❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El Sidral

El Sidral

Sant Joan de Vilatorrada

Al 1989, un grup de nens i nenes de Sant Joan de Vilatorrada, veient que en la Festa Major del poble no hi havia cap acte del qual poguessin sentir-se protagonistes, va adreçar-se a l'aleshores alcalde perquè volien un correfoc. Una colla de pares amb molta empenta, amb l'ajut d'entitats i associacions van organitzar el que va ser un dels primers correfocs infantils de Catalunya i la llavor del que avui és la Festa Major Infantil de Sant Joan. Per gestionar tot aquest món d'il·lusions i de somnis, es va fundar El Sidral l'any 1992, l'entitat que fins avui segueix organitzant la FMI. Les diferents accions de la festa omplen de colors i rialles el poble. Tots els actes són gratuïts.

El Sidral aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies