❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

LA COMPANYIA MINIMíssimA

LA COMPANYIA MINIMíssimA

Sant Cugat del Vallès

LA COMPANYIA MINIMíssimA és un projecte musical i poètic diminut, tan petit que és una sola persona, acompanyada, això sí, d’un acordió diatònic i quan cal altres instruments. Els primers concerts van ser l’any 2018 i el 2019 va rebre el premi SONS DE LA MEDITERRÀNIA. El primer disc va ser publicat l’any 2020 i va ser inclòs entre els 75 millors discos de l’any segons la crítica d’ENDERROCK. Els espectacles tant poden ser de de poesia i acordió sols com poden incloure altres músics, ballarins, il.lustradors, pintors, escriptors, etc. Ara es proposa imprimir i gravar el “Poemari per a acordió” en forma de llibre físic i disc a les xarxes.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies