❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Salvem el Boix

Salvem el Boix

Gombrèn

Salvem el Boix: Associació sense ànim de lucre motivada per la voraç progressió de la papallona del boix, una espècie invasora arribada a Catalunya al 2014. Està formada per moltes persones de diferents ambits. Tambè hi ha tècnics amb experiencia en el seguiment i control de plagues. Salvem el Boix amb tots els mitjans disponibles dintre de les tècniques ecològiques, segueix intentant preservar zones delimitades i protegides del dany irreversible que la plaga fa a les boixedes. Participa, col·labora i gaudeix sempre que vulguis del projecte de Salvem el Boix, aquest any celebrem el 3r any de plena activitat!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies