❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Vic Moliner

Vic Moliner

Barcelona

Sóc un músic molt inquiet i creatiu. Sóc baixista i contrabaixista en formacions de tota mena, escric música i lletres per als projectes que lidero i també faig la producció i els arranjaments per a altres artistes. Toco y he tocat amb músics y formacions com Verd i Blau, STN, Clara Peya, Maria Rodés, Cobla Sant Jordi, Daniel Anglès, Gorka Benítez, Perico Sambeat, Albert Sanz... Lidero el meu propi projecte musical, Verd i Blau, on escric la música i les lletres a més de ser baixista i contrabaixista. He produït el disc "10 Nudos" de Salva López y coproduït "Vuelta a ti", de Panxii Badii.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies