❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

El Mort Viu - Primera Temporada

El Mort Viu és una sèrie entre el drama i l'humor negre, entre la fantasia i el costumisme. La historia de la família Gifra i del fill petit Llàtzer, un ni-ni ociós, i els estranys esdeveniments que els ocorren. Els creadors som Adrià Espí, Lluís Ferrer, Joan Losada, Martí Pavia i Jordi Porcel.

El Mort Viu

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
67
Aportacions
3.015€
De 8.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


BTV banner 3
BTV banner 3

El Mort Viu és una sèrie Tube d’Assaig, un nou programa de tv ideat per BTV, la UPF i Verkami per impulsar projectes audiovisuals de nous talents.

Un format televisiu únic al món on l’audiència pot realitzar aportacions en directe des d’aquesta pàgina de Verkami per fer realitat la primera temporada d’El Mort Viu.

Mira el capítol pilot sencer estrenat a Tube d'Assaig BTV!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


MORT VIU
MORT VIU

Llum de tarda entra pel finestral il·luminant una cuina desendreçada i bruta. Llàtzer, hieràtic, està assegut en la taula. Al seu davant plats amb restes de menjar, paquets de galetes oberts, pells de fruites, etc. No pot parar de menjar. Maleït ni-ni. Llàtzer rebusca entre les restes i troba una ceba. La mira detingudament i se la posa a la boca. Menja. Somriu. Menja més ràpid. Somriu extasiat devorant-la. Sobtadament una pala de cavar colpeja fortament el cap d’en Llàtzer i en Llàtzer cau completament estabornit al damunt d'un flam. El Llàtzer obre els ulls. S’ha adormit mirant la televisió. Al damunt del sofà hi ha restes de croissants. Busca i en troba un. Quan es disposa a menjar-lo el Marc passa per allà en direcció a la cuina. Els dos es miren en silenci. El Marc entra a la cuina. En Llàtzer es queda pensatiu. Es toca els canells. No té pols. Ho sap però no ho entén. És com si tingués una ressaca terrible... En el seu cap ronden preguntes metafísiques “¿Estaré muerto? ¿Todo será un sueño? ¿Habré resucitado? ¿Que beberé hoy... roncola o jagger y redbull?”. Ara bé, el Llàtzer prefereix menjar l’últim croissant a buscar respostes a les preguntes. De moment... fins que se li passi la gana.

El Mort Viu és una sèrie que narra la historia de la família Gifra. En Joan, pare aturat, sense voluntat i fervent devot de Sant Rabuci, En Marc, germà gran, treballador però amargat, sempre enfadat, el que tira endavant la família. I en Llàtzer, fill petit, ni-ni, incordi costant, el fill bastard de la crisi i la decadència moral, un paràsit que es nodreix de la runa de la seva família. Una sèrie que ens explica els extraordinaris fets d’en Llàtzer i la seva família, del naixement d’un monstre i l'assentament d’aquest en un poble un tant especial. Una sèrie que navega entre el drama i la comèdia, i que juga amb el gènere fantàstic passant-lo pel filtre del costumisme i de l’humor negre.

PER QUE EL MORT VIU
PER QUE EL MORT VIU

El Mort Viu neix de la necessitat de posar en pantalla les ruïnes d’una crisi que va més enllà d’allò econòmic, que arriba a la moral, a l'ètica i a tots els putos llocs. Les restes d’una societat desencantada que vaga sense destí. Una comunitat plena de Morts Vius que fan cues eternes per comprar el nou iPhone. Jo; Mort Viu, Tu; Mort Viu, Llàtzer; El Mort Viu.

Som una generació que ja no diferencia entre cine i televisió, que necessitem ficció televisiva com a consumidors i com a creadors. Hem vist a Tony Soprano, a Walter White, a Don Draper, a Tyrion Lannister... i els necessitem. Volem fer ficció televisiva, i la volem serial. Necessitem construir un univers, desenvolupar les trames i explorar els nostres personatges, i volem fer-ho amb El Mort Viu.

FOTO01
FOTO01

QUE VEUREU A LA TEMPORADA 1
QUE VEUREU A LA TEMPORADA 1

En la primera temporada d’ El Mort Viu explorarem aquesta societat podrida, aquesta comunitat desarrelada. I ho farem mitjançant la tragicòmica historia de la família Gifra i el poble on habiten: un poble de grues, obres abandonades i molta decadència que en l’època de l’especulació Inmobiliaria havia estat una ciutat gloriosa. La nova situació d'en Llàtzer. Les ànsies de menjar d’aquest. L’enfrontament d’un poble. La perspicàcia del mossèn. Els enganys i les mentides. La burocràcia i els concursos de menjar. La desaparició del Tonto del poble. La corrupció i les explosions de violència. L'Alcalde. El poble: podrit i estrany. La joventut. La droga d’en Félix. La Sandra i la festa. L'evolució (o involució) d'en Llàtzer). El riure i el plor.

Tot un seguit d’esdeveniments que basculen entre allò més essencial: la gana, el menjar, la vida, i allò més absurd: la mort.

ELS PROTAGONISTES
ELS PROTAGONISTES

FOTOPROTAS
FOTOPROTAS

Aimar Vega protagonista de la pel·lícula de Marçal Forés; Amor eterno i del videoclip Quin dia feia amics? del grup Manel. Serà en Llàtzer. En Llàtzer comparteix totes les ampolles d'alcohol amb en David, que l'interpretarà l' Eric Balbàs. Companys de botelles i ressaques, però no de noies. Ja li agradaria a en Llàtzer que compartissin a la Sandra. Aida Qui donarà vida a aquest personatge llest i cregut, qui serà testimoni quasi directe d'actes increïbles dels que intentarà beneficiar-se.

Xavier Ruano és un actor amb un llarga trajectòria, ha treballat a Gran Nord, La Riera, Ventdelplà, diverses TV Movies i a pel·lícules com, per exemple, REC3. Farà d'en Joan. Sempre abatut, sempre al seu món. En Joan manté una estranya relació amb el Mossèn del poble, interpretat pel Lluis Olivé. El Mossèn, sempre amb un mig somriure, no vacil·larà ni un instant per arribar fins al final de qualsevol història.

Arnau Vidal és dramaturg, actor i professor de teatre a la UAB. Interpretarà en Marc, l'únic que s'esforça per tirar endavant la família. Es retrobarà amb un vell amic, el tete Félix, interpretat per Jordi Llovet. Una cervesa de retrobament desencadenarà molt més del que es poden imaginar.

SECUNDARIS
SECUNDARIS

Si aixequeu el cap segur que ben prop veieu una grua... Al poble d’El Mort Viu un seguit de personatges estranys que vagabundegen sense direcció fixa ensopeguen amb grues i obres abandonades constantment. Caminen sent testimonis del que ocorre amb la família Gifra buscant no sabem ben bé el què. Pot ser trobaran amb el Llàtzer la seva salvació o pot ser s’asseguin al bar Mingu a prendre’s un carajillo.

LA PASTA
LA PASTA

Amb el pilot ja realitzat tornem amb més gana que mai: amb la gana de beure ron Brugal, no Negrita, ginebra Bombay Saphire, no Larios, fumar herba de qualitat, pillar-li droga al Félix, visitar a l'Eric i l'Aida quan estiguin rodant amb TVE, comprar-nos cadenes d’or, pagar-li un perruquer al nostre ajudant de direcció... i bé, amb l’objectiu de fer una primera temporada completa. Per això necessitem la vostra col·laboració, per seguir ampliant l’univers d’El Mort Viu, per seguir rient i/o plorant amb el Llàtzer i companyia. Per poder fer la sèrie El Mort Viu i seguir aportant el nostre granet de sorra a la televisió.

A més, no ens conformem amb l'objectiu marcat, volem superar els 8500 euros per tal d'oferir més Mort Viu i de més qualitat.

GRAFICA PRESSU
GRAFICA PRESSU

Les vostres aportacions ens ajudaran a tirar endavant el projecte i a canvi vosaltres us emportareu recompenses estupendes. És per això que podreu obtenir diaris de rodatge on us explicarem anècdotes, informacions tècniques (plantes de llum, guions, etc) i moltes més coses, també lookboards on podreu veure fotos guapíssimes de les proves de vestuari, podreu fer un cameo o fins i tot ser un personatges més d’El Mort Viu. Però el més important de tot és que us prometem que tindreu una primera temporada d'això; d'aquest humor, de totes aquestes irreverències, d'aquell no se què que fa que El Mort Viu sigui diferent. Us prometem que tindreu una temporada de qualitat i que no s'assemblarà a res del que hagueu vist abans, així que animeu-vos a seguir fent possible aquesta sèrie!

És molt important arribar al màxim de gent possible. Comenteu, col·laboreu, compartiu...!! Seguim creixent amb el Llàtzer!

Twitter

Facebook

Tube d'assaig

Tràiler

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

2 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Ismael

    Ismael

    más de 8 años

    Enhorabona pel treball i l'èxit, amics. Volia saber quin dia es farà la festa de presentació a Barcelona. M'agradaria col·laborar amb el Pack DVD extrem i acudir-hi, però com que visc al País Valencià hauria de saber la data per preparar-ho. Gràcies.

  • Angel Salazar

    Angel Salazar

    más de 8 años

    Saludos soy Angel Salazar. Compositor cinematográfico y productor audiovisual.

    Me ha parecido muy interesante el proyecto de El Mort Viu y me gustaría ofrecer mis servicios como compositor musical.

    http://www.estudiocreativoangelsalazar.com/

#01 / RESSUCITEM AL LLÀTZER

Intentem escriure coses divertides i amargues:

I ho gravem. I us ho mostrem:

https://www.youtube.com/watch?v=2eoxfboJnbY

Aquesta gent és capaç de tot pel Mort Viu. Tenen gana. Gana d'El Mort Viu. I per això seguim treballant per fer possible tota una primera temporada d'El Mort Viu. Esperem que a nosaltres no es calgui anar tan lluny com al Joan i al Marc.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies