❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Serem Millors, l’espectacle de la FMI de Sant Joan City!

Festa, música, foc, llums, sorpreses i més festa, i el públic com artista principal. Estrena el 9 d'octubre de 2021 al Parc Catalunya.

El Sidral

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
115
Aportaciones
3.250€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

SEREM MILLORS, l'espectacle de Sant Joan City

Serem millors és un espectacle únic que vol representar tots els elements que participen en la Festa Major Infantil de Sant Joan City.

Per primera vegada a la història de la festa, veurem tots els personatges que s'uneixen en un sol acte per emocionar-nos i endinsar-nos a través d'una història que ens farà aprendre quanta força podem tenir totes plegades si ens unim davant les adversitats...

Durant l'acte hi apareixen un concert de llums, animació amb el públic, projeccions a gran escala, les grans músiques de la festa, diversitat d'elements de foc, els personatges més espaterrants de la festa i del país del foc... sorpreses i molt més!

Aquest espectacle que s'havia de fer realitat el dissabte 19 de juny de 2021, es va haver de cancel·lar malgrat un fenomen meteorològic, la pluja, però alguns habitants de Sant Joan City es pregunten si realment va ser a causa de la pluja, o va intervenir alguna altra força? Haurem d'esperar a veure l'espectacle per a descobrir-ho… esteu preparades?

Necessitem la teva ajuda per aconseguir l'objectiu d'aquesta campanya de crowdfunding i poder realitzar l'espectacle aquest octubre de 2021.

Cercavila de colors, © Lens-Moon Films
Cercavila de colors, © Lens-Moon Films

La Festa Major Infantil forma part de la identitat de Sant Joan de Vilatorrada.

Fa 33 anys, al 1989, un grup de nens i nenes de Sant Joan de Vilatorrada, veient que en la Festa Major del poble no hi havia cap acte del qual poguessin sentir-se protagonistes, va adreçar-se a l'aleshores alcalde perquè volien un correfoc. Una colla de pares amb molta empenta, amb l'ajut d'entitats (l'Ajuntament) i associacions (AMPA’s municipals) van organitzar el que va ser un dels primers correfocs infantils de Catalunya i la llavor del que avui és la Festa Major Infantil de Sant Joan.

Entorn d'aquell acte, ben aviat, va anar sorgint un món propi del qual formaven part la bruixa Teti, el Paf i el Puf, bruixes i bruixots, el drac Llepaculs i els draguets de cartró que adornaven les parets del poble. Tots ells acompanyaven la bruixa Teti en el seu viatge pel món del foc. I en aquest acte se n'hi van anar sumant d'altres fins a quedar constituïda la primera Festa Major Infantil de Catalunya, la F.M.I. de Sant Joan City.

Imatges d
Imatges d'arxiu de la Festa Major Infantil

Per gestionar tot aquest món d'il·lusions i de somnis, es va fundar El Sidral l'any 1992, l'entitat que fins avui segueix organitzant la festa que els nens i nenes de Sant Joan celebren cada any una setmana abans de la Festa Major "dels grans".

La Festa Major Infantil està arrelada a la tradició i oberta al món. Els actes de la nostra festa ocupen tres dies (divendres, dissabte i diumenge) i estan inspirats en el que era, i segueix sent en molts pobles de Catalunya, el programa de la Festa Major. El pregó, la cercavila, el sopar popular, el ball d'envelat, el vermut o el castell de foc són els actes de les festes majors de sempre que nosaltres vàrem voler recollir també en la nostra F.M.I. Així els nens i nenes celebren els mateixos actes que els adults, d'avui i de sempre, això sí, adaptats als seus interessos.

La col·laboració entre entitats és molt important pel desenvolupament de la festa, clars exemples són l'Escola Municipal de Música, el grup de percussió Reis del So...

Sant Joan ha sigut terra de teatre i d'espectacles de carrer, companyies professionals d'aquest món i de l'animació s'han creat en aquesta població: Gog i Magog, Pep Callau, Sapastres...

Espectacles de carrer prou importants com la mateixa inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 han portat el segell santjoanenc com també nombrosos espectacles, no només a Catalunya i a Espanya, sinó internacionalment a tot Europa i també en llocs com el Canadà, Estats Units…

Imatge d
Imatge d'arxiu de la Festa Major Infantil

A la Festa Major Infantil, tots els actes són gratuïts i oberts a tots els infants del poble, i de la comarca. Les diferents accions de la festa omplen de colors i rialles el poble de petits i grans. Actualment, la festa comença amb el cercavila de colors que acaba amb una guerra de confeti a la plaça, el sopar a la fresca, la disco, la marengada, el correfoc, la tira al parc, l'espectacle de cloenda i el vermut, que conclou la festa.

Imatges dels actes de la FMI, © Lens-Moon Films
Imatges dels actes de la FMI, © Lens-Moon Films

En els darrers anys El Sidral ha apostat per crear i donar pes durant els dies de la Festa Major Infantil a l’Aula de les Arts de Carrer i a l’Aula de Correfoc. L’Aula de les Arts de Carrer hi col·laboren joves i adultes del poble que participen durant la cercavila i són els encarregats de realitzar l’espectacle de cloenda; en canvi, l’Aula de Correfoc és un taller on els infants creen el seu propi vestuari, formen part dels habitants del País del Foc i participen durant l’espectacle de Correfoc.

Sobre les recompenses

Per tal que la campanya sigui un èxit i puguem aconseguir fer realitat l'espectacle Serem Millors, hem preparat amb molta dedicació unes recompenses molt màgiques per a poder lluir la nostra FMI perquè ens acompanyi en el nostre dia a dia.

Ens fa molta il·lusió poder-vos presentar les recompenses que hem dissenyat, moltes d'elles exclusives per a aquesta ocasió: Samarretes i bosses de roba sota el lema Serem Millors, ampolles metàl·liques ben llampant per poder portar en totes les nostres aventures, un pòster amb les imatges de tots els nostres personatges (en Kiku, en Sendu, en Poli... i molts altres). També hem volgut recuperar elements que ens han acompanyat durant el nostre camí com ara: la rèplica de la placa de la plaça de El Sidral, el CD amb totes les cançons mítiques de la festa,la samarreta exclusiva del correfoc, polseres i el documental dels 30 anys, i molt més!

Novetats exclusives
Novetats exclusives

A què destinarem les vostres aportacions?

Les aportacions econòmiques aniran destinades íntegrament per a poder realitzar l’espectacle Serem millors; per cobrir part de les despeses que genera aquest acte. Gràcies als diners que recaptarem podrem tornar a oferir als infants la il·lusió que genera la FMI. A més, el poble podrà gaudir d’un espai cultural i viure la màgia dels espectacles de carrer. Per a nosaltres és molt important que entre totes contribuïm per a poder crear col·lectivament la Festa Major Infantil de Sant Joan City, recorda que… SENSE TU NO HI HA FESTA!

Calendari previst

Està previst que les recompenses es puguin recollir presencialment a Sant Joan de Vilatorrada durant el dia de l'espectacle Serem Millors a la Caravana de El Sidral. També durant les setmanes posteriors (dies i lloc per acabar de confirmar, enviarem correu electrònic amb la informació).

+Info

Per mantenir-te al corrent de les properes activitats o tenir més informació, pots seguir-nos a Instagram (@fmi_santjoancity) o Facebook (@fmi.santjoancity), o bé enviar-nos un correu electrònic a [email protected].

#FMISANTJOANCITY #FMISENSETUNOHIHAFESTA #ELSIDRALFMI

Preguntas frecuentes

  • Puc fer una aportació conjunta?

    Sí, pots fer una aportació conjunta, sigui amb un col·lectiu o amb el teu propi negoci. Totes les aportacions apareixeran als crèdits de l'espectacle en forma d'agraïments amb el nom que et registris i ofereixis. Si ets un negoci, col·lectiu... i fas una aportació petita sortirà el teu nom als crèdits, si fas una aportació gran, podrà aparèixer el teu logotip.

  • Què és "Agraïments als crèdits de l'espectacle" de les recompenses?

    Els "Agraïments als crèdits de l'espectacle" de les recompenses sortiran en format pel·lícula durant l'espectacle projectats en una pantalla molt gran. Tothom que hagi participat en el Verkami apareixerà en la projecció.

  • Quan puc recollir la meva recompensa?

    Tothom podrà recollir la seva recompensa el dia de l'espectacle a la caravana de El Sidral, el 9 d'octubre. Més endavant, s'habilitaran uns dies posteriors per seguir fent entrega de les recompenses. Anirem informant via correu electrònic. Per qualsevol dubte posa't en contacte amb nosaltres [email protected].

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • nuriacarozo@gmail.com

    [email protected]

    más de 2 años

    Que poguem cel.lebrar molts anys més de FMI!

  • nuriacarozo@gmail.com

    [email protected]

    más de 2 años

    Col.laboració AMPA EL XIULET Llar d’infants

  • Jordi Casas Sierra

    Jordi Casas Sierra

    más de 2 años

    De Marc Casas Gopalakrishnan

  • Autoreparació Cardoner

    Autoreparació Cardoner

    más de 2 años

    Junts ho aconseguirem!!

  • Consol Rojo

    Consol Rojo

    más de 2 años

    Feliç de col·laborar en la FMI! ♡

  • Marta Salgado Rojo

    Marta Salgado Rojo

    más de 2 años

    Gran projecte!! Amb moltes ganes d'aconseguir el somni de veure l'espectacle!! 🥳💜

  • MIQUEL RIERA

    MIQUEL RIERA

    más de 2 años

    Som-hi

  • MIQUEL RIERA

    MIQUEL RIERA

    más de 2 años

    Som-hi

#03 / SOMNI FET REALITAT 🎪✨

HO HEM ACONSEGUIT, vam aconseguir superar l'objectiu del Verkami i el dissabte 9 d'octubre vam poder realitzar el somni de fer l'espectacle "Serem Millors" de la FMI Sant Joan City!🎊

I ho vam aconseguir GRÀCIES A TU! Gràcies a la generositat de cada mecenes, de tota l'organització, artista, tècnic, espectador, comerç, entitat... cada persona que ha posat el seu granet de sorra per fer realitat aquest espectacle.

Espectacle \
Espectacle "Serem Millors" 2021. Foto @xiku74_fotos_tieta

Estem molt contentes, Sant Joan City! La força d'un poble imparable i amb la cultura popular ben viva.

Per agrair-vos-ho, i perquè aquest era l'intercanvi del Verkami...

Us proposem aquest dissabte 6 de novembre, a partir de les 16.30h de la tarda (i fins a les 19h aproximadament) a la Plaça Major de Sant Joan de Vilatorrada, amb la caravana de El Sidral... un acte per celebrar la tardor i fer-vos entrega de les RECOMPENSES :)

Celebra la tardor amb El Sidral. Recollida de les recompenses del Verkami
Celebra la tardor amb El Sidral. Recollida de les recompenses del Verkami

leer más

#02 / GRÀCIES, Sant Joan City!

Estimades i estimats mecenes,

Bones notícies!

Entre tots i totes hem aconseguit el Verkami per poder realitzar l'espectacle Serem Millors!

Hem arribat a l'objectiu de 3.000 €, i encara falten 5 dies per finalitzar la campanya de Verkami! Volem continuar i aprofitar aquests dies perquè pugueu seguir contribuint en la campanya, per seguir cobrint les despeses, i poder fer un suuuper espectacle, una super Festa Major Infantil!

Anunciar-vos que tenim una NOVA RECOMPENSA, el Pack Samarreta Serem Millors.

Nou Pack Samarreta Serem Millors
Nou Pack Samarreta Serem Millors

Per donar-vos les gràcies per haver arribat fins aquí i alhora arribar a més persones, ahir vam posar en marxa un sorteig que acaba el dia que finalitza la campanya, aquest dissabte 18 de setembre, per totes les mecenes del Verkami! Com que ja heu fet la vostra aportació a la campanya, doncs, ja formeu part del sorteig!

El premi és un sopar per dues personesleer más

#01 / 🎨 NOU DISSENY! 🎨

Us presentem el nou marxandatge per al Verkami, la samarreta i la bossa Serem Millors! 👕🎊

Nou disseny \
Nou disseny "Serem Millors" - Fotografia del Pack Serem Millors

A la imatge queda representat el Pack Serem Millors, destacat a la plataforma de crowdfunding.

Podreu trobar moltes combinacions amb el nou marxandatge i diversos elements emblemàtics de la FMI, al Pack Arts de Carrer, al Pack Històric, al Pack Sant Joan City, al Pack Fan FMI... recompenses per a tots els públics! També trobareu la nova ampolla de la FMI de Sant Joan City.

ℹ Aquest disseny substitueix l'interrogant en forma de sorpresa que hi ha a Verkami.

És important que arribem a l'objectiu de 3.000 € per aconseguir recaptar tots els diners, si no arribem, es perdrà tot (a cap participant se li cobrarà res) i no es podrà fer l'espectacle "Serem Millors" aquest 9 d'octubre de 2021.

NOMÉS QUEDEN 10 DIES!! Ajuda'ns a fer que tot Sant Joan City se n'assabenti! 🎉🎪

Vinga, som-hi! #SenseTuNoHiHaFesta

Nou disseny de Samarreta i Bossa creat exclusivament per aquest Verkami, \ © Foto de Xiku74 fotos & tieta" />
leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies