❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Visita la paradeta virtual!
Descobreix-los tots

“Poemari per a acordió” de LA COMPANYIA MINIMíssimA

Recull de textos poètics en forma de llibre i versió musicada en forma de disc digital obert a les xarxes.

0
segons
115
Aportacions
4.026€
De 4.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English, Castellano, Français i Italiano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Aquesta és LA COMPANYIA MINIMíssimA, tan MINIMíssimA, que només té un component. Es dedica a la música d'arrel i a la poesia, i en directe tant la podeu veure sola com acompanyada d'escriptors, ballarins, il.lustradors o poetes oferint espectacles multidisciplinars.

El projecte actual de la MINIMíssimA és "Poemari per a acordió". Es tracta d'un recull de textos poètics propis en forma de llibre, i alhora és també un disc amb més de 50 textos musicats amb acordió, que serà penjat en obert a les xarxes.

LA COMPANYIA MINIMÍSSIMA

La MINIMíssimA va néixer l'any 2018 amb la idea de fer música tradicional i de composició amb base tradicional en llocs petits que permetessin el contacte directe amb el públic. El 2019 va guanyar el concurs Sons de la Mediterrània i el 2020 va publicar el seu primer disc, situat entre els 75 millors discos de l'any en català per la crítica Enderrock.

Ha tocat a festivals com el Tradicionàrius, la Fira Mediterrània, el FIMPT, l'Ethnocatalonia, el Càntut, l'Aplec dels Ports, Vincles, etc. Durant aquests anys les composicions i la poesia pròpia han anat guanyant pes i és per això que ara pren la decisió de publicar els textos i enregistrar-los acompanyats de l'acordió diatònic.

El disc serà gravat per Pau Vinyoles als estudis So.cat i distribuit pel Segell Microscopi. Pepon Meneses tindrà cura de la maquetació i la impressió del llibre.

Podeu trobar més informació sobre altres projectes a: www.minimissima.com
Instagram
Spotify

RECOMPENSES

Per a LA COMPANYIA MINIMíssimA les aportacions no tenen només el valor de la compra anticipada sinó que s'entenen també com l'expressió de la voluntat d'implicació i col.laboració en el "projecte minimíssim", que per les seves característiques és i serà un projecte petit, independent i evidentment fràgil. La MINIMíssimA agraeix infinitament aquest gest i es compromet a fer arribar als mecenes diferents recompenses en funció de l'aportació donada. Entre les recompenses proposades a part del propi llibre hi trobareu:

  • Una làmina il.lustrada per Pepon Meneses. Impressió offset a dues tintes feta a L'Automàtica de Gràcia.

  • El primer disc de LA COMPANYIA MINIMíssimA. Enregistrat l'any 2020 en col.laboració amb altres artistes entre els quals hi ha Lixsania Fernández, David Vila, Pep Divins i altres.

  • Samarreta amb un dels textos del llibre:

     Si no fos pel si no fos
     no hi hauria un pam de terra 
     on no poguéssim sentir
     que és allà i just allà
     on la mare ens va parir. 
    
  • Recital de mitja hora. Presentació del poemari.

  • Concert de LA COMPANYIA MINIMíssimA (una hora).

Tant el recital com el concert es poden fer en escenari o a peu pla, amb sonorització o sense, i en qualsevol tipus d'espai: teatres, bars, llibreries, locals d'associacions o fins i tot a qualsevol casa.

INVERSIÓ

La quantitat requerida per fer la gravació del disc en estudi i imprimir 300 exemplars del llibre ha estat calculada en un mínim de 4000€ i LA COMPANYIA MINIMíssimA no disposa dels recursos per fer-ho tota sola. Per això és imprescindible l'ajuda dels micromecenes que fent petites aportacions permetin que aquest projecte vagi endavant.

La part més gran dels fons recollits a través de verkami seran invertits en la impressió i enquadernació del llibre (35%). Un 21% seran invertits en la gravació del disc. Les despeses de maquetació i disseny representen un 20% del total i un 10% són despeses de difusió i gestió dels drets. La resta (14%) són les despeses d'elaboració de les recompenses, enviaments, etc.

Som molts els que pensem que la cultura la fem entre tots i totes, i tant si aconseguim imprimir el poemari com si no, ja us agraïm d'entrada la vostra col.laboració. Però ben pensat... i per què no ho hauríem d'aconseguir?

     Fer-se a la mar
     i no mirar enrere.
     Agafar el tren sense diners
     ni bitllet de tornada.
     Travessar una frontera.
     O senzillament
     posar un peu davant de l'altre.

www.minimissima.com
Instagram
Spotify

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

7 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • LA COMPANYIA MINIMíssimA

    LA COMPANYIA MINIMíssimA
    Autor/a

    casi 2 años

    Gràcies! Amb ganes d'enviar-lo!

  • Gab

    Gab

    casi 2 años

    Felicitats!! Amb games d’escoltar el poemari.

  • gabiclown

    gabiclown

    casi 2 años

    Tant de bò el projecte arribi a bon port i gaudim del poemari.

  • LA COMPANYIA MINIMíssimA

    LA COMPANYIA MINIMíssimA
    Autor/a

    casi 2 años

    gràcies per la col.laboració! aviam si ho aconseguim!

  • Núria Robert

    Núria Robert

    casi 2 años

    Gerard, espero que pugui fer-se realitat el projecte i poder lluir la samarreta! :)

  • Maragu

    Maragu

    2 años

    Can Camps ja és mecenes d’aquest fantàstic projecte de la Minimissima!! Desitjant que arribi el dia del concert i poder gaudir de la poesia de la ma del Gerard, us esperem a tots!!

  • polaumedes

    polaumedes

    2 años

    Amb ganes de llegir-lo i escoltar-lo!

#01 / Verkami aconseguit

Companyes i companys,

La campanya ha sigut un èxit i no sabria ni com expressar-vos l'agraïment... va ser una aposta certament arriscada però ha funcionat i ara toca posar-s'hi:

Durant les properes setmanes aniré treballant amb el Pau Vinyoles que s'encarregarà de la gravació del disc, el Pepon Meneses i L'Automàtica pel llibre i també amb el Segell Microscopi.

Us aniré informant de com van els progressos i quan ho tinguem tot a punt us avisaré per fer-ne l'entrega.

Un bon moment per les entregues serien els bolos que han anat sortint durant el procés d micromecenatge: a Can Camps (Sant Quirze), a La Fura (Solsona), A Berga (amb la Berguedana de Folklore Total), a l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, a Vic a la presentació de l'exposició fotogràfica de l'Àlex Monfort. Quan anem tancant dates les anirem comunicant, i qui no pugui venir rebrà el material a casa sense problema.

Estem en contacte, e ancora una volta

Moltes gràcies MECENES MAXIMíssimS!

seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies