❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

caramella. 20 anys

Caramella, la revista de música i cultura popular que s'edita als Països Catalans, celebra 20 anys amb 40 números al carrer. Fem-la créixer!

Revista Caramella

Un proyecto de

0
segundos
123
Aportaciones
3.060€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Des de l’any 1999 s’edita la revista de música i cultura popular Caramella.

Han estat 20 anys d’intensa activitat que han permès fer realitat un projecte editorial per difondre, debatre i promoure la cultura popular des dels Països Catalans.

Durant aquestes dues dècades, el projecte ha anat canviant fins a esdevenir un referent en el sector, i més enllà, i consolidar un espai de confluència de moltes de les entitats, institucions i persones que es mouen, treballen i gaudeixen dels diferents àmbits que interrelacionen amb la idea de la cultura popular.

Ara que arribem a aquesta xifra simbòlica de 20 anys, amb 40 números publicats semestre rere semestre, creiem que és un moment clau per fer realitat dues propostes: celebrar aquest aniversari tan rodó i fer un salt endavant per donar garanties de futur a la revista i a tot el projecte de Caramella.

I per això, creiem que és el moment de fer una campanya de micromecenatge, allò que hom ja diu popularment “fer un Verkami”.

Els objectius d’aquesta campanya són:

Ampliar el nivell de coneixement de Caramella (no creiem haver arribat al límit de subscriptors, col·laboradors i coneixedors)
Créixer en nombre de subscriptors (aspecte fonamental per poder seguir editant la revista)
Finançar les activitats relacionades amb aquest aniversari:

    1. Les jornades “Cultura popular a debat, ara i ací”, els dies 23 i 30 de març i 6 d’abril, a Barcelona, València i Palma
    1. L’edició del número 41 (juliol-desembre 2019), que recollirà el gruix de la commemoració.

Les recompenses

Sempre hem cregut que la força i el sentit de Caramella se centrava en la col·laboració amb sectors diversos relacionats amb la cultura popular, des d'una perspectiva actual, i amb la visió de conjunt del país vinculat a la Mediterrània.

Per això, les recompenses se centren en el propi producte de Caramella i la col·laboració amb persones i col·lectius d'arreu del país.

A més, estableixen una variació per a les persones que són subscriptores de Caramella, autèntica base i fonament de l'existència de la revista.

Les recompenses, que anirem ampliant i actualitzant mentre duri la campanya de micromecenatge, es lliuraran a partir del mes de setembre d'enguany, amb la intenció d'establir llocs o actes on es puguin recollir directament.

Calendari previst

Del 18 de maig al 27 de juny de 2019 es desenvoluparà la campanya a Verkami.

Durant la campanya, anirem actualitzant la informació i fent propostes per dinamitzar la participació.

Entre juliol i agost, s'editarà el número 41 de Caramella.

A partir del 15 de setembre, s'aniran repartint les recompenses.

Contactes

Correu electrònic: [email protected]

Pàgina web: http://www.revistacaramella.cat/

Facebook: @RevCaramella

Twitter: @RevCaramella

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

7 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • joanlluisb

    joanlluisb

    más de 4 años

    Voldria que la meva aportació figurés a la llista de mecenes com a AEMCAT ( Associació d' Ensenyants de Música de Catalunya ), donat que ho faig en nom seu. Enhorabona per la feina feta!

  • NÚRIA QUADRADA

    NÚRIA QUADRADA

    más de 4 años

    Hem arribat ?

  • PRO21CULTURAL

    PRO21CULTURAL

    casi 5 años

    Endavant companyes de Caramella!!!!

  • Immaculada

    Immaculada

    casi 5 años

    Jo ja he col.laborat, i tu?

  • conxamf

    conxamf

    casi 5 años

    Caramella és una joia de la nostra cultura

  • NÚRIA QUADRADA

    NÚRIA QUADRADA

    casi 5 años

    ENDAVANT SEMPRE !!!

  • Urbàlia Rurana

    urbalia

    casi 5 años

    Han estat vint anys ben fructífers. Aneu a per uns altres vint!

#10 / Tanquem-ho? Gràcies i fins la propera

Amigues, amics,

Després d'aquest llarg i intens recorregut, ha arribat l'hora de tancar la iniciativa. Novament, gràcies per haver fet possible assolir l'objectiu plantejat i per haver ajudat a créixer un xic més Caramella.

Amb la tramesa i el lliurament de les recompenses s'acaba, doncs, aquest verkami "caramella. 20 anys". Ara acabarem de resoldre algunes incidències que es desprenen del mateix enviament, i seguirem treballant per anar editant, cada sis mesos, els nous exemplars de Caramella.

Amb el proper número iniciem un canvi en les dates d'aparició. Concretament, la revista es publicarà els mesos d'abril i d'octubre.

Esperem seguir comptant amb la vostra col·laboració i interès.

Fins aviat!!!!

#09 / Atenció!!! Les recompenses via correu comencen a caminar! Recomanacions

Amigues i amics,

Totes les recompenses que no han estat recollides en els llocs on hem estat o que s'han repartit a mà, ja estan ensobrades i embalatjades i a punt de partir cap a casa vostra. Durant els propers 15 dies aniran arribant. I perquè l'arribada sigui del tot satisfactòria i el contingut agraït, us volem recordar i recomanar tres coses que heu de tenir en compte.

1.- Penseu que les recompenses tenen formats més grans que les cartes ordinàries. Això podria dificultar que es deixin a les vostres bústies. Fixeu-vos si teniu algun avís de Correus per recollir a l'oficina més pròxima. Així evitarem el retorn i les despeses que comporta.

2.- Les recompenses que inclouen bossa d'aniversari, cal que recordeu, si les voleu rentar, que cal fer-ho en fred o a una temperatura màxima de 30ºC i que heu de girar la bossa, de manera que la part impresa quedi dins, així evitem que perdi color.

leer más

#08 / Cap a Manresa!!!

Com ja us vam anunciar fa unes setmanes, els propers dies 11, 12 i 13 d'octubre serem a la Fira Mediterrània de Manresa (Bages). Concretament, a l'estand de la revista a la Fira-Passeig, al Passeig de Pere III, de la ciutat.

Allà hi tindrem la informació de la revista i els llibres editats i hi farem un seguit d'actes per acabar la commemoració dels 20 anys de la revista.

Us recordem, com alguns ja ens heu fet saber, que si us ve de gust o teniu previst de passar per Manresa un d'aquests dies, podeu recollir les recompenses dels verkami. Necessitem que ens ho feu saber abans de dijous, 10, al migdia.

La resta, començarem l'enviament un cop passada la Fira.

Mireu-vos bé el programa i veniu-nos a veure!!!

#07 / S'acosten les recompenses!!!!!

Amigues, amics,

Ja hi tornem. Com us havíem dit, a partir del 15 de setembre farem arribar les recompenses del verkami que vau fer possible per a la revista i l'associació Caramella.

De fet, en alguns casos puntuals, ja les hem lliurat, però encara són poquetes.

Fira Mediterrània de Manresa (Bages)

Els propers dies 11, 12 i 13 d'octubre, Caramella serà present a la 22a edició de la Fira Mediterrània, a la localitat bagenca de Manresa, com cada any. Hi tindrem un estand, dins la proposta Fira Passeig, al Passeig Pere III, on hi desenvoluparem un seguit d'activitats relacionades amb els 20 anys de Caramella.

Durant aquests 3 dies podreu passar a recollir les recompenses si així us va bé, per la qual cosa us demanem que ens feu arribar una confirmació, responent a aquest correu o escrivint directament al correu de Caramella: [email protected]

Programa d'actes:

leer más

#06 / 23 d'agost, serem a Roquetes (Baix Ebre), a l'Ebrefolk

Amigues, amics!!!

Sí, en ple estiu, comencem a preparar el lliurament de les recompenses.

En primer lloc, us volem agrair que hàgiu fet arribar tota la informació necessària per acabar de tancar dades i engegar la darrera etapa.

D'altra banda, us volem informar que el proper dia 23 d'agost, serem a Roquetes, al Baix Ebre, a presentar Caramella i l'espai de debat obert en el número 40 -i amb continuïtat al web- "La cultura popular a debat, ara i ací".

Aquest dia, aquelles i aquells mecenes que possibilitat i ganes d'apropar-vos a l'Hort de Cruells de la localitat ebrenca, podreu recollir les recompenses. Ens caldrà, però, que ens ho feu saber, sigui a través d'aquest blog o escrivint al correu electrònic de Caramella ([email protected]), i així les tindrem preparades.

Mireu-vos bé el programa de les jornades de l'Ebrefolk, dels dies 23, 24 i 25, i segur que us entren ganes de ser-hi.

#05 / Avancem!

Amigues, amics,

La campanya Caramella, 20 anys continua. Ara us hem demanat unes dades que han de servir per fer la relació dels mecenes que publicarem al web de Caramella i al número 41 de la revista. Per això necessitem que si encara no heu emplenat el formulari ho feu com més aviat millor.

D'altra banda, amb les dades postals podrem preparar els enviaments de les recompenses. Com ja vam anunciar al pla general del projecte i a la informació que us vam enviar en acabar el verkami, la previsió és que les recompenses les rebreu a la tardor, entre finals de setembre i la primera quinzena d'octubre. D'aquesta manera ens assegurem que els enviaments quedaran al marge de canvis temporals de personal a Correus i que disposarem sense problemes de tot els materials.

Us anunciem que durant la 22a Fira Mediterrània de Manresa (Bages), que se celebrarà entre els dies 10 i 13 d'octubre, l'estand de Caramella, situat a l'espai Fira Passeig, serà punt de recollida de recompenses.

leer más

#04 / Aconseguit i tancat!!! Gràcies!!!

Avui hem tancat la campanya de micromecenatge #Caramella20anys I gràcies a vosaltres, amb un èxit rotund. Caramella, amb aquest suport, podrà seguir fent via, 20 anys després d'haver engegat. Amb 40 números a l'esquena, estem a punt de treure el número 41, corresponent al 2n semestre d'aquest any, i que dediquem a la comarca de la Marina, junt amb les altres seccions de la revista.

Aviat ens posarem en contacte amb vosaltres per anar concretant coses, ara, però, és el moment de la celebració. Gràcies a vosaltres i amb vosaltres, visca Caramella!!!!

#03 / Una nova recompensa singular i de festa

Amigues, amics, gràcies a la col·laboració de tanta gent, i de manera molt especial subscriptors i col·laboradors de Caramella, hem pogut configurar una campanya de micromecenatge per celebrar els primers 20 anys de Caramella amb recompenses realment interessants. La darrera que incorporem, i ho fem amb la satisfacció d'haver assolit l'objectou bàsic de la campanya, és una aportació de la Cooperativa d'Espolla, a l'Alt Empordà, que ens ofereix un lot excel·lent de vins i d'oli d'aquesta cooperativa. Això, juntament amb la bossa de l'aniversari i la subscripció a la revista a partir d'aquest 2019, farceix una proposta extraodinària. No us la perdeu!!!

El lot de vins i olis, al detall:
•Babalà Blanc Simpàtic 2018: vi jove afruitat, a partir de Carinyena Blanca i una petita aportació de Moscat
•Babalà Rosat Alegre 2018: vi jove elaborat amb Lledoner roig i una petita proporció de Lledoner Negre
•Babalà Negre Eixerit 2018: vi jove a partir de Lledoner Negre i una mica de Lledoner roig
leer más

#02 / Gràcies... i seguim!!!!

Objectiu assolit!

Gràcies al centenar de mecenes que han fet possible arribar fins aquí i a tots els qui han confiat en Caramella per arrodonir la proposta.

Queden 7 dies i enscara podem millorar el resultat, l'estabilitat de Caramella en sortirà reforçada.

Avui farem una nova proposta, molt especial, per als propers dies a qui vulgui fer l'aposta de subscriure's a Caramella.

Dos milers i mig de gràcies!!!!!!

#01 / Nova recompensa

Avui, just quan hem iniciat la segona meitat del projecte, hem incorporat una nova recompensa, pensada per a col·lectius i espais actius en l'àmbit de la cultura popular. Es tracta d'una xerrada sobre "La cançó improvisada, avui, als Països Catalans", a càrrec del coordinador de Caramella i autor del llibre "Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània".

La recompensa inclou la subscripció anual a la revista, un exemplar del llibre esmentat i la possibilitat de fer una aproximació en directe a un dels aspectes més actius i creatius de la cultura popular arreu del país.

Esperem que sigui d'interès.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies