❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nau Bostik

Nau Bostik

Barcelona

La Bostik neix a La Sagrera com un centre per a la difusió de la cultura i l'art, amb la voluntat d'interactuar amb d'altres entitats del barri per tal d'oferir un espai de trobada que aporti noves propostes per al veïnat. Pretenem esdevenir un lloc de referència per aquelles persones que tinguin interès per tot tipus de manifestacions culturals i artístiques. Impulsada per la persona de Xavier Basiana, gestor cultural que va portar durant molts anys la Nau Ivanow, ara al seu costat som un grup de més de 15 col·lectius i unes 25 persones que estem intentant obrir a la ciutat de Barcelona aquesta nova Fàbrica de Creació.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies