2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Descripción del proyecto

NOTA SOBRE LES MENCIONS
1) Tots els mecenes del projecte apareixeran esmentats a la revista Enderrock 201 (juliol de 2012). Per una qüestió de calendari ens és impossible incloure'ls al número 200 de la publicació. El seu nom apareixerà també a la web www.enderrock.cat tan bon punt el procés de micromecenatge hagi conclòs (3 de juny).
2) Tots els mecenes amb recompenses de 25 euros o superiors que hagin realitzat la seva aportació fins al dia 22 de maig apareixeran també al llibret especial per als mecenes de Verkami. Per una qüestió de calendari, no podem incloure en aquest document els mecenes que inverteixin 25 euros o més a partir del 23 de maig. Tot i això, aquests mecenes apareixeran a www.enderrock.cat i a la revista Enderrock 201.

PER QUÈ EL DVD I DOCUMENTAL DE LLUÍS LLACH AL CAMP NOU?
El concert de Llach al Camp del Barça, per la seva transcendència i el seu caràcter massiu, és el més important de la història de la música catalana. Aquest emblemàtic recital només s’ha editat fins ara en LP i CD. No s'ha publicat mai en un format audiovisual. Pel seu valor com a document històric, pensem que és necessària una edició en DVD, prioritzant una bona qualitat d'imatge i so. Conservarem el títol original de l'LP: Camp del Barça. 6 de juliol de 1985. El DVD es distribuirà el mes de juny amb el número 200 de la revista.

QUÈ HI HAURÀ EN AQUEST DVD?
El DVD inclourà la realització íntegra del directe, a càrrec de Televisió de Catalunya. El recital inclou cançons mítiques com "Venim del nord, venim del sud", "Que tinguem sort", "Abril 74", "Campanades a morts" i una històrica interpretació del "Cant de l'enyor" amb Maria del Mar Bonet i Marina Rossell. A més, el DVD es complementarà amb un documental de producció pròpia, que du com a títol Mai no ha mancat el teu alè.

COM SERÀ EL DOCUMENTAL SOBRE LLACH AL CAMP NOU?
El documental Mai no ha mancat el teu alè inclourà una extensa entrevista exclusiva amb el mateix Lluís Llach, enregistrada al Senegal pel realitzador Lluís Danés. També inclourà les intervencions dels principals protagonistes del concert: Maria del Mar Bonet i Marina Rosell, espectadors, músics, mànagers, periodistes i polítics. El fil conductor serà la cançó “Laura”, un dels moments més emotius del recital. El documental és una producció del Grup Enderrock dirigida per Elisenda Soriguera @pocmoderna i realitzada per Albert Lloreta @albertlloreta.

COM SERÀ LA PRESENTACIÓ DEL DVD I EL DOCUMENTAL?
El documental es presentarà de forma exclusiva amb una projecció especial en una sala de Barcelona. En aquest acte, on assistiran alguns dels protagonistes del recital, també s'hi projectarà el concert íntegre. El documental també s'emetrà per Televisió de Catalunya.

SÓC SUBSCRIPTOR D'*ENDERROCK* I JA REBRÉ A CASA LA REVISTA I EL DVD DE LLUÍS LLACH. TÉ SENTIT QUE EM FACI MECENES?
Sí. Hem preparat una sèrie de recompenses exclusives per als subscriptors. A partir de les inversions de 60 euros, tots els subscriptors d'*Enderrock* tindran dret a una subscripció d'un any a la revista 440 Clàssica, dedicada a la música clàssica, contemporània, antiga, òpera i jazz. Aquestes recompenses no suposen en cap cas la renovació de la subscripció d'*Enderrock*.

PER QUÈ EL GRUP ENDERROCK PENJA UN PROJECTE A VERKAMI?
Els mitjans de comunicació, igual que la indústria de la música, viuen moments de profunda reconversió. Des d'Enderrock hem estat testimonis de com en els últims temps el crowdfunding ha funcionat de manera molt efectiva amb multitud de projectes relacionats amb la música. Per això hem decidit emprar-lo, i fer-ho amb un projecte ambiciós que, al mateix temps, ens fa molta il·lusió tirar endavant. Volem també que la nostra comunitat de lectors i seguidors s'impliqui en la revista i els seus continguts. Els diners que recaptem serviran per finançar la producció i realització del DVD i el documental. El projecte té també el suport de Televisió de Catalunya, que cedeix els drets del concert, i la complicitat de Lluís Llach.

EN QUÈ CONSISTIRÀ L'ENDERROCK 200?
El DVD de Llach es distribuirà amb el número 200 de la revista, que inclourà una antologia periodística, sonora i gràfica dels 200 moments clau de les cinc dècades de la música catalana, des del naixement de la Nova Cançó fins a l’actualitat. El número 200 està coordinat pel periodista Joaquim Vilarnau (@quimv), un dels coneixedors més importants de la història de la música del país. La revisió històrica va acompanyada d'un recull fotogràfic, opinions i entrevistes a personatges clau de totes les èpoques.

QUI IMPULSA EL PROJECTE?
El Grup Enderrock és la primera editorial musical dels Països Catalans. Va néixer l'any 1993 per editar la revista Enderrock, la primera capçalera especialitzada en la música moderna en català. El director editorial i fundador del grup és Lluís Gendrau @lluisgendrau. Actualment, Enderrock és un grup multimèdia que cobreix tots els àmbis de la música catalana a través del web Enderrock.cat, edita les capçaleres Enderrock i 440 Clàssica –dedicada a la música clàssica, contemporània, òpera, antiga i jazz– i impulsa multitud de projectes, entre els quals el concurs de maquetes Sona 9. Un cop a l'any, la revista realitza també la gala d'entrega dels Premis Enderrock, punt de trobada del sector musical català.

Traducción en castellano, en este link

 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(33)

 • Hola, com puc aconseguir el documental?

  hecha por Laura

  Hola. El documental es va encartar amb el número 200 de la revista Enderrock. Si en el seu dia no vas ser micromecenes del projecte, pots aconseguir-lo comprant el número. Fes un correu a subscripcions@enderrock.cat per a més detalls.

 • Pels qui no podrem desplaçar-nos a una de les presentacions: quan teniu previst de començar l'enviament per correu de la revista200 + DVD?

  hecha por Àngel

  Hola, Àngel. Estem recopilant les adreces de tost els mecenes per fer un primer enviament massiu i evitar fer molts petits enviaments. La idea és realitzar-lo demà divendres amb el màxim gruix d'adreces recopilades. Dir-te també que és possible passar a recollir la recompensa per la seu d'Enderrock, al carrer Muntaner 477 de Barcelona, en horari d'oficina (de dilluns a dijous, de 10 a 14h i de 16h a 20h, i divendres de 10h a 14h).

 • Vaig participar amb 60€ per al projecte. En principi s'hi incloïa una entrada per a la presentació que es farà el proper dimarts 5 de març... Però no he rebut cap missatge ni pel nom (per la menció) ni per la presentació. Podré assistir-hi? Gràcies!

  hecha por Pepus

  Hola Pepus, en principi hauries d'haver rebut ja un correu electrònic. En tot cas, el teu nom serà a la llista de convidats. Obrim portes a les 19h i l'acte començarà puntualment a les 19.30h. Per qualsevol dubte pots fer un correu electrònic a verkami@enderrock.cat

 • Després de llegir els últims comentaris m'he endut una decepció perquè pensava que el dvd inclouria el concert íntegre i ara resulta que ni tan sols existeix un enregistrament complet. Em podeu dir, DETALLADAMENT, què va cantar en Lluís aquell dia?

  hecha por mass

  Hola June. A la premsa de l'època consta que Llach va tocar 19 temes. Al DVD s'hi inclouen les següents cançons, que són les úniques de les quals existeix la realització de TV3: "Un núvol blanc", "El jorn dels miserables", "Maremar", "Vaixell de Grècia", "I amb el somriure, la revolta", "Abril 74", "Amor particular", "Itaca", "Laura", "Mai no sabré", "Cant de l'enyor", "L'Estaca" i "Els segadors". En total són 72 minuts de concert. A més a més, també s'hi inclou un documental de 25 minuts amb entrevistes al propi Llach, a Maria del Mar Bonet, Marina Rossell o Manel Camp, entre d'altres.

 • He fet dues aportacions de 40€ amb el mateix usuari de Verkami. Obtindré dos DVD's i dues entrades a la presentació, oi? Podré fer constar el meu nom i el del meu marit al llibret?

  hecha por mpuigardeu

  Hola! Si, obtindràs 2 DVDs, 2 revistes, i 2 entrades. I si, podran constar 2 noms diferents. Com expliquem a la descripció del projecte (a l'apartat "Nota sobre les mencions") no serà possible incloure'ls al llibret per una qüestió de calendari (el llibret s'està imprimint des de primera hora d'aquest matí) però sí que constaran a la web d'Enderrock i a la revista 201.

 • Vivo en Granada. Como me enviareis la recompensa si al hacer la aportación no se puede incluir la dirección de envio

  hecha por carmen benet

  Hola Carmen. Recibirás un correo electrónico pidiéndote los datos para realizar el envío. Saludos!

 • Els quioscos vendran la revista Enderrock 200 amb opció de compra del DVD "Lluis LLach al Camp del Barça" o el DVD només estarà disponible per aquells que facin aportacions econòmiques a partir dels 10€ com a mecenes?

  hecha por Laia CP

  Als quioscos es vendrà l'Enderrock 200 amb el DVD 'Lluís Llach al Camp del Barça'. Aquest DVD serà el mateix que rebran els mecenes que facin aportacions de 10 euros. Els mecenes que facin aportacions a partir de 25 euros rebran com a recompensa una edició especial numerada amb un llibret exclusiu amb fotografies.

 • Crec que tothom s'ha pensat que el DVD inclourà el concert sencer i això no és així. Penso que amb un esforç com aquest, que no es repetirà, hagués valgut molt la pena recuperar tot el material gravat, fer el muntatge i poder oferir el concert sencer

  hecha por Joan D.

  Hola Joan. El DVD inclourà tot l'enregistrament disponible del concert, és a dir, tot allò que TV3 ha conservat del recital en el seu arxiu històric. Això inclou l'emissió en directe parcial que es va fer el mateix dia del recital i un resum d'una hora que es va emetre l'Onze de Setembre del mateix any.

 • Sóc suscriptor de la revista 440 clàssica, tinc dret al DVD d'en Llach? Moltes gràcies...

  hecha por Raul Garcia Perez

  Hola Raul. El DVD 'Lluís Llach al Camp del Barça' s'encarta només amb la revista Enderrock 200. Si t'interessa, el millor que pots fer és invertir en el projecte de micromecenatge i assegurar-te un exemplar!

 • Veig que dieu que posareu la primera versió, fins ara inèdita, del "Cant de l'enyor". La pregunta és: la segona també hi serà? En cas contrari, al marge d'aquesta cançó hi haurà altres cançons retallades al DVD?

  hecha por Andreu

  Hola. Al DVD hi podrem trobar tot el material que va emetre TV3: tan la part que es va realitzar en directe el dia del concert com la que va aparéixer en un resum posterior emés en motiu de l'Onze de Setembre de 1985. En total són 72 minuts de metratge. Resten fora alguns temes que no van ser emesos per Televisió de Catalunya i dels quals no es disposa de realització. Cal dir que al DVD hi haurà cançons inèdites que no van ser publicades en el seu dia en format LP i CD. Només hi haurà, però, una versió del "Cant de l'enyor".

 • Yo contribuyo al magnifico proyecto con 10 €, vivo en Madrid y quisiera saber como me hareis llegar el DVD. Gracias

  hecha por Gonzalo

  Hola Gonzalo. Si conseguimos la financiación necesaria y el proyecto acaba con éxito (estamos cerca!) nos pondremos en contacto con todos los mecenas para que nos facilitéis una dirección postal dónde enviaros vuestras recompensas. El envío se realizará por correo.

 • Tinc el cd del concert i a la cançó cant de l'enyor en Lluís Llach es posa a riure en un dels aaaaas, es una part genial penso jo, voldria saber si s'inclourà sense talls aquest riure tant natural d'aquesta escena al dvd. Moltes gràcies.

  hecha por David NP

  Hola. Aquesta pregunta és de Trívial, però tenim la resposta. Al concert es va interpretar dos cops el "Cant de l'enyor". Al disc es va aprofitar la segona versió -ja als bisos- i, és cert, s'aprecia un esclat de riure d'en Lluís Llach. Com a perla per als més fans, però, hem decidit incloure al DVD la primera interpretació, fins ara inèdita.

 • jo el 5 de juny estic fora de catalunya i no podre estar a la presentacio.com lo tinc que fer per recollir tots els productes com micromecenas.

  hecha por oriol marti

  No pateixis Oriol, ens posarem en contacte amb tu quan es tanqui el projecte i et farem arribar els productes corresponents.

 • Es pot comprar la revista al Centre Octubre de València? I si no, on és el lloc més proper? Móltes gràcies.

  hecha por Carme

  Sí, cada mes pots trobar-hi l'Enderrock.

 • Ja fa dies vaig fer la meva aportació de 10 euros. Ara me repensat i voldria fer la de 25. Puc donar els 15 euros restants o haig de fer una altre donació sencera dels 25 ? Gràcies

  hecha por Mariantònia

  Hola M. Antònia, Hauries d'escriure un correu electrònic a info@verkami.com explicant el cas i detallant nom d'usuari, aportació, projecte i el canvi d'aportació que desitjaries fer. Ells et donaran un cop de mà per fer el canvi.

 • Si vull canviar la meva aportacio a mes, per exemple passant dels 10 als 180€. Com es pot fer? Gracies.

  hecha por Lluis

  Hola Lluís. Hauries d'escriure un correu electrònic a info@verkami.com explicant el cas i detallant nom d'usuari, aportació i projecte. Verkami t'anularà l'aportació que has fet, i després en pots fer una altra de la quantitat que desitgis.

 • per quines datas es fara la presentacio?

  hecha por omp

  La presentació serà a primers de juny a Barcelona. Confirmarem la data i el lloc al llarg d'aquesta setmana, ho farem públic a la web i ho notificarem a tots els mecenes.

 • hola! visc fora d'espanya. si faig una aportació de 25€ me enviareu el disc a alemanya?

  hecha por juliakleiner

  Si. Totes les recompenses de 25 euros que es facin efectives des d'estats de la Unió Europea s'enviaran sense cost d'enviament al país en qüestió.

 • He intentat fer la part dels 10€ on surtirà el nom, però quin nom sortirà? Pq només m'ha fet posar el mail i el nom d'usuari, i ja m'ha fet posar la tarja de crèdit. Quan et pregunta l'adreça i el nom per publicar? Gràcies!

  hecha por annettatm

  Si el projecte té èxit, farem un correu electrònic a tots els mecenes perquè ens facin constar de quina forma volen aparéixer als crèdits: si amb el seu nom i cognom o amb el seu nom d'usuari.

 • Hola! voldria saber, a la presentació del documental estarà Lluís Llach? i una altra, es sap més o menys quan serà el pase? (amb saber el mes m'aniria bé). Gràcies!

  hecha por Alba

  La presentació serà a principis del mes de juny, us n'informarem des del web de Verkami. No està confirmada la presència de Lluís Llach, tot i que hi treballem per a que pugui assistir-hi, així com la resta de participants del documental.

 • I com recollirem la entrada ?

  hecha por Neus

  Totes les persones que tinguin entrada estaran anotades en una llista de convidats. Ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de concretar el dia, hora i lloc de la presentació. No hi haurà entrades a la venda per aquest esdeveniment, serà només per mecenes de Verkami i convidats (la presentació serà a principis de juny).

 • Me encantaría ir y quería saber si acudirá Lluis Llach a la presentación del DVD y el documental

  hecha por Carpe Diem

  No está confirmada la presencia de Lluís Llach. Estamos trabajando para que pueda asistir junto al resto de participants del documental.

 • Moltes felicitats per la iniciativa, és genial!!! la pregunta és; si agafem una opcio amb susbscripció a la revista Enderrock, només rebrem la revista o també el material extra com cd/dvd que va surtint amb alguns números de la revista? Gràcies.

  hecha por Miquel

  Això depèn de cada CD o DVD. La majoria del material que encarta Enderrock va inclòs amb la subscripció. De vegades, però, hi ha productes que es venen de forma associada a quiosc (és a dir, el públic té l'opció de comprar-los, pagant un plus pel preu habitual de la revista). En aquesta mena de casos, als subscriptors se'ls ofereix el CD o DVD a un preu especial, però l'han de comprar igualment.

 • quina diferència hi ha entre el dvd bàsic i l'especial, independentment del llibret? Al bàsic s'hi inclou també el documental?

  hecha por catxirulo

  El contingut del DVD en si és el mateix, els dos inclouen el concert + el documental. El que canvia és el format de l'edició, que en el cas de l'especial serà numerada (limitada) i inclourà un llibret.

 • Si aporto 60 euros tendría el dvd firmado por Lluis Llach, aunque no este suscrito a la revista?. ¿La entrada es para una persona o dos personas?. No vivo en Catalunya, ¿el estreno sería en fin de semana para poder ir los que vivamos lejos?

  hecha por javier esteban

  Todas las aportaciones a partir de 60 euros incluyen un DVD firmado por Lluís Llach de edición limitada y numerada con un libreto exclusivo para los mecenas de Verkami, aunque el mecenas no esté suscrito a la revista. Las aportaciones de 40, 60 y 100 euros incluyen una entrada para el estreno. Las aportaciones de 180, dos entradas. Las de 250, 4 entradas. Y las de 600, 6 entradas. La fecha del estreno la concretaremos en los próximos días.

 • Hola. Si el DVD l'enviareu per correu postal, ens demanareu les nostres dades personals d'alguna manera, no? Perquè en el procès per fer l'aportació, no les van demanar. I l'entrada a la projecció del documental, també per correu postal?

  hecha por Susanna Maza

  En el moment en que assolim la fita que ens hem marcat i les aportacions es facin efectives, ens posarem en contacte amb tots els mecenes perquè ens faciliteu el vostre correu postal i us el farem arribar sense cost en un breu període de temps. Pel que fa a l'entrada a la projecció del documental no us enviarem cap entrada: estareu en una llista de convidats. Us farem saber amb antelació el dia i l'hora de la presentació.

 • Com es poden comprar les entrades per l'estrena del documental i presentació del DVD?

  hecha por ana ibañez

  Les entrades per l'estrena del documental i la presentació del DVD no es poden comprar. Les recompenses a partir de 40 euros donen dret a una o més entrades depenent de l'aportació.

 • Si ja sóc subscriptor de l'Enderrock rebré el dvd i el número especial igualment? O encara que en siga l'hauria de comprar a banda?

  hecha por catxirulo

  Si ja ets subscriptor d'Enderrock rebràs el DVD en el seu format bàsic –sempre que assolim el finançament per editar-lo, esclar– i el número especial. Ara bé: el DVD que rebran els micromecenes de Verkami (a partir de recompenses de 25 euros) és una edició especial numerada amb un llibret exclusiu amb fotografies i continguts extra. Així mateix, els subscriptors d'Enderrock tenen dret a recompenses exclusives a canvi de la seva aportació.

 • mi querido lluis, podria ser posible que funcionara la traduccion al castellano porque estoy muy interesado y quiero participar de la mejor forma posible mi admiracion y cariño ricardo

  hecha por ricardo suarez coll

  Ricardo, este es un proyecto del grupo editorial Enderrock, no directamente de Lluís Llach. Estamos trabajando en la traducción y esperamos poder facilitar un enlace en pocos días de toda la explicación en castellano, para facilitar la participación.

 • Aportant 60€, hi ha ls subscripció a l'Enderrock per un any. A partir de quin mes seria la subscripció?

  hecha por Marc Pagès

  La subscripció començarà al mes de juliol, perquè el número de juny (el 200) ja forma part de l'aportació.

 • Com rebré el DVD si el projecte segueix endavant?

  hecha por sebastiasastre

  Per correu postal. En cas que l'aportació doni dret a l'assistència a la projecció del concert i el documental, també podrà recollir-se el DVD 'in situ' el dia de l'estrena.

 • No sóc subscriptor de la revista però m'agraderia fer una aportació perque sóc un gran entusiata de Llach i l'idea s´ho val, rebria també el DVD o no? Gràcies

  hecha por Francesc Ferroni

  No cal ser subscriptor de la revista per col·laborar en el projecte. Totes les aportacions a partir de 10 euros suposen rebre com a recompensa el DVD. A partir de 25 euros, a més, el DVD que s'ofereix com a recompensa és una edició limitada i numerada exclusiva per als mecenes de Verkami, amb un llibret amb fotografies del concert. A partir de 60 euros, el DVD estarà signat pel propi Lluís Llach.

 • quina diferència hi ha entre el dvd(10 euros) i el dvd edició especial numerada (25euros)?

  hecha por Albert AP

  El DVD de la recompensa de deu euros serà el mateix que es distribuirà amb la revista número 200. L'edició especial del DVD amb les recompenses a partir de 25 euros és una exclusiva pels mecenes de Verkami. Serà limitada i numerada i inclourà un llibret amb informació inèdita i fotos del concert i de la producció del documental. Amb les recompenses a partir de 60 euros estarà firmat per Lluís Llach.

Si quieres saber más pregúntale al autor

DVD i documental 'Lluís Llach al Camp del Barça'

DVD i documental 'Lluís Llach al Camp del Barça'

Conseguidos18.800€
de15.000€
100% conseguidos Conseguido!
La revista Enderrock vol editar per primer cop en DVD el concert més multitudinari de la música catalana: el de Lluís Llach al Camp del Barça el 6 de juliol de 1985. El DVD inclourà un documental exclusiu sobre Lluís Llach i aquest històric recital.
La revista Enderrock vol editar per primer cop en DVD el concert més multitudinari de la música catalana: el de Lluís Llach al Camp del Barça el 6 de juliol de 1985. El DVD inclourà un documental exclusiu sobre Lluís Llach i aquest històric recital.
Creado en: Barcelona

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 3 de Junio de 2012.

 
 • Aportando 5€
  8 Mecenas

  Menció a la revista + Revista Enderrock 200 en format digital + Revista Rockcol·lecció dedicada a Lluís Llach en format digital.

 • Aportando 10€
  216 Mecenas

  DVD Camp del Barça. 6 de juliol de 1985 de Lluís Llach + Revista Enderrock 200 + Revista Rockcol·lecció dedicada a Lluís Llach en format digital + Menció a la revista.

 • Aportando 25€
  282 Mecenas

  DVD edició especial numerada Camp del Barça. 6 de juliol de 1985 de Lluís Llach, exclusiva per als mecenes de Verkami + Menció als crèdits del llibret del DVD i a la revista + Revista Enderrock 200 + Revista Rockcol·lecció dedicada a Lluís Llach en format digital.

 • Aportando 40€
  64 Mecenas

  DVD edició especial numerada Camp del Barça. 6 de juliol de 1985 de Lluís Llach, exclusiva per als mecenes de Verkami + Menció als crèdits del llibret del DVD i a la revista + Revista Enderrock 200 + Revista Rockcol·lecció dedicada a Lluís Llach en format digital + 1 entrada per a l'estrena del documental i la projecció del concert, amb la presència dels protagonistes

 • Aportando 60€
  QUEDAN 159 RECOMPENSAS (DE 200)

  DVD edició especial numerada i signada per Lluís Llach Camp del Barça. 6 de juliol de 1985 exclusiva per als mecenes de Verkami + Menció als crèdits del llibret del DVD i a la revista + Revista Enderrock 200 + Revista Rockcol·lecció dedicada a Lluís Llach en format digital + 1 entrada per a l'estrena del documental i la projecció del concert, amb la presència dels protagonistes + Subscripció a la revista Enderrock per 1 any (12 núm.).

  Recompensa exclusiva per a mecenes subscriptors d'Enderrock:
  Subscripció per 1 any (6 núm.) a la revista 440 Clàssica.

 • Aportando 100€
  QUEDAN 38 RECOMPENSAS (DE 50)

  DVD edició especial numerada i signada per Lluís Llach Camp del Barça. 6 de juliol de 1985 exclusiva per als mecenes de Verkami + Menció als crèdits del llibret del DVD i a la revista + Revista Enderrock 200 + Revista Rockcol·lecció dedicada a Lluís Llach en format digital + 1 entrada per a l'estrena del documental i la projecció del concert, amb la presència dels protagonistes + Subscripció a la revista Enderrock per 1 any (12 núm.) + Disc Abril 04 de Lluís Llach i Pascal Comelade + Llibre 50 anys de cançó amb el CD d'Els Setze Jutges Audiència pública

  Recompensa exclusiva per a mecenes subscriptors d'Enderrock:
  Subscripció per 1 any (6 núm.) a la revista 440 Clàssica.

 • Aportando 180€
  QUEDAN 39 RECOMPENSAS (DE 50)

  DVD edició especial numerada i signada per Lluís Llach Camp del Barça. 6 de juliol de 1985 exclusiva per als mecenes de Verkami + Menció als crèdits del llibret del DVD i a la revista + Revista Enderrock 200 + Revista Rockcol·lecció dedicada a Lluís Llach en format digital + 2 entrades per a l'estrena del documental i la projecció del concert, amb la presència dels protagonistes + Subscripció a la revista Enderrock per 1 any (12 núm.) + Col·lecció de 18 CD de Lluís Llach (1978-2008) reeditats en digipack.

  Recompensa exclusiva per a mecenes subscriptors d'Enderrock:
  Subscripció per 1 any (6 núm.) a la revista 440 Clàssica.

 • Aportando 250€
  QUEDAN 32 RECOMPENSAS (DE 35)

  DVD edició especial numerada i signada per Lluís Llach Camp del Barça. 6 de juliol de 1985 exclusiva per als mecenes de Verkami + Menció als crèdits del llibret del DVD i a la revista + Revista Enderrock 200 + Revista Rockcol·lecció dedicada a Lluís Llach en format digital + 4 entrades per a l'estrena del documental i la projecció del concert, amb la presència dels protagonistes + Subscripció a la revista Enderrock per 1 any (12 núm.) + Col·lecció de 18 CD de Lluís Llach (1978-2008) reeditats en digipack + Retrat de Lluís Llach en b/n obra del fotògraf Juan Miguel Morales, 50x60, en paper perla semimat, signat per l'autor i per Lluís Llach.

  Recompensa exclusiva per a mecenes subscriptors d'Enderrock:
  Subscripció per 1 any (6 núm.) a la revista 440 Clàssica.

 • Aportando 600€
  QUEDAN 24 RECOMPENSAS (DE 25)

  DVD edició especial numerada i signada per Lluís Llach Camp del Barça. 6 de juliol de 1985 exclusiva per als mecenes de Verkami + Menció als crèdits del llibret del DVD i a la revista + Revista Enderrock 200 + Revista Rockcol·lecció dedicada a Lluís Llach en format digital + 6 entrades per a l'estrena del documental i la projecció del concert, amb la presència dels protagonistes + Subscripció a la revista Enderrock per 1 any (12 núm.) + Col·lecció de 18 CD de Lluís Llach (1978-2008) reeditats en digipack + Retrat de Lluís Llach en b/n obra del fotògraf Juan Miguel Morales, 50x60, en paper perla semimat, signat per l'autor i per Lluís Llach + Reproducció del disc d'or de Camp del Barça. 6 de juliol de 1985 signat per Lluís Llach (edició numerada i limitada a 25 còpies).

  Recompensa exclusiva per a mecenes subscriptors d'Enderrock:
  Subscripció per 1 any (6 núm.) a la revista 440 Clàssica.

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 3 de Junio de 2012.

 

Proyecto destacado por Vilaweb

Blog del proyecto (14)

14 actualizaciones más verlas todas

Autor/a del proyecto

Foto de Enderrock
Enderrock
Grup Enderrock és la primera editorial musical dels Països Catalans. Va ser creat l'any 1993 per tal de llançar 'Enderrock', la primera revista de rock en català. Leer más
Enderrock tiene 1 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://www.enderrock.cat