❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Creadores Escèniques del Segle XXI Vint anys de Projecte Vaca (El Llibre)

Una part de la creació escènica femenina dels últims 20 anys a Catalunya en un llibre que et necessita: Sense tu ni muuuuuuu!

0
segons
125
Aportacions
4.500€
De 4.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

El llibre VACA

L' Associació de Creadores Escèniques Projecte VACA compleix 20 anys i vol celebrar aquest aniversari amb una sèrie d' actes commemoratius que inclouen la publicació d'un llibre exclusiu d' edició limitada titolat Creadores escèniques segle XXI. 20 anys de Projecte Vaca.

El llibre compta amb una redacció històrica dels esdevenimients creatius i discursius d'aquests 20 anys de trajectòria així com amb imatges exclusives, històriques, divertides i sentimentals que representen moments únics de l'associació. Projecte VACA ha estat protagonista general de les arts escèniques de Catalunya, aportant la seva visió femenina i feminista. Sense la presència reinvindicativa i artística de Projecte Vaca en la creació escènica tant de Catalunya com del teixit associacionista de la resta de l'Estat no es comprendrien molts dels avanços aconseguits en termes d' igualtat en l'àmbit de la cultura.

Collage de Verónika Lerak & Gertrudis Losada.
Collage de Verónika Lerak & Gertrudis Losada.

Qui som

Projecte VACA som una associació de creadores escèniques constituïda l' any 1998 amb voluntat de potenciar la incidència de les dones creadores en tots els nivells del sector professional.

Des de fa vint anys duem a terme una tasca d'investigació, experimentació i producció en l'àmbit de la creació escènica.

Collage de Verónika Lerak & Gertrudis Losada.
Collage de Verónika Lerak & Gertrudis Losada.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions obtingudes a travès vostre seran destinades a les despeses produïdes per l'edició, maquetació i impressió del llibre.

Un altra part compensarà les despeses originades per l'entrega de les recompenses d'aquest crowfunding.

Gràfic de percentatges.
Gràfic de percentatges.

Recompenses

La principal recompensa material és el llibre, no obstant, la recompensa intangible és el fet de col·laborar en el naixement d'una peça que quedarà per la memòria de les arts escèniques en femení de Catalunya.

D'altra banda, dir-vos que a travès d,aquesta campanya posem a l,abast el llibre en exclusiva i per avançat a un preu més econòmic que quan surti a la venda en llibreries.

Les recompenses es lliuraran el dia de la Festa Vint Anys que se celebrarà el 15 de novembre. Aquells i aquelles mecenes que no puguin assistir, el rebran per correu postal.

La recompensa 'VACA ÚNICA' consta d,un microrecital que es farà al domicili del/la mecenes que vulgui gaudir-ne. Tindrà una durada de deu minuts i un repertori que inclourà poemes que hagin estat recitats en els diferents espectacles poètics estrenats al llarg de la nostra història.

La Expo 'Vint Anys de PROJECTE VACA'

Per commemorar l'aniversari de la nostra associació, hem confeccionat una exposició històrica que repassa la trajectòria de les nostres creacions així com moments d' encontre i profund calat humà.

Del 3 al 31 d' octubre a la Sala d'Exposicions de CA LA DONA. La inauguració serà el mateix dia 3 de novembre amb performance teatral i brindis.

Del 5 de novembre al 28 de febrer al vestíbul de l' Institut del Teatre. La inauguració se celebrarà el mateix dia 5 de novembre amb performance teatral i brindis.

Collage de Verónika Lerak & Gertrudis Losada.
Collage de Verónika Lerak & Gertrudis Losada.

La FESTA del Vintè Aniversari

El dia 15 de novembre a la Sala Luz de Gas de Barcelona celebrarem la Festa del Vintè Aniversari VACA a la qual només es pot assistir per invitació personalitzada.

Les festes vacunes sempre han estat una cita per la diversió, la bogeria més cabaretera i la trobada humana entre les pròpies vaques, el públic i amig@s en general.

Dotada de photocall i catifa vermella, enguany serà una nit molt i molt especial que no us podeu perdre.

Pot passar qualsevol cosa!

Veniu!

'Dancing VACA'. Foto arxiu Projecte VACA

Calendari previst

+ Info

[facebook](https://www.facebook.com/Projecte-Vaca-161293825771/](https://www.facebook.com/Projecte-Vaca-161293825771/)
twitter
instagram

(*) Il·lustracions vaca-recompensa de Gertrudis Losada Alva.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

5 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • PROJECTE VACA

    PROJECTE VACA
    Autor/a

    más de 5 años

    Queden poques hores però hi ha moviment solidari a travès de les xarxes socials. Arribarem a la meta!!!

  • Francesc

    Francesc

    más de 5 años

    Encantat d´aportar aquest granet de sorra per a aquest fantàstic projecte!!!!

  • 77894297J

    77894297J

    más de 5 años

    Molta Merda Vaques‼️💜💋

  • Marta colomer

    Marta colomer

    más de 5 años

    Moooltes felicitaaats! Per no deixar de rumiar Mai!!! Muuuuuaaaa!

  • Laliverita

    Laliverita

    más de 5 años

    Perquè son dones i perquè el projecte VACA s’ho val!

#07 / Vendràs a la festa? (recordatori)

Si encara no has confirmat la teva assistència,és el moment de fer-lo. Recorda que és a les 21 h a Luz de Gas. Necessiten els noms dels assistents per facilitar l'entrada a aquesta festa en la qual "la vamos a pasar muuuuy bien".

Recorda també si no has recollit la teva recompensa de comentar-lo per portar-te-la a la festa.

L'email de confirmació és [email protected].

#06 / Recordatori: 5 de novembre presentació del llibre

Ja s'apropa el dia de la presentació del llibre!!! Molt contentes us esperem a l'Auditori de l'Institut del Teatre a les 19 h. Ens la passarem molt bé celebrant aquests vint anys de vida.

Compartim avui la portada i contraportada definitiva del nostre llibre.

#04 / Hem arribat a la meta

Felices de comunicar-vos que ho hem aconseguit! 126 mecenes ho han fet possible. Gràcies a tots i totes les mecenes que amb les seves contribucions econòmiques han apostat perquè la nostra història sigui el llibre que somiem. Gràcies també a totes les persones que han col·laborat de forma activa en la nostra campanya 'Creadores Escèniques Segle XXI - Projecte Vaca'. Us recordem que el dia 5 de novembre farem la presentació del llibre a l' Institut del Teatre. Diputació de Barcelona conjuntament amb l' Expo Vint Anys. Us hi esperem!

¡Felices de comunicaros que lo hemos conseguido! 126 mecenas lo han hecho posible. Gracias a todos y todas las mecenas que con sus contribuciones económicas han apostado porque nuestra historia sea el libro que soñamos. Gracias también a todas las personas que han colaborado… seguir llegint

#02 / Ja tenim foto per la portada

Continuem amb els preparatius de la celebració dels Vint Anys de Projecte VACA. El diumenge a la tarda amb les fotos de portada, contraportada i solapes del llibre. El bonic retrobament de vaques presents amb vaques de sempre ens va omplir d,alegria. Mireu, mireu, aquestes són unes instantànies de la tarda compartida.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies