❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El Sidral

El Sidral

Sant Joan de Vilatorrada

Al 1989, un grup de nens i nenes de Sant Joan de Vilatorrada, veient que en la Festa Major del poble no hi havia cap acte del qual poguessin sentir-se protagonistes, va adreçar-se a l'aleshores alcalde perquè volien un correfoc. Una colla de pares amb molta empenta, amb l'ajut d'entitats i associacions van organitzar el que va ser un dels primers correfocs infantils de Catalunya i la llavor del que avui és la Festa Major Infantil de Sant Joan. Per gestionar tot aquest món d'il·lusions i de somnis, es va fundar El Sidral l'any 1992, l'entitat que fins avui segueix organitzant la FMI. Les diferents accions de la festa omplen de colors i rialles el poble. Tots els actes són gratuïts.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies