❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Jordi Alsina Iglesias

Jordi Alsina Iglesias

Argentona

Fill d'Argentona, fa anys que em vaig enamorar de Grècia, on he viscut bona part dels darrers 10 anys. De formació historiador i antropòleg, des de ben jove tinc una relació molt estreta amb l'escriptura, amb la qual intento mantenir un diàleg constant. En l'actualitat, apart d'intentar guanyar-me la vida dignament, compagino la meva paternitat amb els estudis doctorals i les col·laboracions a diferents mitjans de comunicació catalans. He participat en el llibre "Un home amb un sac penjant", editat per la revista Caramella, i he publicat el llibre: "Ta Kritikà. Viatge a la música de Creta".

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies