❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Amor & Psicodèlia en temps de virus

"Amor & Psicodèlia en temps de virus" recull nou cançons composades o completades durant l'etapa de confinament en la primavera de 2020

Òscar Briz

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
167
Aportacions
6.605€
De 5.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

QUE ÉS "AMOR & PSICODÈLIA EN TEMPS DE VIRUS"?

És un àlbum de cançons que podria catalogar-se d'obra conceptual al voltant dels temes que inicien el seu títol. En gran mesura, les lletres canten experiències d'exploració psicodèlica i diferents aspectes del que entenem per amor. Van ser treballades en un context de confinament solitari al paratge on visc i un peculiar però no per això menys dolorós trencament vital.

COM I ON S'HA PENSAT I FET?

La gravació del contingut es va portar a cap en agost de 2020 a Tressets Estudis d'Algemesí, amb Bernat Pellisser com a enginyer de so. Jo mateix m'he encarregat dels arranjaments i de la producció. En la fase directament posterior traslladarem el treball a L'Alcúdia, on Daniel Vallés es va fer càrrec de les mescles, assitit per mi. La portada, així com la galeta del disc en sí mateix, presenta imatges de dues obres de la magnífica pintora Nicoletta Tomás Caravia amb un disseny a càrrec de Joanra Estellés, d'Estudi Cantoner.

QUI SOM ELS MÚSICS PARTICIPANTS?
Òscar Briz, veu i guitarres acústica, elèctrica i midi

Silvia Martí, bateria i cors

Xavier Alaman, baix elèctric

Miguel Caballer, piano i sintetitzador.
+ Bernat Pellisser, tècnic de so
+ Daniel Vallés, mix

Col.laboracions:

Jordi Silvestre, violí

Tere Nuñez i Moisés Bautista, cors adicionals

Personal
Personal

CALENDARI PREVIST

Amb la gravació completada i la fase de barreja en procés, resta la més ràpida de masterització i finalment la de fabricació. Estimem que al llarg dels mesos de novembre i desembre els mecenes participants podran rebre les recompenses acordades.

SOBRE LES RECOMPENSES

Esteu recolzant un projecte artisticament sòlid en uns temps especialment durs per a diversos sectors de la societat, entre d'ells els dels treballadors lligats a l'entreteniment i la cultura. Les vostres aportacions són cabdals per cobrir les despeses bàsiques i tinc completa confiança que el resultat final serà motiu d'orgull per vosaltres i en conseqüència, de sincer i sentit agraiment per nosaltres. Hem creat models d'aportació molt interessants, adaptats a tot tipus d'aportacions amb esperit de mecenatge, des de les més discretes a les més generoses.

COM ES GASTEN ELS DINERS DE LES APORTACIONS?

LLISTAT DE CANÇONS

+ Info

Segueix-nos també a:

Facebook
Facebook
Web
Instagram

[email protected]

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

24 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Patricia Gasque

    Patricia Gasque

    más de 3 años

    Hola! No he rebut l'enllaç de la decàrrega!

  • Natxo Lluch

    Natxo Lluch

    más de 3 años

    Ánim.

  • Natxo Lluch

    Natxo Lluch

    más de 3 años

    Ánim.

  • Jose Joares

    Jose Joares

    más de 3 años

    endavant Oscar!

  • EM26597@gmail.com

    [email protected]

    más de 3 años

    A per totes!!!😎

  • Nuria Martí Viñó

    Nuria Martí Viñó

    más de 3 años

    Quina alegria vore que ja heu aconseguit arribar, però si seguiu sumant millor. Abraçades!

  • Òscar Briz

    Òscar Briz
    Autor/a

    más de 3 años

    i Eva!

  • Òscar Briz

    Òscar Briz
    Autor/a

    más de 3 años

    Gràcies pels vostres comentaris Nati, Maribel, Xavi, Josep, Raquel, Samuel, Cristina!... ja hem arribat.

  • maribelgayon@hotmail.com

    [email protected]

    más de 3 años

    Nati, si, però entenc que es podran seguir comprant recompenses fins el 31, no?

    Enhorabona Òscar i gràcies!!

  • Nati Llisterri Moral

    Nati Llisterri Moral

    más de 3 años

    Enhorabuena !!! Acabo de ver que ya está conseguido ,me alegro mucho!!!

#15 / Dissabte 5 al 16 Toneladas

Bon dia!

Unes línies per informar-vos d'una nova cita en directe. Les sales de concert comencen a veure la llum al final del túnel i ens hem aliat amb una de les que millor acústica té i més ens agraden a ciutat per tornar a tocar a València.
Músics i gestors de sales col.laborant per tornar a recuperar possibilitats. Evidentment encara hi ha restriccions d'aforament. Però si voleu entrades podeu gestionar la seua compra des d'aquest enllaç: Òscar Briz a 16 Toneladas

Tindrem al jove Oscar Peris obrint la sessió amb algunes cançons del seu primer àlbum. Tot seguit projectarem per primera vegada en públic el nou videoclip realitzat per Daniel Iturbe per al tema "La llum es presenta si la crides" i a continuació passarem a escenari on contarem amb col.laboracions com ara la de Jordi Silvestre, violinista present en el disc.

Us… seguir llegint

#14 / El pròxim divendres en directe al Barnasants!

Bon dia a tothom!

prenc la vostra atenció només un moment per comunicar-vos, especialment si visqueu en o a prop de l'àrea de Barcelona, que el pròxim divendres 26 estarem tocant en directe al Casinet d'Hostalfrancs dins de la programació del Barnasants 2021. Restriccions diverses fan que la presentació en concert siga a trio en aquesta ocasió, amb Xavier Alaman al baix i Miguel Caballer en teclats. La pròxima cita, també al Barnasants, serà el 19 de març al Teatre El Micalet de València. D'això ja us informarem amb més detall més endavant.

Salut, amor i psicodèlia!

#13 / Nou concert de presentació

pòster del festival complet
pòster del festival complet

Bon dia!

A falta de rebre els vinils de fàbrica - en la última comunicació ens van dir que en la present setmana- tenim el gust d'anunciar un nou concert de presentació d"Amor & psicodèlia en temps de virus". Serà al Teatre del Raval de Gandia, dins del festival d'hiver Hostes i com sempre, organitzat per l'inquiet i treballador grup de LaCasaCalba.

Esperem que la situació millore en tots els sentits per poder obrir iniciatives pròpies i oferir més concerts on tocar el disc sencer, tal com fem.

Salut!

Teatre Raval Gandia Venda d'entrades

#12 / A l'espera de rebre els vinils

Estimades i estimats micro mecenes,

només unes línies per comentar-vos que estic molt pendent i pregunte amb constància sobre la rebuda dels exemplars en vinil des de fàbrica.

Encara estem en el termini que s'especificava en les recompenses que l'inclouen però, seria molt convenient rebre'ls abans de nadals i m'han dit que entra com a possible.

Pel que fa a cedés crec que tothom està ja servit, comuniqueu-ho en cas contrari.

Gràcies per l'atenció, seguim!

#11 / Aclaració / Aclaración

Holaaa!

Verkami recomana enviar els formularis només quan s'estiga a punt de rebre el material de fàbrica, tal com ha passat i he fet amb els cedés, què ja estan disponibles. Aquells que heu comprat CD heu rebut el formulari. Per favor, ompliu-lo per raons de facturació que m'afecten, fins i tot qui per proximitat rebrà el cd en mà. És un moment.

El vinil però, tal com s'indicava en el temps d'entrega estimada en les recompenses que l'incloïen, no estarà fins a desembre, perquè els terminis de fabricació són més llargs. No patiu gens, jo n'estic pendent i en tindre notícia de la seua imminent rebuda, enviaré els formularis a tots aquells que han comprat vinil.

Gràcies i disculpes a qui s'haja vist confòs.
Òscar

Verkami recomienda enviar los formularios sólo cuando se esté a punto de recibir el material desde fábrica, tal como ha pasado y he hecho con los cedés, que ja están disponibles. Aquellos que habeis comprado CD habréis recibido el formulario. seguir llegint

#10 / Recordatori

Ahir diumenge a l
Ahir diumenge a l'Escola de Música del Grau de Gandia preparant el directe

Holaaa!

Només recordar-vos que des de demà matí i només en horari de matí - de 9 a 1.30 - podeu reservar les vostres entrades - gratuïta per qui li correspon per recompensa- trucant al número 672 23 03 33.

L'auditori té molta més capacitat però a causa de les actuals circumstàncies i restriccions, l'aforament es veu reduït a uns 140.

Tenim el repertori preparat i tocarem el disc sencer que en formació de quintet sona fantàsticament! amb Xavier Alaman al baix, Silvia Martí de baterista, Miguel Caballer als teclats i Kike Pons a guitarres per primera vegada entre nosaltres.

A més, contarem amb la participació puntual de Tere Nuñez i Moisés Bautista en veus, tal com al disc.

seguir llegint

#09 / Problemes amb la descàrrega

De moment crec que hem solucionat tots els casos en què no havia arribat l'email des de We Transfer per descàrrega.

Per favor comuniqueu-ho ipso-facto en cas que torne a passar i li donarem solució a cada cas tan prompte puguem.

També ha passat que a alguns us ha demanat contrasenya, en eixe cas la clau és : A&P

De nou, disculpes a qui s'ha vist afectat.

#08 / Enllaç a descàrrega digital enviat. Enlace a descarga digital enviado. Link to digital download sent

Amorosos i psicodèliques Verkamistes,

tot just us he enviat a la vostra adreça email l'enllaç per descarregar els àudios i presentació gràfica del disc al que tots els participants hi tenen dret acompanyat d'un curt missatge. Si no us arribara, ho comuniqueu sense falta.

Castellano: acabo de enviar a vuestra dirección email el enlace para descargar audios y presentación gráfica del album al que todos los participantes tienen derecho, acompañado de un corto mensaje. En caso de no recibirlo, comunicadlo sin falta.

Love, Òscar

#07 / Master en procés! ben prompte encomanem cds i vinils

Sergio Peiró i Dani Vallés debatint detalls de la masterització.
Sergio Peiró i Dani Vallés debatint detalls de la masterització.

SP Estudios, a Real de Gandia, és on entre ahir i avui, Sergio Peiró està portant a cap la masterització del disc. Per qui no sàpigueu de què va això, és el procés final que determina en gran mesura com sonarà la gravació. En realitat cada estadi té una importancia determinant: gravació, mescla, mastering...tot i que aquest últim entra ja purament dins del terreny de la ciència del so i amb la tecnologia disponible en el present es poden fer actes de màgia!

Recordar que tot i que fa temps que arribarem a l'objectiu inicial, la campanya encara està oberta i com vam dir, emprarem les aportacions extra en cobrir diverses despeses afegides, així que si algú us pregunta per favor conteu -li com de benvingudes seran!

#06 / Wow, ens esteu emocionant de veres!

No cal dir que emprarem de la millor manera les aportacions extres per damunt de l'objectiu inicial. No mentim gens en dir que un disc publicat es perd fàcilment en l'oceà d'ofertes de tot tipus a les estem sotmesos a diari. Per això, idealment i a poder ser, cal donar-li un poc d'ajuda: promoció a travès de clips, anuncis i altres canals. A més, sempre hi ha un ventall de despeses que s'afegeixen amb fàcilitat a poc que vulgues millorar el producte i tot el que se'n deriva. L'edició en vinil per exemple, és un tema delicat que mereix més atenció i cura. Aquesta vegada per tant, gràcies al càlid recolzament que ens heu donat, ho podrem fer millor que mai.

#05 / Oscar fa la granota d'alegria!

youtube

Ho heu fet realitat en només 10 dies!! Encara estem flipant, saltant, emocionats!! Posats a enfrontar-nos sempre amb dificultats i obstacles això ens ha semblat un part sense dolor, i tot gràcies a vosaltres. Al vídeo em veureu fer la granota al ritme d'un trosset de "La llum es presenta si la crides", un dels temes del disc. Tot el que recollim extra naturalment serà invertit en millorar aspectes com material d'impressió, tela samarreta, edició, masterització exclusiva vinil, videoclip, etc. Sempre queda en què gastar! Ara més que mai, amb més ganes d'enviar-vos les recompenses. Abraçades múltiples!!

#04 / Entrevista a Ràdio Safor amb Miquel Font

facebook

Cliqueu a l'enllaç subministrat i trobareu que fins al que per les lletres VCF davant del seu nom, sembla una ràdio dedicada en exclusiva a eixe club de futbol valencià, hi han trobat el temps perquè pugam escampar la paraula d'amor i psicodèlia. Entren, busquen i comproven. Seguim amb força cap a dalt! Super agraït als autors i autores de les noves aportacions dels darrers dies.

#03 / Escalant amb el cim dels 5000 ja a la vista!!

Xavier Alaman bass guitar master!
Xavier Alaman bass guitar master!

En la foto el nostre Xavier Alaman en un moment de la gravació de l'àlbum que ens ocupa. Era un jovenet de 20 i pocs anys quan es va posar a tocar amb mi, en 2004, poc abans de l'edició d'Identitat Aliena, tercer disco propi. Participà també en la majoria de discos posteriors a eixa data. Xavi és un músic excepcional i no cal dir que després d'uns anys en què l'amic Nacho Villanueva va prendre el relleu com a baixista, és tot un honor i un luxe comptar amb ell de nou. Tot i que és en el funk i estils més rítmics on Xavi sol mostrar tot el seu potencial, per a les noves cançons ha adaptat la seua forma d'interpretar a les necessitats demanades des de producció. Un músic genial com us deia.

Tot just superada la barrera dels 4000 continuem com si forem escaladors cap al cim marcat dels… seguir llegint

#02 / Ens porteu segurs a bon port!

La nostra Silvia Martí en acció l
La nostra Silvia Martí en acció l'estudi de gravació

Avui, despres de nomes quatre dies de campanya hem superat la meitat de l'objectiu amb crèixes!! i hem de tornar a agrair-vos la primera empenta perquè els experts a Verkami em diuen que els primers 10 dies són essencials. Amb cada aportació anem sumant confiança i augmentant les ganes d'oferir-vos les cançons en edicions de diferents formats. A més, el nostre projecte, que ara també és un poc vostre, està entre els tres destacats a la newsletter que Verkami envia als seus usuaris. Això ho farà visible a molta gent que no ens coneix de res!! Verkami

També ens ha tirat una mà Miquel Font, amb una entrevista al respecte a Ràdio Safor i Vanessa, amiga i responsable del magazin cultural Afán de Plan Afán de Plan

seguir llegint

#01 / Amb la vostra ajuda volem en espiral fins el final

Seguim de campanya amb il.lusió i portats per la forta empenta que ens heu donat en els primers dos dies. Ara voldria parlar-vos breument d'un aspecte del disc. El terme "psicodèlia" no forma part del títol gratuïtament. L'audio del vídeo que acompanya aquesta entrada és una molt curta porció d'un dels passatges més excitants d'un àlbum que, bé emprant la metàfora, suggerint o directament incorporant-ho, presenta diverses referències a la nostra existència en l'espai temps de l'univers. Com podeu escoltar, hi ha electricitat al llarg de la gravació, i molta. En aquest sentit és un disc que pel que fa al so, trobareu que s'allunya de les sonoritats més ortodoxes i habituals del cantautor-guitarrista amb clara intenció de portar les cançons a paisatges musicals que complementen eixes lletres de les que us he parlat. YouTube

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies