❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cèlia Vila

Cèlia Vila

Calders

Cèlia Vila, cantautora del Moianès, es va enamorar de la música des de ben petita i des d’aleshores, no se n’ha allunyat i n'ha anat aprenent pas a pas. Aquest aprenentatge l'ha traslladat d’una manera molt emocionant i amb molta sensibilitat a les composicions i als directes. Composicions que han pres forma l'any 2019, en què s'ha publicat el primer EP, Teaghlach, un debut replet de vivències personals que s'han transformat en cançons, des del cor directe als escenaris. Ara ens embarquem en aquest nou projecte, "On tot comença", que tindrà com a eix central els inicis que ens va presentant la vida i als quals hi ha diferents maneres de fer-hi front. Ens hi acompanyes?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies