❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Stephen Show! El cine espectáculo de Stephen Chow

El primer llibre del món dedicat a Stephen Chow, la principal estrella còmica del cinema xinès. Benvinguts/des a l'espectacle!

Categoria

Creat a

0
segons
96
Aportacions
3.099€
De 3.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

NOVETAT

Nous models de samarreta

Hem incorporat a la campanya de Verkami els nous models de samarreta del Festival Nits 2018: el model Especial 15 anys i el Maneki CAT III. Aquests models es podran escollir en qualsevol de les recompenses amb samarreta. Una vegada finalitzi el projecte, us demanarem quin model i talla de samarreta us agrada més.

Samarreta 15 anys. (Només en vermell)
Samarreta 15 anys. (Només en vermell)

Samarreta Maneki CAT III
Samarreta Maneki CAT III

Stephen Show! El cine espectáculo de Stephen Chow serà el quart llibre publicat pel Festival Nits de cinema oriental de Vic i el primer editat a tot el món dedicat a Stephen Chow, la més important estrella còmica del cinema xinès i Hongkongès.

Fins el nostre país han arribat títols com Desde Pekín con Amor, Kung Fusión, CJ7 o The Mermaid, però la seva filmografia amaga una infinitat de joies que mereixen ser descobertes pels aficionats.

Aquest llibre formarà part de la col·lecció que vam iniciar el 2015 dedicada a diversos gèneres o figures del cinema asiàtic. Després de tractar el western asiàtic a Wild East, el cinema de monstres a Kaijû! Quadern de camp i les actrius del cinema d’acció, les Kung Fu Girls, en aquest quart volum ens centrem en l’obra d’un dels cineastes més grans del moment: Stephen Chow.

Qui és Stephen Chow?

Shaolin Soccer
Shaolin Soccer

Shaolin Soccer va ser la pel·lícula encarregada de portar a occident un tipus de comèdia típic de Hong Kong basat en l’absurd i el disbarat anomenada moleitau. Darrere d’aquesta pel·lícula es trobava el geni creatiu de Stephen Chow, l’actor que canviaria per sempre la comèdia cantonesa.

En aquest llibre coneixerem la meteòrica carrera de Chow, des dels seus inicis a televisió, els seus anys de gloria al costat de directors com Wong Jing, Jeff Lau o Johnnie To, i fins a convertir-se en l’actor i director més taquiller del cinema xinès.

Benvinguts a l’espectacle!

Com serà?

Stephen Show! seguirà l’estètica i el to dels anteriors llibres editats pel festival. Serà una obra a tot color, editat en paper d’alta qualitat i amb un repàs exhaustiu a la figura de Stephen Chow i a la seva evolució a través de les diferents etapes (els seus inicis, l’etapa Wong Jing, els spin-off, les diferents sagues...) i complementat amb fotogrames i cartells de les pel·lícules.

Col·lecció de cinema asiàtic del Festival
Col·lecció de cinema asiàtic del Festival

El llibre comptarà amb il·lustracions originals de Mr. Yuen Tai-Yung, creador de més de 200 cartells de les pel·lícules més emblemàtiques de l’època daurada del cinema de Hong Kong (de 1975 a 1992). Yuen Tai-Yung va visitar Vic durant l'última edició del Festival Nits per presentar el documental sobre la seva vida, The Posterist, i ens ha cedit dibuixos de Stephen Chow, un dels quals il·lustra la portada del llibre.

Portada amb dibuix original de Mr. Yuen Tai-Yung
Portada amb dibuix original de Mr. Yuen Tai-Yung

Stephen Show! El cine espectáculo de Stephen Chow

Autor: Domingo López. Il·lustracions de Yuen Tai-Yung.

150 páginas. 15x23 cm

Idioma: castellà

PVP: 20 euros

Edita: Festival Nits de cinema oriental de Vic.

Què us oferim? (Les recompenses)

Totes les recompenses compten amb un exemplar en castellà del llibre Stephen Show!, signat per l’autor i amb el vostre nom a l’apartat d’agraïments. El podeu adquirir a un preu exclusiu per a la campanya de Verkami i recollir-lo durant el Festival Nits (del 17 al 22 de juliol) o rebre’l a casa pel mateix preu de venta al públic.

Aquest llibre comptarà amb una distribució molt limitada, així que aprofiteu aquesta ocasió per fer-vos amb un exemplar.

Kung Fu Hustle (2004)
Kung Fu Hustle (2004)

També hem preparat diversos lots amb productes del Festival (samarretes, bosses) i altres productes que combinen la passió pel cinema i la cultura asiàtica.

Hem intentat simplificar l’oferta de recompenses però si trobeu a faltar alguna cosa, no dubteu a demanar-la, i mirarem si podem incorporar-la.

Complements de moda

Samarretes i bosses amb tres dissenys exclusius del Festival Nits de Cinema oriental de Vic. S’imprimiran en funció de les vostres aportacions, així que disposem de totes les talles de samarretes, incloses les infantils. Quan finalitzi la campanya us demanarem talla i model.

Feu-vos amb un lot de llibre + samarreta / bossa i feu servir les recompenses de Complement si voleu més d’una per a familiars, amics, amigues, coneguts o conegudes. Que ningú es quedi sense la seva equipació Fesnits!

  • Samarreta de màniga curta, 100% cotó, punt llis, 165 g/m²

    Kick Like a Girl, Categoria III, Neko
    Kick Like a Girl, Categoria III, Neko

  • Bossa 100% cotó. Capacitat: 10 litres. Mesures 38 x 42 cm. 140 g/m².

    Kick Like a Girl, Categoria III, Neko
    Kick Like a Girl, Categoria III, Neko

Llibres

Us oferim lots amb diferents llibres editats pel Festival Nits en anteriors edicions:

  • Kung Fu Girls. las actrices del cine de acción de China y Hong Kong. Escrit per Domingo López i il·lustrat per Toni Benages. L’assaig definitiu sobre les dones protagonistes del cinema d’acció i d’arts marcials a Hong Kong i Xina

    Kung Fu Girls
    Kung Fu Girls

  • Les aventures d'en Maneki-Neko (només en català). Llibre infantil escrit per Robert Juvé i il·lustrat per Jaume Sales sobre en Maneki-Neko, la mascota del Festival Nits. 20 pàgines, enquadernació en tapa dura.

    Les aventures d
    Les aventures d'en Maneki-Neko

Lot Eikyô

Un lot per a amants de la cultura japonesa i oriental amb Llibre + subscripció d’un any a la revista trimestral Eikyô, influencias japonesas: tradicions, arquitectura, fotografia, música, història, arts marcials, restaurants, cinema, anime, manga, origami... Tot el Japó en un format que us encantarà.

Exemplar de Primavera
Exemplar de Primavera'18 de la revista Eikyô

Lots festivalers

Aquests lots no s’enviaran per correu, ja que són recompenses que només es podran recollir durant el Festival Nits de cinema oriental que es celebrarà a Vic (Osona, Barcelona) del 17 al 22 de juliol.

  • Lot amb l’ Abonament Nitòman que dona accés a totes les pel·lícules del Festival Nits de cinema oriental. També disposeu d’un lot per a parelles: 1 llibre + 2 abonaments Nitòman. El cinema asiàtic, millor en bona companyia.
    Abonament Nitòman per accedir a totes les sessions del Festival Nits.
    Abonament Nitòman per accedir a totes les sessions del Festival Nits.
  • Lot Cervesa del Montseny. Aquest any el Festival inicia col·laboració amb l’empresa de cervesa artesana Cervesa del Montseny, que elaborarà una cervesa d'edició limitada exclusiva pel festival, la Nitòmana. Os oferim un lot amb 6 vals de consumició per gaudir-ne durant el Festival Nits (del 17 al 22 de juliol a Vic).
    Aquest any coneixerem la cervesa Nitòmana
    Aquest any coneixerem la cervesa Nitòmana

Lot Exclusiu parella

Un lot exclusiu per a dues persones format per:

  • Un exemplar del llibre
  • Dues samarretes (podeu escollir talla i model)
  • Una bossa (podeu escollir model)
  • Dues cerveses Nitòmana de Cervesa del Montseny
  • Un menú degustació per a dues persones al Restaurant japonès Okashii de Vic

(El lot inclou enviament. El menú no inclou les bedudes).

Qui som?

Festival Nits de cinema oriental de Vic

Des de fa 15 anys treballem per la difusió de la cultura asiàtica a través del cinema, la gastronomia i de tot tipus d’activitats com projeccions a l’aire lliure, exhibicions d’arts marcials, danses tradicionals, conferències, exposicions, tallers, concerts, representació de contes infantils... Amb l’objectiu de seguir divulgant la cultura asiàtica, des del 2015 editem anualment un llibre sobre diferents aspectes del cinema oriental i ho financem a través duna campanya de micromecenatge a Verkami: Wild Wild East, Kaijû! Cuaderno de campo, Kung Fu Girls i, ara, Stephen Show!

L’autor: Domingo López

Coprogramador del Festival Nits de cinema oriental de Vic. És autor o coautor de llibres com Kung Fu Girls, Wild Wild East. Del curry Western al Soja Western, Made in Hong Kong, La marca de Frankenstein o Johnnie To: redefiniendo el cine de autor. Ha dedicat tota la seva vida professional a la difusió de cinematografies desconegudes i va ser codirector del programa Hollybrut de Paramount Channel.

A què destinarem les vostres aportacions?

L’objectiu de 3.000 euros d’aquesta campanya de Verkami servirà per pagar les despeses de producció i impressió de la primera edició en castellà del llibre Stephen Show!. Hem establert aquest pressupost tenint en compte el propi cost de producció, les previsions d’enviaments, pagaments de recompenses, despeses de Verkami... els diners es destinaran a:

36% Tasques de producció (redacció, il·lustració, revisió i edició)

31% Impressió de 200 exemplars del llibre.

13% Recompenses.

12% Enviaments.

8% Despeses de campanya (Verkami, despeses bancàries...)

Per què un Verkami?

Aquest és el nostre quart llibre i quart projecte que tirem endavant a Verkami. Som un festival de cinema i dins del nostre interès per promocionar el cinema asiàtic hem decidit impulsar una col·lecció sobre cinema oriental.

Però no som una editorial. No tenim la logística, ni la capacitat de distribució per arribar als punts de venta ni per fer la campanya de difusió necessària. .

Per això, el crowdfunding de Verkami ens ajuda a impulsar aquests projectes. Ens ofereix una plataforma, visibilitat per arribar a gent que no ens coneix, un sistema de contacte amb les persones que ens recolzen, la possibilitat d’arribar a gent que no coneixem però que s’interessa pel nostre projecte... Un cop a l’any, ens posem el barret d’editors i muntem una campanya a Verkami.

Calendari previst

El llibre es presentarà durant la 15a edició del Festival Nits de cinema oriental, que tindrà lloc a Vic del 17 al 22 de juliol de 2018. Durant el festival es farà la presentació oficial, amb la participació de l’autor i col·laboradors i es lliuraran les recompenses dels/les mecenes que assisteixin a l’esdeveniment. Un cop finalitzi el festival, entre els mesos d’agost i setembre, enviarem tots els lots de recompenses amb enviament.

Una última cosa

Gràcies per formar part d’aquest projecte i recorda fer-lo arribar allà on nosaltres no podem. La teva difusió és molt important per a nosaltres. Segur que tens amics i amigues, coneguts, conegudes i familiars a qui li pot interessar aquest tema. Nosaltres no podem fer-los arribar la informació, però tu sí.

Comparteix aquest projecte per fer-lo créixer a través dels teus perfils a xarxes socials, per Whatsapp o correu electrònic. Fes-lo córrer per terra, mar... i aire.

+ Info

Segueix-nos a través de les xarxes socials i demaneu tot allò que vulgueu. Som el Festival Nits de cinema oriental de Vic i ens podeu trobar:

http://twitter.com/cinemaoriental) i també podeu seguir a Domingo López
+ A Facebook
+ A Instagram
+ A Youtube

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

4 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Jordi Arasa

    Jordi Arasa

    casi 6 años

    Llibre finançat!!!

  • Álvaro Valdés Fernández

    Álvaro Valdés Fernández

    casi 6 años

    ¡La leche! Un libro de Chow. Contad con mis billetes. ¡Gracias!

  • Fulci78

    Fulci78

    casi 6 años

    Domingo eres un crack!!

  • Jackie_Belmondo

    Jackie_Belmondo

    casi 6 años

    ¡Todo un genio del humor cantonés!

#01 / ¡Nuevos modelos de camiseta!

Ya tenemos aquí los nuevos modelos de camiseta del Festival Nits 2018.

Un modelo especial 15 años, y la versión *categoria III *(y censurada) de nuestra mascota Maneki Neko :)

Estos dos modelos están disponibles en todas las recompensas con camiseta.

Una vez que logremos el objetivo y os lleguen los formularios, podréis pedir la talla y modelo que prefiráis

Camiseta 15 años. (Solo en rojo)
Camiseta 15 años. (Solo en rojo)

Camiseta Maneki CAT III
Camiseta Maneki CAT III

Gracias a tod@s l@s mecenas por vuestro apoyo. Seguimos adelante con la campaña. ¡Ya queda poco!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies