❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

PANTALEÓ, NOU DISC 2020

La cultura té un poder transformador, deixem de negar-ho! Fes realitat el nostre tercer treball discogràfic.

Gerard de Pablo

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
105
Aportaciones
5.350€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

GRÀCIES

**Abans de res, gràcies.

Per donar suport a la música independent i a aquells petits projectes que malauradament només són possibles gràcies a plataformes com aquesta i persones com tu.**

Us convido a participar en la nostra segona campanya de Verkami per fer-la créixer amb la nostra nova proposta, començar el full en blanc no és fàcil i assolir els objectius de qualitat que ens hem fixat, tampoc. Per això creiem amb il·lusió que és possible fer-ho amb l'ajuda de tots i totes les que considereu que la música de PANTALEÓ ha format part en algun moment o altre de la vostra història, els que aposteu a cegues per aquesta nova etapa, i/o els guerrers culturals, els i les que recolzeu iniciatives artístiques més minoritàries i no podríeu suportar la nostra extinció...

Foto de Jordi Masana
Foto de Jordi Masana

NOVA ETAPA

Cinc anys més tard de l'aparició de PANTALEÓ als escenaris amb el 'Reina Victòria' i tres des del nostre últim llarg 'l'Apartament', tornem més íntims, sobris i reflexius que mai. En aquest cas, amb JORDI MASANA al costat, sense la banda que ens ha acompanyat fins ara i sense abandonar el nostre segell melòdic, proposem un disc més nu i personal en contingut melòdic i conceptual, vestit de detalls atmosfèrics per abrigar el treball de veus que seran, de ben segur, el motor d'aquesta nova etapa.

El tercer de Pantaleó estarà produït íntegrament per GERARD DE PABLO i JORDI MASANA, sota el paraigua discogràfic de PETITS MIRACLES i s'enregistrarà per primavera a TEMPS RECORD amb PEP ROIG (Terrassa), es mesclarà a Banyoles per PANXI BADII amb l'objectiu que vegi la llum aquesta tardor 2020.

El concert de presentació oficial serà a Barcelona a principis del 2021, n'anirem donant l'informació més detallada properament, a través del correu elèctric i les nostres xarxes socials.

Foto de Jordi Masana
Foto de Jordi Masana

RECOMPENSES

A continuació us detallem les recompenses que trobareu amb noms d'èspecies extingides al lateral d'aquesta pàgina. Trieu bé l'aportació que més us encaixi:

LINK DE DESCÀRREGA - Un link (privat) que us facilitarem per mail a partir de la data de llançament del disc.

AGRAÏMENTS - Inclourem els vostres noms al llibret interior del nou disc físic. Faciliteu les dades!

CD NOU DISC* - Còpia física del nostre proper treball.

CD L'APARTAMENT O REINA VICTÒRIA* - Còpia física dels nostres anteriors discs.

BOSSES I SAMARRETES* - Bossa de roba i samarretes de Pantaleó serigrafiades de diferents colors i talles amb un dibuix de l'artista Anna Taratiel.

ENTRADA CONCERT PRESENTACIÓ – Una per assistir sol al primer concert de presentació a Barcelona aquesta tardor 2020 (a confirmar novembre) i dues, per no anar-hi sol.

VISITA A L'ESTUDI (SECRETS DEL DISC) – Visiteu el petit estudi on Gerard de Pablo fa les cançons de Pantaleó i descobriu els secrets i les maquetes originals del seu proper treball. La visita serà prèvia al llançament del disc i ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar dia i hora.

CONCERT ACÚSTIC DE GERARD DE PABLO – Les cançons de Pantaleó a guitarra i veu al menjador de casa vostra. Els concerts del Gerard s'hauran de preveure posteriors a la campanya de micromecenatge i anteriors a la sortida del disc, és a dir, possibles fins a la tardor del 2020.

CONCERT PANTALEÓ – Concert amb equip tècnic i amb tota la nova formació del proper disc. Els concerts amb tota la formació s'hauran de preveure posteriors a la presentació oficial del disc.

*Els punts de recollida de les recompenses físiques (discs, bosses i samarretes) seran a cada concert a la taula de marxandatge, només haureu de donar-nos el vostre nom per rebre el que és vostre.

L’ÚS QUE EN FAREM

Les vostres aportacions, a més de la gravació, mescla i masterització del nou material musical, serviran també per crear material audiovisual, imatges i l'art físic del disc per fer crèixer aquesta idea.

+INFO

INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

21 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Santi Ciurans

    Santi Ciurans

    4 años

    Espavileu mariques!!!

  • Silvia

    Silvia

    4 años

    Molta sort, Gerard!

  • Jordina Planas

    Jordina Planas

    4 años

    Endavant!!!

  • Jordi Tolrà

    Jordi Tolrà

    4 años

    Ja ho tens!

  • Jordi Tolrà

    Jordi Tolrà

    4 años

    Vinga, una darrera empenteta... ;-)

  • Fede

    Fede

    4 años

    Molta sort!

  • Neus

    Neus

    4 años

    Va, som Novembre ja? Una abraçada ;)

  • Jordi

    Jordi

    4 años

    Som-hi

  • Josep Byo

    Josep Byo

    4 años

    Amb ganes d'escoltar-lo!!!! Una abraçada!!!

  • enricverdaguer

    enricverdaguer

    4 años

    can't wait :)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies