❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Salvem el Boix

Salvem el Boix

Gombrèn

Salvem el Boix: Associació sense ànim de lucre motivada per la voraç progressió de la papallona del boix, una espècie invasora arribada a Catalunya al 2014. Està formada per moltes persones de diferents ambits. Tambè hi ha tècnics amb experiencia en el seguiment i control de plagues. Salvem el Boix amb tots els mitjans disponibles dintre de les tècniques ecològiques, segueix intentant preservar zones delimitades i protegides del dany irreversible que la plaga fa a les boixedes. Participa, col·labora i gaudeix sempre que vulguis del projecte de Salvem el Boix, aquest any celebrem el 3r any de plena activitat!

Salvem el Boix aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies