La setmanal de Verkami
Ferida, la revista sobre la pilota valenciana, es reinventa

La revista Ferida va néixer el 2016 amb un Verkami, tot demostrant que hi havia lloc per a una publicació en paper, impecable i de qualitat sobre la pilota valenciana. Ara, tornen a fer una crida als seus àvids lectors per repensar-la i redissenyar-la sense perdre el seu caràcter fresc.

Més portable, continguts igual de potents; més temàtiques que graviten al voltant d'aquest esport (gastronomia, territori, art...), mateixa voluntat de comunicar grans històries.

Un assaig sobre l'escultura eròtica en el romànic

L'historiador i assagista Rafael Alarcón Herrera ens submergeix en un nou misteri de l'Edat Mitjana: les escultures eròtiques en nombrosos temples de l'art romànic. Parelles que copulen sense miraments, figures amb sexes exagerats... Com l'església va permetre aquest tipus de representacions als seus llocs de culte?

La Erótica Sagrada del Románico ens descobreix una faceta oculta de l'espiritualitat medieval, a través d'una extensa investigació de quasi 50 anys i de més de 800 dibuixos a llapis de Patricia Rodríguez Muñoz.

Amor & Psicodèlia en temps de virus

El cantautor valencià Òscar Briz prepara el seu nou àlbum conceptual Amor & Psicodèlia en format CD i vinil. Un recull de 9 cançons compostes o acabades durant el confinament, que parlen dels temes que el seu propi títol indica: experiències d'exploració psicodèlica i diferents aspectes del que entenem per amor.

I al nostre blog…
🏆 AMSTEL, joc guanyador del 8è Concurs de Protos Verkami DAU Barcelona
Ha estat un gran cap de setmana a l’esdeveniment més gran de jocs de taula de l’estat, el Festival del Joc DAU…
Vine a jugar els Jocs del Futur al DAU Barcelona!
Aquest cap de setmana del 20 i 21 de novembre torna el DAU Barcelona, un dels esdeveniments de jocs de taula més importants…
Els 20 FINALISTES del 8è Concurs Protos Verkami DAU Barcelona!
El Concurs de Protojocs segueix creixent any rere any consolidant-se com el més important de l’estat. En aquesta 8a edició…
Segueix-nos
Facebook Twitter Instagram
Aquesta és una newsletter setmanal de Verkami, SCP. Per a donar-te de baixa clica aquí