❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

caramella. 20 anys

Caramella, la revista de música i cultura popular que s'edita als Països Catalans, celebra 20 anys amb 40 números al carrer. Fem-la créixer!

0
seconds
123
Patron
3.060€
From 2.500€
Contribute to the project

Des de l’any 1999 s’edita la revista de música i cultura popular Caramella.

Han estat 20 anys d’intensa activitat que han permès fer realitat un projecte editorial per difondre, debatre i promoure la cultura popular des dels Països Catalans.

Durant aquestes dues dècades, el projecte ha anat canviant fins a esdevenir un referent en el sector, i més enllà, i consolidar un espai de confluència de moltes de les entitats, institucions i persones que es mouen, treballen i gaudeixen dels diferents àmbits que interrelacionen amb la idea de la cultura popular.

Ara que arribem a aquesta xifra simbòlica de 20 anys, amb 40 números publicats semestre rere semestre, creiem que és un moment clau per fer realitat dues propostes: celebrar aquest aniversari tan rodó i fer un salt endavant per donar garanties de futur a la revista i a tot el projecte de Caramella.

I per això, creiem que és el moment de fer una campanya de micromecenatge, allò que hom ja diu popularment “fer un Verkami”.

Els objectius d’aquesta campanya són:

Ampliar el nivell de coneixement de Caramella (no creiem haver arribat al límit de subscriptors, col·laboradors i coneixedors)
Créixer en nombre de subscriptors (aspecte fonamental per poder seguir editant la revista)
Finançar les activitats relacionades amb aquest aniversari:

 • 1. Les jornades “Cultura popular a debat, ara i ací”, els dies 23 i 30 de març i 6 d’abril, a Barcelona, València i Palma
 • 2. L’edició del número 41 (juliol-desembre 2019), que recollirà el gruix de la commemoració.

Les recompenses

Sempre hem cregut que la força i el sentit de Caramella se centrava en la col·laboració amb sectors diversos relacionats amb la cultura popular, des d'una perspectiva actual, i amb la visió de conjunt del país vinculat a la Mediterrània.

Per això, les recompenses se centren en el propi producte de Caramella i la col·laboració amb persones i col·lectius d'arreu del país.

A més, estableixen una variació per a les persones que són subscriptores de Caramella, autèntica base i fonament de l'existència de la revista.

Les recompenses, que anirem ampliant i actualitzant mentre duri la campanya de micromecenatge, es lliuraran a partir del mes de setembre d'enguany, amb la intenció d'establir llocs o actes on es puguin recollir directament.

Calendari previst

Del 18 de maig al 27 de juny de 2019 es desenvoluparà la campanya a Verkami.
Durant la campanya, anirem actualitzant la informació i fent propostes per dinamitzar la participació.
Entre juliol i agost, s'editarà el número 41 de Caramella.
A partir del 15 de setembre, s'aniran repartint les recompenses.

Contactes

Correu electrònic: redaccio@revistacaramella.cat
Pàgina web: http://www.revistacaramella.cat/
Facebook: @RevCaramella
Twitter: @RevCaramella

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

7 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • joanlluisb

  joanlluisb

  7 months

  Voldria que la meva aportació figurés a la llista de mecenes com a AEMCAT ( Associació d' Ensenyants de Música de Catalunya ), donat que ho faig en nom seu. Enhorabona per la feina feta!

 • NÚRIA QUADRADA

  NÚRIA QUADRADA

  7 months

  Hem arribat ?

 • PRO21CULTURAL

  PRO21CULTURAL

  7 months

  Endavant companyes de Caramella!!!!

 • Immaculada

  Immaculada

  8 months

  Jo ja he col.laborat, i tu?

 • conxamf

  conxamf

  8 months

  Caramella és una joia de la nostra cultura

 • NÚRIA QUADRADA

  NÚRIA QUADRADA

  8 months

  ENDAVANT SEMPRE !!!

 • Urbàlia Rurana

  urbalia

  8 months

  Han estat vint anys ben fructífers. Aneu a per uns altres vint!

#10 / Tanquem-ho? Gràcies i fins la propera

Amigues, amics,
Després d'aquest llarg i intens recorregut, ha arribat l'hora de tancar la iniciativa. Novament, gràcies per haver fet possible assolir l'objectiu plantejat i per haver ajudat a créixer un xic més Caramella.
Amb la tramesa i el lliurament de les recompenses s'acaba, doncs, aquest verkami "caramella. 20 anys". Ara acabarem de resoldre algunes incidències que es desprenen del mateix enviament, i seguirem treballant per anar editant, cada sis mesos, els nous exemplars de Caramella.
Amb el proper número iniciem un canvi en les dates d'aparició. Concretament, la revista es publicarà els mesos d'abril i d'octubre.
Esperem seguir comptant amb la vostra col·laboració i interès.
Fins aviat!!!!

#09 / Atenció!!! Les recompenses via correu comencen a caminar! Recomanacions

Amigues i amics,
Totes les recompenses que no han estat recollides en els llocs on hem estat o que s'han repartit a mà, ja estan ensobrades i embalatjades i a punt de partir cap a casa vostra. Durant els propers 15 dies aniran arribant. I perquè l'arribada sigui del tot satisfactòria i el contingut agraït, us volem recordar i recomanar tres coses que heu de tenir en compte.
1.- Penseu que les recompenses tenen formats més grans que les cartes ordinàries. Això podria dificultar que es deixin a les vostres bústies. Fixeu-vos si teniu algun avís de Correus per recollir a l'oficina més pròxima. Així evitarem el retorn i les despeses que comporta.
2.- Les recompenses que inclouen bossa d'aniversari, cal que recordeu, si les voleu rentar, que cal fer-ho en fred o a una temperatura màxima de 30ºC i que heu de girar la bossa, de manera que la part impresa quedi dins, així evitem que perdi color.
read more

#08 / Cap a Manresa!!!

Com ja us vam anunciar fa unes setmanes, els propers dies 11, 12 i 13 d'octubre serem a la Fira Mediterrània de Manresa (Bages). Concretament, a l'estand de la revista a la Fira-Passeig, al Passeig de Pere III, de la ciutat.
Allà hi tindrem la informació de la revista i els llibres editats i hi farem un seguit d'actes per acabar la commemoració dels 20 anys de la revista.
Us recordem, com alguns ja ens heu fet saber, que si us ve de gust o teniu previst de passar per Manresa un d'aquests dies, podeu recollir les recompenses dels verkami. Necessitem que ens ho feu saber abans de dijous, 10, al migdia.
La resta, començarem l'enviament un cop passada la Fira.
Mireu-vos bé el programa i veniu-nos a veure!!!

#07 / S'acosten les recompenses!!!!!

Amigues, amics,

Ja hi tornem. Com us havíem dit, a partir del 15 de setembre farem arribar les recompenses del verkami que vau fer possible per a la revista i l'associació Caramella.
De fet, en alguns casos puntuals, ja les hem lliurat, però encara són poquetes.

Fira Mediterrània de Manresa (Bages)
Els propers dies 11, 12 i 13 d'octubre, Caramella serà present a la 22a edició de la Fira Mediterrània, a la localitat bagenca de Manresa, com cada any. Hi tindrem un estand, dins la proposta Fira Passeig, al Passeig Pere III, on hi desenvoluparem un seguit d'activitats relacionades amb els 20 anys de Caramella.
Durant aquests 3 dies podreu passar a recollir les recompenses si així us va bé, per la qual cosa us demanem que ens feu arribar una confirmació, responent a aquest correu o escrivint directament al correu de Caramella: redaccio@revistacaramella.cat
Programa d'actes:
read more

#06 / 23 d'agost, serem a Roquetes (Baix Ebre), a l'Ebrefolk

Amigues, amics!!!
Sí, en ple estiu, comencem a preparar el lliurament de les recompenses.
En primer lloc, us volem agrair que hàgiu fet arribar tota la informació necessària per acabar de tancar dades i engegar la darrera etapa.
D'altra banda, us volem informar que el proper dia 23 d'agost, serem a Roquetes, al Baix Ebre, a presentar Caramella i l'espai de debat obert en el número 40 -i amb continuïtat al web- "La cultura popular a debat, ara i ací".
Aquest dia, aquelles i aquells mecenes que possibilitat i ganes d'apropar-vos a l'Hort de Cruells de la localitat ebrenca, podreu recollir les recompenses. Ens caldrà, però, que ens ho feu saber, sigui a través d'aquest blog o escrivint al correu electrònic de Caramella (redaccio@revistacaramella.cat), i així les tindrem preparades.

Mireu-vos bé el programa de les jornades de l'Ebrefolk, dels dies 23, 24 i 25, i segur que us entren ganes de ser-hi.

#05 / Avancem!

Amigues, amics,
La campanya Caramella, 20 anys continua. Ara us hem demanat unes dades que han de servir per fer la relació dels mecenes que publicarem al web de Caramella i al número 41 de la revista. Per això necessitem que si encara no heu emplenat el formulari ho feu com més aviat millor.
D'altra banda, amb les dades postals podrem preparar els enviaments de les recompenses. Com ja vam anunciar al pla general del projecte i a la informació que us vam enviar en acabar el verkami, la previsió és que les recompenses les rebreu a la tardor, entre finals de setembre i la primera quinzena d'octubre. D'aquesta manera ens assegurem que els enviaments quedaran al marge de canvis temporals de personal a Correus i que disposarem sense problemes de tot els materials.
Us anunciem que durant la 22a Fira Mediterrània de Manresa (Bages), que se celebrarà entre els dies 10 i 13 d'octubre, l'estand de Caramella, situat a l'espai Fira Passeig, serà punt de recollida de recompenses.
read more

#04 / Aconseguit i tancat!!! Gràcies!!!

Avui hem tancat la campanya de micromecenatge #Caramella20anys I gràcies a vosaltres, amb un èxit rotund. Caramella, amb aquest suport, podrà seguir fent via, 20 anys després d'haver engegat. Amb 40 números a l'esquena, estem a punt de treure el número 41, corresponent al 2n semestre d'aquest any, i que dediquem a la comarca de la Marina, junt amb les altres seccions de la revista.
Aviat ens posarem en contacte amb vosaltres per anar concretant coses, ara, però, és el moment de la celebració. Gràcies a vosaltres i amb vosaltres, visca Caramella!!!!

#03 / Una nova recompensa singular i de festa

Amigues, amics, gràcies a la col·laboració de tanta gent, i de manera molt especial subscriptors i col·laboradors de Caramella, hem pogut configurar una campanya de micromecenatge per celebrar els primers 20 anys de Caramella amb recompenses realment interessants. La darrera que incorporem, i ho fem amb la satisfacció d'haver assolit l'objectou bàsic de la campanya, és una aportació de la Cooperativa d'Espolla, a l'Alt Empordà, que ens ofereix un lot excel·lent de vins i d'oli d'aquesta cooperativa. Això, juntament amb la bossa de l'aniversari i la subscripció a la revista a partir d'aquest 2019, farceix una proposta extraodinària. No us la perdeu!!!

El lot de vins i olis, al detall:
•Babalà Blanc Simpàtic 2018: vi jove afruitat, a partir de Carinyena Blanca i una petita aportació de Moscat
•Babalà Rosat Alegre 2018: vi jove elaborat amb Lledoner roig i una petita proporció de Lledoner Negre
•Babalà Negre Eixerit 2018: vi jove a partir de Lledoner Negre i una mica de Lledoner roig
read more

#02 / Gràcies... i seguim!!!!

Objectiu assolit!
Gràcies al centenar de mecenes que han fet possible arribar fins aquí i a tots els qui han confiat en Caramella per arrodonir la proposta.
Queden 7 dies i enscara podem millorar el resultat, l'estabilitat de Caramella en sortirà reforçada.
Avui farem una nova proposta, molt especial, per als propers dies a qui vulgui fer l'aposta de subscriure's a Caramella.
Dos milers i mig de gràcies!!!!!!

#01 / Nova recompensa

Avui, just quan hem iniciat la segona meitat del projecte, hem incorporat una nova recompensa, pensada per a col·lectius i espais actius en l'àmbit de la cultura popular. Es tracta d'una xerrada sobre "La cançó improvisada, avui, als Països Catalans", a càrrec del coordinador de Caramella i autor del llibre "Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània".
La recompensa inclou la subscripció anual a la revista, un exemplar del llibre esmentat i la possibilitat de fer una aproximació en directe a un dels aspectes més actius i creatius de la cultura popular arreu del país.
Esperem que sigui d'interès.

10€
8 backers
De suport

• Els 3 primers números de Caramella
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)
Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

15€
18 left (of 25)
D'aniversari (només per a subscriptors)

• Els 3 primers números de Caramella
• La bossa de l'aniversari
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

(Aquesta recompensa només va adreçada a subscriptors de Caramella)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

15€
16 left (of 25)
Pensar en vers

• 1 exemplar del llibre “Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània”, signat per l'autor, Josep Vicent Frechina
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)
Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

20€
1 left (of 5)
Joanatan Penalba amb Caramella (només per a subscriptors)

• CD de Jonatan Penalba: De soca-rel
• La bossa de l'aniversari
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

(Aquesta recompensa només va adreçada a subscriptors de Caramella)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

20€
2 left (of 7)
Xavier de Bétera amb Caramella (només per a subscriptors)

• CD de Xavier de Bétera: Empremtes
• La bossa de l'aniversari
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

(Aquesta recompensa només va adreçada a subscriptors de Caramella)*

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

20€
12 left (of 55)
Subscripció d'aniversari!

• Subscripció anual a Caramella a partir del 2019
• La bossa de l'aniversari
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)
Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

20€
3 left (of 7)
Hilari Alonso amb Caramella (només per a subscriptors)

• CD d'Hilari Alonso: A prop
• La bossa de l'aniversari
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

(Aquesta recompensa només va adreçada a subscriptors de Caramella)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

25€
4 left (of 5)
Jonatan Penalba amb Caramella

• Subscripció anual a Caramella
• CD de Jonatan Penalba: De soca-rel
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

25€
1 left (of 3)
Xavier de Bétera amb Caramella

• Subscripció anual a Caramella
• CD de Xavier de Bétera: Empremtes
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

25€
3 left (of 3)
Hilari Alonso amb Caramella

• Subscripció anual a Caramella
• CD d'Hilari Alonso: A prop
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

35€
1 left (of 5)
Els llibres de Caramella

• Un exemplar del llibre “Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània”
• Un exemplar del llibre “Una persona amb un sac penjant. • Viatge musical per les illes mediterrànies (Creta, Sicília i Balears)”
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)
Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

90€
4 left (of 5)
Col·lecció completa

(Especialment adreçada a biblioteques, casals, ateneus, associacions...)

• La col·lecció completa de la revista (números 1 al 40)
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

100€
3 left (of 5)
Col·lecció completa i subscripció

(Especialment adreçada a biblioteques, casals, ateneus, associacions...)

• La col·lecció completa de la revista (números 1 al 39)
• Subscripció anual a Caramella
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

300€
2 left (of 3)
Caramella et ve a veure

(Especialment adreçada a ateneus, casals fallers, casals populars, associacions, biblioteques, centres culturals...)

·Xerrada sobre la cançó improvisada, avui, als Països Catalans, a càrrec de Josep Vicent Frechina
·Un exemplar del llibre "Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània"
·La col·lecció completa de la revista (números 1 al 39)
·Subscripció anual a Caramella
·Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

(Dietes del ponent no incloses en la recompensa)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

20€
7 patrons (sold out)
Corrandes són corrandes amb Caramella (només per a subscriptors)

• CD de Corrandes són corrandes: Si voleu ballar corrandes
• La bossa de l'aniversari
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

(Aquesta recompensa només va adreçada a subscriptors de Caramella)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

20€
7 patrons (sold out)
Urbàlia Rurana amb Caramella (només per a subscriptors)

• CD d'Urbàlia Rurana: De tornada a les ribes
• La bossa de l'aniversari
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

(Aquesta recompensa només va adreçada a subscriptors de Caramella)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

25€
7 patrons (sold out)
Pep "Botifarra" amb Caramella (només per a subscriptors)

• CD Pep "Botifarra" i Ahmed Touzani: De banda a banda del Mediterrani
• La bossa de l'aniversari
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

(Aquesta recompensa només va adreçada a subscriptors de Caramella)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

25€
3 patrons (sold out)
Corrandes són corrandes amb Caramella

• Subscripció anual a Caramella
• CD Corrandes són Corrandes: Si voleu ballar corrandes
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

25€
3 patrons (sold out)
Urbàlia Rurana amb Caramella

• Subscripció anual a Caramella
• CD d'Urbàlia Rurana: De tornada a les ribes
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

30€
3 patrons (sold out)
Pep "Botifarra" amb Caramella

• Subscripció anual a la revista
• CD Pep "Botifarra" i Ahmed Touzani: De banda a banda del Mediterrani
• Sortir al llistat de mecenes (si ho desitgeu)

Despeses d'enviament, Estat Espanyol, incloses

Cookies help us to offer you the best experience. Settings