❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Amor & Psicodèlia en temps de virus

"Amor & Psicodèlia en temps de virus" recoge nueve canciones compuestas o completadas durante la etapa de confinamiento en primavera de 2020

Òscar Briz

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
167
Aportaciones
6.605€
De 5.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català y English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUE ES "AMOR & PSICODÈLIA EN TEMPS DE VIRUS"?

Es un album de canciones que se podria catalogar de obra conceptual alrededor de los temas que dan pie a su título. En gran medida, las letras cantan experiencias de exploración psicodelica y diferentes aspectos de lo que entendemos como amor. Fueron trabajadas en un contexto de confinamiento solitario en el paraje donde vivo y una peculiar pero no por ello menos dolorosa fractura vital.

¿COMO Y DONDE SE HA PENSADO Y HECHO?

La grabación del contenido se llevó a cabo en agosto de 2020 en Tressets Estudis de Algemesí, con Bernat Pellisser como técnico de sonido. Yo mismo me encargué de la producción y los arreglos. En la fase posterior trasladamos el trabajo a a L'Alcúdia donde Daniel Vallés se hizo cargo de las mezclas, asistido por mi. La portada, así como la galleta del disco, presenta imágenes de dos obras de la magnífica pintora Nicoletta Tomás Caravia con un diseño a cargo de Joanra Estellés, del Estudio Cantoner.

¿QUIENES SOMOS LOS MÚSICOS PARTICIPANTES?

Personal
Personal

Òscar Briz, voz y guitarras acústica, eléctrica y midi

Silvia Martí, bateria y coros

Xavier Alaman, bajo eléctrico

Miguel Caballer, piano y sintetizador.
+ Bernat Pellisser, técnico de sonido
+ Daniel Vallés, mix

Colaboraciones:

Jordi Silvestre, violín

Tere Nuñez i Moisés Bautista, coros adicionales

¿CÓMO SE GASTA EL DINERO DE LAS APORTACIONES?

CALENDARIO PREVISTO

Con la grabación completada, la fase de mezclas en proceso, queda la más corta de masterización y finalmente la de fabricación. Estimamos que a lo largo de los meses de noviembre y diciembre las mecenas participantes podran recibir las recompensas acordadas.

SOBRE LAS RECOMPENSES

Estáis apoyando un proyecto artísticamente sólido en unos tiempos especialmente duros para diversos sectores de la sociedad, entre ellos el de los trabajadores vinculados al entretenimiento y la cultura. Vuestras aportaciones son esenciales para cubrir los gastos básicos de edición y tengo la completa confianza de que el resultado final será motivo de orgullo para vosotros y en consecuencia, de sincero y sentido agradecimiento por nuestra parte. Hemos creado modelos de recompensa muy interesantes, adaptados a todo tipo de aportaciones con espíritu de mecenazgo, desde las más discretas a las más generosas. Cada una de ellas cuenta.

LISTADO DE CANCIONES

+ Info

Síguenos también en:

Facebook
Facebook
Web
Instagram

[email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

24 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Patricia Gasque

    Patricia Gasque

    más de 3 años

    Hola! No he rebut l'enllaç de la decàrrega!

  • Natxo Lluch

    Natxo Lluch

    más de 3 años

    Ánim.

  • Natxo Lluch

    Natxo Lluch

    más de 3 años

    Ánim.

  • Jose Joares

    Jose Joares

    más de 3 años

    endavant Oscar!

  • EM26597@gmail.com

    [email protected]

    más de 3 años

    A per totes!!!😎

  • Nuria Martí Viñó

    Nuria Martí Viñó

    más de 3 años

    Quina alegria vore que ja heu aconseguit arribar, però si seguiu sumant millor. Abraçades!

  • Òscar Briz

    Òscar Briz
    Autor/a

    más de 3 años

    i Eva!

  • Òscar Briz

    Òscar Briz
    Autor/a

    más de 3 años

    Gràcies pels vostres comentaris Nati, Maribel, Xavi, Josep, Raquel, Samuel, Cristina!... ja hem arribat.

  • maribelgayon@hotmail.com

    [email protected]

    más de 3 años

    Nati, si, però entenc que es podran seguir comprant recompenses fins el 31, no?

    Enhorabona Òscar i gràcies!!

  • Nati Llisterri Moral

    Nati Llisterri Moral

    más de 3 años

    Enhorabuena !!! Acabo de ver que ya está conseguido ,me alegro mucho!!!

#15 / Dissabte 5 al 16 Toneladas

Bon dia!

Unes línies per informar-vos d'una nova cita en directe. Les sales de concert comencen a veure la llum al final del túnel i ens hem aliat amb una de les que millor acústica té i més ens agraden a ciutat per tornar a tocar a València.
Músics i gestors de sales col.laborant per tornar a recuperar possibilitats. Evidentment encara hi ha restriccions d'aforament. Però si voleu entrades podeu gestionar la seua compra des d'aquest enllaç: Òscar Briz a 16 Toneladas

Tindrem al jove Oscar Peris obrint la sessió amb algunes cançons del seu primer àlbum. Tot seguit projectarem per primera vegada en públic el nou videoclip realitzat per Daniel Iturbe per al tema "La llum es presenta si la crides" i a continuació passarem a escenari on contarem amb col.laboracions com ara la de Jordi Silvestre, violinista present en el disc.

Us recorde… leer más

#14 / El pròxim divendres en directe al Barnasants!

Bon dia a tothom!

prenc la vostra atenció només un moment per comunicar-vos, especialment si visqueu en o a prop de l'àrea de Barcelona, que el pròxim divendres 26 estarem tocant en directe al Casinet d'Hostalfrancs dins de la programació del Barnasants 2021. Restriccions diverses fan que la presentació en concert siga a trio en aquesta ocasió, amb Xavier Alaman al baix i Miguel Caballer en teclats. La pròxima cita, també al Barnasants, serà el 19 de març al Teatre El Micalet de València. D'això ja us informarem amb més detall més endavant.

Salut, amor i psicodèlia!

#13 / Nou concert de presentació

pòster del festival complet
pòster del festival complet

Bon dia!

A falta de rebre els vinils de fàbrica - en la última comunicació ens van dir que en la present setmana- tenim el gust d'anunciar un nou concert de presentació d"Amor & psicodèlia en temps de virus". Serà al Teatre del Raval de Gandia, dins del festival d'hiver Hostes i com sempre, organitzat per l'inquiet i treballador grup de LaCasaCalba.

Esperem que la situació millore en tots els sentits per poder obrir iniciatives pròpies i oferir més concerts on tocar el disc sencer, tal com fem.

Salut!

Teatre Raval Gandia Venda d'entrades

#12 / A l'espera de rebre els vinils

Estimades i estimats micro mecenes,

només unes línies per comentar-vos que estic molt pendent i pregunte amb constància sobre la rebuda dels exemplars en vinil des de fàbrica.

Encara estem en el termini que s'especificava en les recompenses que l'inclouen però, seria molt convenient rebre'ls abans de nadals i m'han dit que entra com a possible.

Pel que fa a cedés crec que tothom està ja servit, comuniqueu-ho en cas contrari.

Gràcies per l'atenció, seguim!

#11 / Aclaració / Aclaración

Holaaa!

Verkami recomana enviar els formularis només quan s'estiga a punt de rebre el material de fàbrica, tal com ha passat i he fet amb els cedés, què ja estan disponibles. Aquells que heu comprat CD heu rebut el formulari. Per favor, ompliu-lo per raons de facturació que m'afecten, fins i tot qui per proximitat rebrà el cd en mà. És un moment.

El vinil però, tal com s'indicava en el temps d'entrega estimada en les recompenses que l'incloïen, no estarà fins a desembre, perquè els terminis de fabricació són més llargs. No patiu gens, jo n'estic pendent i en tindre notícia de la seua imminent rebuda, enviaré els formularis a tots aquells que han comprat vinil.

Gràcies i disculpes a qui s'haja vist confòs.
Òscar

Verkami recomienda enviar los formularios sólo cuando se esté a punto de recibir el material desde fábrica, tal como ha pasado y he hecho con los cedés, que ja están disponibles. Aquellos que habeis comprado CD habréis recibido el formulario. leer más

#10 / Recordatori

Ahir diumenge a l
Ahir diumenge a l'Escola de Música del Grau de Gandia preparant el directe

Holaaa!

Només recordar-vos que des de demà matí i només en horari de matí - de 9 a 1.30 - podeu reservar les vostres entrades - gratuïta per qui li correspon per recompensa- trucant al número 672 23 03 33.

L'auditori té molta més capacitat però a causa de les actuals circumstàncies i restriccions, l'aforament es veu reduït a uns 140.

Tenim el repertori preparat i tocarem el disc sencer que en formació de quintet sona fantàsticament! amb Xavier Alaman al baix, Silvia Martí de baterista, Miguel Caballer als teclats i Kike Pons a guitarres per primera vegada entre nosaltres.

A més, contarem amb la participació puntual de Tere Nuñez i Moisés Bautista en veus, tal com al disc.

leer más

#09 / Problemes amb la descàrrega

De moment crec que hem solucionat tots els casos en què no havia arribat l'email des de We Transfer per descàrrega.

Per favor comuniqueu-ho ipso-facto en cas que torne a passar i li donarem solució a cada cas tan prompte puguem.

També ha passat que a alguns us ha demanat contrasenya, en eixe cas la clau és : A&P

De nou, disculpes a qui s'ha vist afectat.

#08 / Enllaç a descàrrega digital enviat. Enlace a descarga digital enviado. Link to digital download sent

Amorosos i psicodèliques Verkamistes,

tot just us he enviat a la vostra adreça email l'enllaç per descarregar els àudios i presentació gràfica del disc al que tots els participants hi tenen dret acompanyat d'un curt missatge. Si no us arribara, ho comuniqueu sense falta.

Castellano: acabo de enviar a vuestra dirección email el enlace para descargar audios y presentación gráfica del album al que todos los participantes tienen derecho, acompañado de un corto mensaje. En caso de no recibirlo, comunicadlo sin falta.

Love, Òscar

#07 / Master en procés! ben prompte encomanem cds i vinils

Sergio Peiró i Dani Vallés debatint detalls de la masterització.
Sergio Peiró i Dani Vallés debatint detalls de la masterització.

SP Estudios, a Real de Gandia, és on entre ahir i avui, Sergio Peiró està portant a cap la masterització del disc. Per qui no sàpigueu de què va això, és el procés final que determina en gran mesura com sonarà la gravació. En realitat cada estadi té una importancia determinant: gravació, mescla, mastering...tot i que aquest últim entra ja purament dins del terreny de la ciència del so i amb la tecnologia disponible en el present es poden fer actes de màgia!

Recordar que tot i que fa temps que arribarem a l'objectiu inicial, la campanya encara està oberta i com vam dir, emprarem les aportacions extra en cobrir diverses despeses afegides, així que si algú us pregunta per favor conteu -li com de benvingudes seran!

#06 / Wow, ens esteu emocionant de veres!

No cal dir que emprarem de la millor manera les aportacions extres per damunt de l'objectiu inicial. No mentim gens en dir que un disc publicat es perd fàcilment en l'oceà d'ofertes de tot tipus a les estem sotmesos a diari. Per això, idealment i a poder ser, cal donar-li un poc d'ajuda: promoció a travès de clips, anuncis i altres canals. A més, sempre hi ha un ventall de despeses que s'afegeixen amb fàcilitat a poc que vulgues millorar el producte i tot el que se'n deriva. L'edició en vinil per exemple, és un tema delicat que mereix més atenció i cura. Aquesta vegada per tant, gràcies al càlid recolzament que ens heu donat, ho podrem fer millor que mai.

#05 / Oscar fa la granota d'alegria!

youtube

Ho heu fet realitat en només 10 dies!! Encara estem flipant, saltant, emocionats!! Posats a enfrontar-nos sempre amb dificultats i obstacles això ens ha semblat un part sense dolor, i tot gràcies a vosaltres. Al vídeo em veureu fer la granota al ritme d'un trosset de "La llum es presenta si la crides", un dels temes del disc. Tot el que recollim extra naturalment serà invertit en millorar aspectes com material d'impressió, tela samarreta, edició, masterització exclusiva vinil, videoclip, etc. Sempre queda en què gastar! Ara més que mai, amb més ganes d'enviar-vos les recompenses. Abraçades múltiples!!

#04 / Entrevista a Ràdio Safor amb Miquel Font

facebook

Cliqueu a l'enllaç subministrat i trobareu que fins al que per les lletres VCF davant del seu nom, sembla una ràdio dedicada en exclusiva a eixe club de futbol valencià, hi han trobat el temps perquè pugam escampar la paraula d'amor i psicodèlia. Entren, busquen i comproven. Seguim amb força cap a dalt! Super agraït als autors i autores de les noves aportacions dels darrers dies.

#03 / Escalant amb el cim dels 5000 ja a la vista!!

Xavier Alaman bass guitar master!
Xavier Alaman bass guitar master!

En la foto el nostre Xavier Alaman en un moment de la gravació de l'àlbum que ens ocupa. Era un jovenet de 20 i pocs anys quan es va posar a tocar amb mi, en 2004, poc abans de l'edició d'Identitat Aliena, tercer disco propi. Participà també en la majoria de discos posteriors a eixa data. Xavi és un músic excepcional i no cal dir que després d'uns anys en què l'amic Nacho Villanueva va prendre el relleu com a baixista, és tot un honor i un luxe comptar amb ell de nou. Tot i que és en el funk i estils més rítmics on Xavi sol mostrar tot el seu potencial, per a les noves cançons ha adaptat la seua forma d'interpretar a les necessitats demanades des de producció. Un músic genial com us deia.

Tot just superada la barrera dels 4000 continuem com si forem escaladors cap al cim marcat dels 5000.… leer más

#02 / Ens porteu segurs a bon port!

La nostra Silvia Martí en acció l
La nostra Silvia Martí en acció l'estudi de gravació

Avui, despres de nomes quatre dies de campanya hem superat la meitat de l'objectiu amb crèixes!! i hem de tornar a agrair-vos la primera empenta perquè els experts a Verkami em diuen que els primers 10 dies són essencials. Amb cada aportació anem sumant confiança i augmentant les ganes d'oferir-vos les cançons en edicions de diferents formats. A més, el nostre projecte, que ara també és un poc vostre, està entre els tres destacats a la newsletter que Verkami envia als seus usuaris. Això ho farà visible a molta gent que no ens coneix de res!! Verkami

També ens ha tirat una mà Miquel Font, amb una entrevista al respecte a Ràdio Safor i Vanessa, amiga i responsable del magazin cultural Afán de Plan Afán de Plan

leer más

#01 / Amb la vostra ajuda volem en espiral fins el final

Seguim de campanya amb il.lusió i portats per la forta empenta que ens heu donat en els primers dos dies. Ara voldria parlar-vos breument d'un aspecte del disc. El terme "psicodèlia" no forma part del títol gratuïtament. L'audio del vídeo que acompanya aquesta entrada és una molt curta porció d'un dels passatges més excitants d'un àlbum que, bé emprant la metàfora, suggerint o directament incorporant-ho, presenta diverses referències a la nostra existència en l'espai temps de l'univers. Com podeu escoltar, hi ha electricitat al llarg de la gravació, i molta. En aquest sentit és un disc que pel que fa al so, trobareu que s'allunya de les sonoritats més ortodoxes i habituals del cantautor-guitarrista amb clara intenció de portar les cançons a paisatges musicals que complementen eixes lletres de les que us he parlat. YouTube

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies