❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Goodbye Barcelona

"Goodbye Barcelona" es un musical apasionante sobre una madre británica y su hijo cuando ambos se ven implicados en la Guerra Civil. El musical está inspirado en la vida de los hombres y mujeres de todo el mundo que se unieron a las Brigadas Internacionales para luchar contra el fascismo.

Goodbye Barcelona

Un proyecto de

Categoría

Creado en

San Fernando, Filipinas
0
segundos
166
Aportaciones
6.610€
De 6.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català y English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

ORÍGENES

Tras el éxito en 2004 del musical 'Release The Beat' en el Teatro Arcola, Judith Johnson y KS Lewkowicz se inspiraron para escribir "Goodbye Barcelona" tras leer un artículo en el periódico The Guardian, publicado en 2000, en el que se retrataban algunos de los perfiles de los supervivientes de las Brigadas Internacionales en ese momento.

Estas fueron las personas que se ofrecieron para luchar contra los fascistas en la Guerra Civil Española y que tenían algunas sorprendentes historias que contar a los escritores. Inspirados por el espíritu indomable de los brigadistas, los cuales ya tenían 90 años, los escritores comenzaron a trabajar en el espectáculo, encargado por el Teatro Arcola y el Departamento de las Artes de Londres.

PRODUCCIÓN EN LONDRES

La producción inicial tuvo lugar desde noviembre a diciembre de 2011 en el Teatro Arcola, en Londres, a tiempo para conmemorar el 75 aniversario de la Guerra Civil y de la formación de las Brigadas Internacionales. La sala del Teatro Arcola se llenó cada noche y el musical recibió muy buenas críticas de los medios tanto ingleses como españoles.

PRODUCCIÓN EN BARCELONA

Ahora, después de dos años, el Teatro del Raval se ha ofrecido para llevar a cabo una producción completamente nueva del musical en catalán. Pero para poder asumir esta nueva producción, con un nuevo equipo creativo y artístico, necesitamos vuestro apoyo.

Para hacer realidad la producción del musical "Goodbye Barcelona" en catalán faltan 6,000 euros para equilibrar el presupuesto, que son los que solicitamos a través de Verkami, y se destinarán a pagar al equipo artístico.

Si conseguimos la financiación necesaria el musical "Goodbye Barcelona" se estrenará a finales de septiembre, muy probablemente el 26 de septiembre de 2013, en el Teatro del Raval, donde se podrá ver hasta el Diciembre de 2013.

Pàgina Web Goodbye Barcelona
Youtube Goodbye Barcelona
Facebook Goodbye Barcelona
Twiter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

19 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • pau xavier fdez

    pau xavier fdez

    más de 10 años

    Hola! Sóc un col.la orador de mecenatge i sí que surto a la llista, però no he rebut cap missatge. Voldria triar el dia i no sé como fer-ho. Potser vaig donar malament el correo-e. Gráciles!

  • Goodbye Barcelona

    Goodbye Barcelona
    Autor/a

    más de 10 años

    Hi Kjelle! We are still waiting for the people that have not paid yet. And, the 30th of August the project will be close. So, probably between the 3rd and 4rd of September, the Theatre will contact all of you in order to arrange the bookings and the compensations.

  • Kjelle

    Kjelle

    más de 10 años

    What happens now that the money is in place. Will I receive a confirmation and booking options?

  • Goodbye Barcelona

    Goodbye Barcelona
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola Ramon! Moltes gràcies, encara que l'èxit de la campanya ha estat gràcies a tots vosaltres, que heu contribuït i ajudat en la difusió. Seria genial fer aquest 'homenatge' a la Batalla de l'Ebre amb el reconeixement institucional que cal i la presència dels testimonis, però depèn de com funcioni el musical. Vull dir, encara no sabem si estarem en marxa el 16 de Novembre, esperem que sí, i en el cas que sigui així, intentarem fer un espectacle especial.

  • Ramon Salvat

    Ramon Salvat

    más de 10 años

    1er. Moltes felicitats i molta merda. 2on. Farà 75 anys de la retirada de les brigades en plena batalla de l'Ebre. ¿Heu mirat de fer una representació el dia exacte,"apretant" a les institucions i amb convit als pocs supervivents vius?

  • Goodbye Barcelona

    Goodbye Barcelona
    Autor/a

    más de 10 años

    És possible! A partir del dia 18, que es quan acaba la campanya de crowdfunding, us enviarem un e-mail a tots els mecenes preguntant: quin nom voleu que posem als agraïments, quan us agradaria venir a veure l'obra, i a partir de quan podreu recollir les altres recompenses. Gràcies!

  • Carles

    Carles

    más de 10 años

    Bones, he col·laborat finalment en l'opció de 30 €, però m'agradaria que no fos el meu nom el que apareix en el programa, sinó el de la meva acompanyant, a qui farà més il·lusió que a mi. És això possible?

  • Goodbye Barcelona

    Goodbye Barcelona
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola! Farem pre-estrena del 24 al 26 de Setembre. Mentre que l'estrena oficial serà el 27 de Setembre. De moment el musical es podrà veure durant un mes al Teatre del Raval, amb possibilitat de prorrogar-ho. I seria ideal si arribem al 7.500€, ens trauria de sobre més d'un mal de cap. Gràcies!

  • joan morral

    joan morral

    más de 10 años

    Felicitats, això va endavant. Plantegereu fer dues preestrenes, a veure si podeu arribar fins els 7500€?

  • Goodbye Barcelona

    Goodbye Barcelona
    Autor/a

    más de 10 años

    Hello John! We may have subtitles in some of the sessions, but as the system is very expensive, we can't afford to have subtitles in all the sessions. I am not sure in which sessions we will have English subtitles but I will try to find it out in the following days. Then, I will let you know. When are you planning to see the musical (the premiere is on the 27th of September)?

Volver a todas las actualizaciones

#03 / Gràcies!

Fa més de 40 dies ens vam proposar com a objectiu recaptar 6.000 euros a través de la plataforma de micromecenatge de Verkami per equilibrar el nostre pressupost i fer, dins de les limitacions del període en el qual vivim, un espectacle digne i coherent amb els valors històrics i artístics.

Avui, 19 d'agost, hem finalitzat la nostra campanya a Verkami amb una recaptació total de 6.610 gràcies a les aportacions de 166 mecenes. I estem immensament feliços. Sabíem que es tractava d'un repte difícil, que possiblement no seríem capaços d'aconseguir, però ens vam arriscar i encara no ens podem creure la gran participació de la gent, no només amb aportacions directes, sinó també amb difusió. Gràcies a tots i cadascun de vosaltres. Sense vosaltres, aquest musical mai seria possible. Però també volem fer-vos sentir orgullosos del vostre mecenatge, volem que estigueu satisfets de formar part d'aquest projecte i, per això, des de principis d'Agost, estem treballant cada dia en assajar, preparar les cançons, crear l'escenografia i el vestuari... Perquè quan arribi el dia de l'estrena, el 27 de setembre de 2013 al Teatre del Raval, pugueu dir en veu alta: "jo he fet possible aquest espectacle!".

I recordar-vos que el 'Goodbye Barcleona' és un musical imprescindible no només per la qualitat de les seves cançons, la dramatúrgia, l'emoció i la gran capacitat del seu equip artístic i creatiu, sinó que també és imprescindible perquè parla d'història, perquè té una utilitat que va més enllà de l'entreteniment, perquè recupera la memòria de totes aquelles persones que van deixar casa seva per lluitar per la nostra llibertat. Totes aquelles persones que mai han rebut un homenatge com cal. Potser aquest no és el gran homenatge que s'hauria de fer a les Brigades Internacionals però, per descomptat, ajuda a mantenir viva la seva història i a reconèixer la seva valentia.

Moltes gràcies per fer possible el 'Goodbye Barcelona'.

4 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Goodbye Barcelona

    Goodbye Barcelona
    Autor/a

    más de 10 años

    John this is for you (the translation of the article):

    THANKS

    More than 40 days ago we decided to raise 6,000 € through the crowdfunding platform Verkami to balance our budget and do, within the constraints of the period in which we live, a show worthy and coherent with the historical and artistic values.

    Today, August 19, we completed our campaign at Verkami. We raised a total amount of 6,610 € thanks to the contributions of 166 patrons. And we are immensely happy. We knew it was a difficult challenge that we may not be able to get, but we still risk and we can not believe the huge participation of people with not only direct contributions but also promotion. Thanks to each and every one of you! Without you, this musical would never be possible. But we also want to make you proud of your patronage, we want you to be pleased to be part of this project, and therefore, since the beginning of August, we're working every day to rehearse, prepare songs, create scenery and costumes ... So when the opening day on 26 of September 2013 arrives at the Teatro del Raval, you can say aloud: "I have made this show possible!".

    I remind you that the musical 'Goodbye Barcelona' is essential not only for the quality of their songs, emotions and the great capacity of their artistic and creative team, but it is also essential because it speaks of history, because it has a utility that goes beyond the entertainment, gets to the memory of all those who left their homes to fight for our freedom. All those who have never received a proper tribute. Maybe this is not the great tribute that should be done to the International Brigades, but of course, it helps to keep alive their history and recognize their bravery.

    Thank you for making possible the musical 'Goodbye Barcelona'.

  • Assumpta Benaiges

    Assumpta Benaiges

    más de 10 años

    Cal fer memòria d'un passat recent i amagat fins fa poc i cal fer-ho des de tots els àmbits per a què pugui arribar a tothom. Felicitats per la iniciativa!!!

  • Antoni Parera

    Antoni Parera

    más de 10 años

    Perfecte, ho hem assolit, es un musical necesari i segur que tindra un gran exit, jo ja li estic fent publicitat.

  • John Haywood

    John Haywood

    más de 10 años

    Although the header says this will be in English it is not! Any chance of it in English? My Spanish is not too good!

#03 / Gràcies!

Fa més de 40 dies ens vam proposar com a objectiu recaptar 6.000 euros a través de la plataforma de micromecenatge de Verkami per equilibrar el nostre pressupost i fer, dins de les limitacions del període en el qual vivim, un espectacle digne i coherent amb els valors històrics i artístics.

Avui, 19 d'agost, hem finalitzat la nostra campanya a Verkami amb una recaptació total de 6.610 gràcies a les aportacions de 166 mecenes. I estem immensament feliços. Sabíem que es tractava d'un repte difícil, que possiblement no seríem capaços d'aconseguir, però ens vam arriscar i encara no ens podem creure la gran participació de la gent, no només amb aportacions directes, sinó també amb difusió. Gràcies a tots i cadascun de vosaltres. Sense vosaltres, aquest musical mai seria possible. Però també volem fer-vos sentir orgullosos del vostre mecenatge, volem que estigueu… leer más

#02 / L'homenatge necessari que hem de fer a les Brigades Internacionals

Avui, 30 de Juliol, hem arribat a l'equador de la nostra campanya de crowfunding a Verkami. Gràcies a les aportacions de 76 mecenes hem aconseguit 3.365 euros en 20 dies. Estem immensament agraïts del suport que estem rebent per part de l'equip, d'amics i familiars i de desconeguts que, sentint que aquest musical és absolutament necessari, s'han implicat en la difusió del projecte. Per tant, a tots vosaltres, moltíssimes gràcies per l'esforç que esteu fent!


Tanmateix, ara comença la part difícil. Ens queden menys de 20 dies per recaptar 2.635 euros i a més en agost, que tothom està de vacances i poc connectat a la xara. Nosaltres som conscients que és un repte difícil però creiem que no és impossible.

El 'Goodbye Barcelona' sempre ha aixecat gran expectació entre alguns cercles perquè és un musical que parla… leer más

#01 / 18 de Juliol

Tal dia com avui, un 18 de juliol del 1936, es va produir el cop d'estat contra el govern de la Segona República Espanyola. El fracàs general d'aquesta sublevació va conduir a la Guerra Civil Espanyola. Milers de joves d'arreu del món van venir a lluitar per la nostra llibertat.

Fa poc un grup de persones vam apostar per dur a terme una producció nova del musical 'Goodbye Barcelona'. Un musical que es va fer al Teatre Arcola de Londres entre Novembre i Desembre de 2011 i que va obtenir un gran èxit.

El 'Goodbye Barcelona' parla de totes aquelles persones que van deixar els seus països per venir a defensar la nostra llibertat, per defensar la democràcia i la justícia. És un homenatge al moviment de solidaritat més important que ha viscut la història, el de les Brigades Internacionals.

Tanmateix, no tenim cap ajut públic i molts pocs recursos privats per aixecar aquesta… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies