2015 — VERKAMI: 5 anys fent història del crowdfunding
×
Projecte en CatalàEnglishCastellano

Descripció del projecte

ORÍGENS
Després de l’èxit el 2004 del musical ‘Release The Beat’ al Teatre Arcola, Judith Johnson i KS Lewkowicz es van inspirar per escriure "Goodbye Barcelona" després de llegir un article al diari The Guardian, publicat l’any 2000, en el qual es retrataven alguns dels perfils dels supervivents de les Brigades Internacionals en aquell moment.

Aquestes van ser les persones que es van oferir per lluitar contra els feixistes a la Guerra Civil Espanyola i que tenien algunes sorprenents històries per explicar als escriptors. Inspirats per l’esperit indomable dels brigadistes, els quals ja tenien 90 anys, els escriptors van començar a treballar en l’espectacle, encarregat pel Teatre Arcola i el Departament de les Arts de Londres.

PRODUCCIÓ A LONDRES
La producció inicial va tenir lloc de novembre a desembre de 2011 al Teatre Arcola, a Londres, a temps per commemorar el 75é aniversari de la Guerra Civil i de la formació de les Brigades Internacionals. La sala del Teatre Arcola es va omplir cada nit i el musical va rebre molt bones crítiques dels mitjans tant anglesos com catalans i espanyols.

PRODUCCIÓ A BARCELONA
Ara, després de dos anys, el Teatre del Raval s’ha ofert per dur a terme una producció completament nova del musical en català. Però per poder assumir aquesta nova producció, amb un nou equip creatiu i artístic, necessitem el vostre suport.

Per fer realitat la producció del musical "Goodbye Barcelona" en català manquen 6,000 euros per equilibrar el pressupost, que són els que sol·licitem a través de Verkami, i es destinaran a pagar a l’equip artístic.

Si aconseguim el finançament necessari el musical "Goodbye Barcelona" s'estrenarà a finals de setembre, molt probablement el 26 de setembre de 2013, al Teatre del Raval, on es podrà veure fins el Desembre de 2013.

Pàgina Web Goodbye Barcelona
Youtube Goodbye Barcelona
Facebook Goodbye Barcelona
Twiter

 

Comparteix el projecte amb els teus amics

Publica el widget del projecte
Selecciona el widget que millor encaixi a la teva pàgina web. Només has de copiar i enganxar!


Preguntes i respostes(9)

 • What happens now that the money is in place. Will I receive a confirmation and booking options?

  feta per Kjelle

  Hi Kjelle! We are still waiting for the people that have not paid yet. And, the 30th of August the project will be close. So, probably between the 3rd and 4rd of September, the Theatre will contact all of you in order to arrange the bookings and the compensations.

 • 1er. Moltes felicitats i molta merda. 2on. Farà 75 anys de la retirada de les brigades en plena batalla de l'Ebre. ¿Heu mirat de fer una representació el dia exacte,"apretant" a les institucions i amb convit als pocs supervivents vius?

  feta per Ramon Salvat

  Hola Ramon! Moltes gràcies, encara que l'èxit de la campanya ha estat gràcies a tots vosaltres, que heu contribuït i ajudat en la difusió. Seria genial fer aquest 'homenatge' a la Batalla de l'Ebre amb el reconeixement institucional que cal i la presència dels testimonis, però depèn de com funcioni el musical. Vull dir, encara no sabem si estarem en marxa el 16 de Novembre, esperem que sí, i en el cas que sigui així, intentarem fer un espectacle especial.

 • Felicitats, això va endavant. Plantegereu fer dues preestrenes, a veure si podeu arribar fins els 7500€?

  feta per joan morral

  Hola! Farem pre-estrena del 24 al 26 de Setembre. Mentre que l'estrena oficial serà el 27 de Setembre. De moment el musical es podrà veure durant un mes al Teatre del Raval, amb possibilitat de prorrogar-ho. I seria ideal si arribem al 7.500€, ens trauria de sobre més d'un mal de cap. Gràcies!

 • Bones, he col·laborat finalment en l'opció de 30 €, però m'agradaria que no fos el meu nom el que apareix en el programa, sinó el de la meva acompanyant, a qui farà més il·lusió que a mi. És això possible?

  feta per Carles

  És possible! A partir del dia 18, que es quan acaba la campanya de crowdfunding, us enviarem un e-mail a tots els mecenes preguntant: quin nom voleu que posem als agraïments, quan us agradaria venir a veure l'obra, i a partir de quan podreu recollir les altres recompenses. Gràcies!

 • I have seen Goodbye Barcelona in London but will be in Barcelona end of September for 5 days with my daughter who does not speak Spanish. She would like to see the musical but will it have an English translation - on screen or somehow? Salud, John

  feta per Haywood

  Hello John! We may have subtitles in some of the sessions, but as the system is very expensive, we can't afford to have subtitles in all the sessions. I am not sure in which sessions we will have English subtitles but I will try to find it out in the following days. Then, I will let you know. When are you planning to see the musical (the premiere is on the 27th of September)?

 • Som una associació i voldriem contactar amb vosaltres en privat. Hi ha alguna manera ?

  feta per Xavier

  I tant! Ens podeu enviar un correu electrònic al: goodbyebarcelona2013@gmail.com. Gràcies!

 • m'agradaria asistir a vore l'obra, alguna idea de fer una sessió à Valencia?

  feta per Ivan

  Hola! De moment, estem treballant en la producció que farem al Teatre del Raval, a Barcelona, des de finals de Setembre fins al Desembre. Però si funciona bé, podríem venir també a València! De moment, no puc confirmar res.

 • segun el listado de aportaciones 20 suponen una entrada y un programa, si es así cómo lo hareis?

  feta per guillermo casado

  Hola! Así es. Con una aportación de 20 euros tendrás una entrada para ver el musical, cualquier día desde el 27 de Septiembre hasta Diciembre. Además, tu nombre aparecerá en los agradecimientos de la página web y del programa de mano, el cual se te entregará en el Teatro del Raval cuando vayas a ver el musical ;)

 • Si el mecenatge que trio em permet tenir unes entrades, ¿es poden emprar per qualsevol dia del musical o haig de triar-lo ja?

  feta per Carles

  Algunes de les opcions et permetran anar a la pre-estrena, altres només a una de les sessions normals del musical. En tot cas, sempre podràs triar la data en la que vols veure el musical.

Si en vols saber més Fes la teva pregunta

Goodbye Barcelona

Goodbye Barcelona

Goodbye Barcelona

Aconseguits 6.610€
de 6.000€
100% aconseguit Conseguido!
“Goodbye Barcelona” és un musical apassionant sobre una mare britànica i el seu fill quan ambdós es veuen implicats a la Guerra Civil. El musical està inspirat en la vida dels homes i dones d’arreu del món que van unir-se a les Brigades Internacionals per a lluitar contra el feixisme.
"Goodbye Barcelona" is a passionate new musical about a British mother and child who both get caught up in the Spanish Civil War. The musical is inspired by the lives of men and women around the world who joined the International Brigades to fight fascism.
"Goodbye Barcelona" es un musical apasionante sobre una madre británica y su hijo cuando ambos se ven implicados en la Guerra Civil. El musical está inspirado en la vida de los hombres y mujeres de todo el mundo que se unieron a las Brigadas Internacionales para luchar contra el fascismo.
Creat a: España

Gràcies! Aquesta campanya de crowdfunding va acabar el 19 de Agost de 2013.

 
 • Aportant 10€
  7 Mecenes

  Agraïments al web del "Goodbye Barcelona"

 • Aportant 20€
  QUEDEN 76 RECOMPENSES (DE 100)

  Agraïments al web i al programa de mà del "Goodbye Barcelona" + 1 Entrada per veure el musical

 • Aportant 30€
  QUEDEN 14 RECOMPENSES (DE 100)

  Agraïments al web i al programa de mà del "Goodbye Barcelona" + 2 Entrades per veure el musical

 • Aportant 35€
  QUEDEN 82 RECOMPENSES (DE 100)

  Agraïments al web i al programa de mà del "Goodbye Barcelona" + 2 Entrades per veure el musical + Caixa amb 6 cerveses Moritz

 • Aportant 50€
  QUEDEN 85 RECOMPENSES (DE 100)

  Agraïments al web i al programa de mà del "Goodbye Barcelona" + 2 Entrades per veure el musical a la pre-estrena + Caixa amb 6 cerveses Moritz + Pica-pica amb l'equip creatiu i l'equip artístic

 • Aportant 100€
  QUEDEN 87 RECOMPENSES (DE 100)

  Agraïments al web i al programa de mà del "Goodbye Barcelona" + 4 Entrades per veure el musical a la pre-estrena + Pica-pica amb l'equip creatiu i artístic + Caixa amb 6 cerveses Moritz + Cartell signat pel repartiment + 1 bolso-bandolera petit realitzat amb una banderola de l’espectacle

 • Aportant 200€
  1 Mecenes

  Agraïments al web i al programa de mà del "Goodbye Barcelona" + 4 Entrades per veure el musical a la pre-estrena + Pica-pica amb l'equip creatiu i artístic + Caixa amb 6 cerveses Moritz + Cartell signat pel repartiment + 1 bolso-bandolera petit realitzat amb una banderola de l’espectacle + DVD de la pel·lícula de la producció anglesa

 • Aportant 300€
  2 Mecenes

  Agraïments al web i al programa de mà del "Goodbye Barcelona" + 4 Entrades per veure el musical a la pre-estrena + Pica-pica amb l'equip creatiu i artístic + Caixa amb 6 cerveses Moritz+ Cartell signat pel repartiment + DVD de la pel·lícula de la producció anglesa + 1 bolso-bandolera gran realitzat amb una banderola de l’espectacle + Llibret amb les lletres de les cançons del musical

 • Aportant 500€
  0 Mecenes

  Agraïments a la web i el programa de mà del "Goodbye Barcelona" + 4 Entrades per veure el musical a la pre-estrena + Pica-pica amb l'equip creatiu i artístic + Caixa amb 6 cerveses Moritz + Cartell signat pel repartiment + DVD de la pel·lícula de la producció anglesa + 1 bossa-bandolera gran realitzat amb una banderola de l'espectacle + Llibret amb les lletres de les cançons del musical + 2 entrades gratuïtes per a cadascuna de les obres estrenades en el Teatre del Raval durant un any

Gràcies! Aquesta campanya de crowdfunding va acabar el 19 de Agost de 2013.

 

Projecte destacat per Vilaweb

Blog del projecte (3)

3 actualitzacions més, veure-les totes

Autor/a del projecte

Foto de Goodbye Barcelona
Goodbye Barcelona
“Goodbye Barcelona” és un musical apassionant sobre una mare britànica i el seu fill quan ambdós es veuen implicats en la Guerra Civil espanyola. Explica la història del Sam, qui s’uneix a les Brigades Internacionals ... segueix llegint
Goodbye Barcelona té 0 projectes més a Verkami. Pots trobar més informació a http://www.goodbyebarcelona.com/