs per a escoles d’idiomes.

Però també és un joc familiar, per amics, per amants de les lletres

A VERBUM les paraules compten però si pots arribar a formar la paraula VERBUM guanyaràs per sobre de tothom!

De 2 a 5 jugadors.

60 a 90 minuts de joc.

Per a majors de 9 anys.

1 llibret de Instruccions

140 cartes de joc

4 Cartes de guies d'idioma

5 Cartes PROHIBIT Verbum.

Els jugadors van traient i girant les cartes. Les van deixant sobre la taula al centre, mirant cap amunt, on tothom les pot veure i hi té accés. El jugador que treu carta ha de trobar la lletra que s'amaga dins la carta i l'ha de dir en veu alta al més aviat possible... quan un jugador veu que pot fer una paraula amb les cartes que hi ha sobre la taula diu en veu alta VERBUM... la crea deixant-la davant seu on tothom les pot veure, i agafar si és necessari...

Us deixo l'enllaç de les instruccions completes en pdf en el següent enllaç INSTRUCCIONS

Si arribem a 4000€, tots el que heu participat en el VERKAMI rebreu:

Un joc complet
El vostre nom als agraïments de les instruccions.

Si arribem a 5000€, tots el que heu participat en el VERKAMI rebreu:
Un joc complet.
·Una bossa petita per portar el joc (COTÓ ROIG*).
·El vostre nom als agraïments de les instruccions.

*

Si arribem a 6000€ tothom que ha participat rebrà el joc per a jugar en 4 idiomes + una serigrafia + una bossa petita "COTÓ ROIG" per portar el joc + el vostre nom als agraïments de les instruccions.

Em dic Ariadna Borràs, sóc il·lustradora i fotògrafa. Adoptada a Manresa, on hi visc i hi treballo com a estampadora tèxtil, però originària de Gràcia (ningú és perfecte!).

I us preguntareu: “i què fa una il·lustradora i fotògrafa creant des de zero un joc de taula”? És a dir, pensant-lo, dibuixant-lo, establint el reglament, etc. La veritat és que mai m’havia passat pel cap fer-ho. Simplement, va sorgir, com passa amb molt dels grans invents i descobriments: per un error. Doncs sí, va ser un petit error gramatical mentre dibuixava durant una bonica nit de primavera el que em va portar a treballar en aquest joc que ara veurà la llum després de cinc anys de feina.

Així que, com us podeu imaginar, no ha estat una tasca fàcil. No sóc filòloga però és que ara les lletres em fan menys pànic. Perquè jugant també s’aprèn.

Per si de cas, i si encara no sabeu on ubicar-me, us aclareixo que en Jordi no és el meu germà i que la meva família no té una empresa de jocs.

I si heu arribat fins aquí no tinc cap dubte: us agrada llegir, estimeu les paraules i aquest és el vostre joc! Així que, a què esperes? Fes-li un lloc a la teva taula!

EL projecte està bastant ajustat als costos que tindré, per no tenir pèrdues extres.

Fabricació 70%

Enviaments 20%

Campanya y difusió 5%

Impostos 5%

Un cop aconseguit el Verkami enviaré el joc a impremta per a produir el joc, aquest procès pot trigar fins a un mes i mig, si no hi ha cap imprevist. Si aconseguim el segon objectiu del Verkami, hauré de posar-me a produir i estampar les bossetes per portar el joc. I entre una cosa i l'altre em portarà dos mesos de feina. Si aconseguim el tercer objectiu em posaré, a part de estampar les bosses i produir el joc, a serigrafiar el cartell de verbum.

Així que calculo tenir-ho tot llest i que arribi a casa vostre per a setembre 2021.

instagram.com/verbum_joctaula/
twitter.com/verbum_JOCTAULA

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

25 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Sandra

    Sandra

    over 2 years

    Som.hi Ariadna!!!Serà una passada veure el teu joc a les botigues i poder dir amb orgull q és de la meva cosina!!!!Ets molt gran!!!Encantats de col·laborar!!!

  • danimora

    danimora

    over 2 years

    Endavant!!

  • Enhorabuena linda Ari! Que ilustraciones más chulas! Me encanta!

  • Claudio

    Claudio

    almost 3 years

    ❤️

  • Anna

    Anna

    almost 3 years

    A por todas, bonicaaaaaa!!!

  • Gemma Ruiz Roig

    Gemma Ruiz Roig

    almost 3 years

    Molts ànims i endavant!!

  • Anna Ferrer

    Anna Ferrer

    almost 3 years

    Ja queda menys! Endavant Ariadna! 💪🏼

  • Tilagrafics

    Tilagrafics

    almost 3 years

    Superjoc!!!

  • moliser

    moliser

    almost 3 years

    Ja tinc ganes de tenir-lo!

  • Noe Casal

    Noe Casal

    almost 3 years

    Enhorabona Ariadna

#13 / PER FI!! POR FIN!!

DIVENDRES 19 DE NOVEMBRE PER FI TINDRE EL JOC A CASA, ESTIGUEU ALERTA LES PROPERES SETMANES PERQUÈ TAMBÉ ARRIBARÀ A LA VOSTRA.

GRÀCIES A TOTS PER LA PACIÈNCIA.

VIERNES 19 DE NOVIEMBRE YA TENDRÉ EL JUEGO EN CASA, ESTAD ALERTA LAS PRÓXIMAS SEMANAS PORQUE TAMBIÉN LLEGARÁ A LA VUESTRA.

MUCHAS GRACIAS A TODOS POR LA PACIENCIA

#12 / Tranquil que tot esta sota control!!! Tranquilos que todo esta bajo control

Hola mecenes!!

Ja som a mitjans d’octubre i alguns de vosaltreu comenceu a prengutar que passa amb el VERBUM!!

Tranquils que tot està sota control… però la imprempta està col•lapsada i els està costant que els arribin el materials necessaris per fer-lo possible!!

Em diuen, els de la imprempta, que estan treballant per a que com a molt tard a finals d’octubre el tingui ja editat!

Així que us demano que sigueu pacients… diuen que “lu bo es fa esperar”.

Hehehe

Us vaig infomant!!

Gràcies

Hola mecenas!!

Ya estamos a mediados de octubre y algunos de vosotros os estais prengutando que ocurre con el VERBUM !! Tranquilos que todo está bajo control ...

la imprenta está col • lapsada y les está costando que les lleguen los materiales necesarios para hacerlo posible !!
Me dicen, los de la imprenta, que están trabajando para que a más tardar a finales de octubre lo tenga ya editado! Así que os pido que seáis pacientes ... dicen que "lo bueno se hace esperar". hehehe

read more

#11 / GAIREBÉ TOT APUNT PER ENVIAR A IMPREMTA

HOLA A TOTS I TOTES!!!

AQUESTS DIES POST VERKAMI HE ESTAT TREBALLANT EN ELS PREPARATIUS PER A PODER PORTAR EL JOC A IMPREMTA. TOT I QUE JA GAIREBÉ ESTÀ TOT APUNT, UNA DE LES COSES QUE EM FALTEN ÉS ALGUNS NOMS VOSTRES. AIXÍ QUE AGRAEIXO OMPLIU TOTS ELS FORMULARIS QUE SE US HA ENVIAT. MOLTES GRÀCIES!!!

PER ALTRA BANDA. L'AGOST ÉS UN MES COMPLICAT I TANQUEN LA IMPREMTA DUES SETMANES. AIXÒ PER UNA BANDA EM DONA TEMPS A ACABAR DE PERFECCIONAR ELS ARXIUS. PERÒ PER L'ALTRA RETARDA L'ENTREGA DEL JOC.

TOT I QUE ENCARA ESTEM DINS DEL TERMINI. REBREU LA VOSTRA RECOMPENSA CAP A FINALS DE SETEMBRE.

MOLTES GRACIES A TOTES I TOTS!!!!

SEGUIM SEGUIREM!!

#07 / Així és com serà el Verbum

Hola a totes!!

Aqui tenia una mostra de les cartes i de les dues modalitats de doc; per a novells i per experts.

mode expert les cartes amb el dibuixos cap per avall.

mode novell els dibuixos mirant cap amunt.

I recorde-ho estem a 15 dies perquè la campanya del VERBUM FINALITZI !!! Entre tots hem aconseguit gairebé el 80% de l’objectiu fixat per poder fer realitat aquest joc!!!

Us en donc les gracies a tots els que heu pogut i heu volgut participar... de Debò moltes gracies!!

Estic convençuda que aconseguirem entre tots el 100% de la campanya... VERBUM ha de ser una realitat!! Pels anys de feina, per l’emoció d’aconseguir una fita tant alta, per l’esforç de tots vosaltres, però sobretot sobretot.... per el goig de jugar!

LLARGA VIDA A VERBUM

LLARGA VIDA AL JOC!!

Animeu vos!!!

#06 / ANEM A PER AL 70%? VINGAAAAA....

Moltes gracies a tots i totes pel suport. Aviat us presentaré una nova manera de jugar per al petits... no tant petits.... ;)

estigueu alerta!!!

Muchas gracias a todos y todas por el apoyo. Pronto os presentaré una nueva manera de jugar para pequeños ... no tan pequeños .... ;)

#05 / Segon dia de campanya i el 50%

Hola gent!!

Només vull animar-vos a acompanyar-me en aquest projecte, és un projecte ple de emoció i somni, que m'ha ajudat a creure una mica més en mi, a veure que les paraules fan menys por del que pensava i m'ha reafirmat en el pensament que jugant tot és molt molt divertit i sovint aprens moltes coses, com compartir amb els altres els teus coneixements.

Estic molt contenta de la rebuda que està tenint el Verbum a les xarxes i a Verkami. La gent que em teniu a prop ho sabeu de sobres, desprenc alegria i emoció contínua.

gràcies a tots !!!!

animeu-vos

Hola gente !!

Sólo quiero animaros a acompañarme en este proyecto, es un proyecto lleno de emoción y sueño, que me ha ayudado a creer un poco más en mí, a ver que las palabras hacen menos miedo de lo que pensaba y me ha reafirmado en el pensamiento que jugando todo es muy muy divertido ya menudo aprendes muchas cosas, como compartir con los demás tus conocimientos.

read more

#04 / SE PUEDE JUGAR EN CASTELLANO?

Sí, el verbum de momento se puede jugar en catalán, castellano, inglés y francés por separado o simultáneamente. Es decir hay cuatro guías de idioma, según en el idioma que se juegue se utilizan unas cartas u otras.

Para cada idioma está pensado cuántas letras de cada hay que utilizar.

Si se juega con todos los idiomas se utilizan todas las cartas.

Hay alguna persona que me ha preguntado si se puede jugar en algún idioma que no esté contemplado,

sólo puedo decir que no están calculadas las cartas para otros idiomas.

Tampoco están contemplados los acentos ni diéresis.

#03 / es pot jugar en castellà?

Sí, al verbum de moment es pot jugar en català, castellà, anglès i francès per separat o bé simultàniament. És a dir hi ha quatre guies d'idioma, segons en l'idioma que es jugui es fan servir unes cartes o unes altres.

Per a cada idioma està pensat quantes lletres de cada cal fer servir.

Si es juga amb tots els idiomes s'utilitzen totes les cartes.

Hi ha alguna persona que m'ha preguntat si es pot jugar en algun idioma que no estigui contemplat,

només puc dir que no estan calculades les cartes per altres idiomes.

Tampoc estan contemplats els accents ni dièresis.

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy