❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

MMM MedeaMaterialMedea

Medea és la cara de la rebel·lió, de l’odi, de l’ira. És la supervivent d’una traïció que sobrepassa el seus límits per transgredir-los. És la mare que per dolor, per despit i per venjança, és capaç de matar als seus fills. Medea corporalitza una vivència terrible, conjura la mort i reclama la pau.

Categoría

Creado en

0
segundos
28
Aportaciones
1.895€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La Medea Material de Müller és sens dubte una de les grans obres de l’escena contemporània. La seva força i la seva esquinçadora vitalitat la converteix en un text quimèric que impulsa, per la seva naturalesa, concrecions escèniques infinitament llunyanes entre si.

Heiner Müller agafa el mite de l’embruixadora per tornar a explicar la historia de la Europa saquejada i devastada per infinites guerres. Medea i Jasó són la dona i l’home que intenten dotar de sentit accions les quals estan condicionades per la massa. Són personatges, enigmes encreuats, arquetips. Són actors i espectadors de la història, paraula enmig d’una textualitat oberta a infinits significats, una textualitat urgida del batec interior d’un sentiment, de la impossible escriptura de l’angoixa, l’acció del cor que intenta immobilitzar el temps.

Müller construeix un discurs poètic per a reflexionar sobre el lloc de “l’altre cultural”, sobre la colonització i el rol de la dona en les societats patriarcals i masclistes.

Müller desenvolupa i supera el teatre èpic i especialitza el conflicte en una escriptura que ha de ser necessàriament cos.

Qui som?

ARENAL TEATRE és una companyia fundada al 2010 entre Robert Torres i Montse Alcoverro amb un primer muntatge, "La resclosa" de Michel Azama que vam presentar la temporada 2010/2011 a La Nau Ivanow de Barcelona.

El nostre segon projecte és l'adaptació de l'obra de Heiner Müller "Medea Material".

MMM MedeaMaterialMedea

Fitxa artística i tècnica:

Autor ---- Heiner Müller

Traductor ---- Albert Tola

Introducció Jasó ---- Paco Ortega

MEDEA ---- Montse Alcoverro

MEDEA MITE ---- Juliette Louste

JASÓ ---- Ton Gras

Escenografia ---- Llorenç Corbella

Música ---- Miquel Ferré

Coreografia ---- Juliette Louste

Disseny il•luminació ---- Natàlia Ramos

Vestuari ---- Losson Couture

Regidor/Maquinista ---- Julio Alcoverro

Ass. Direcció ---- Tomás Montoya

Maquillatge ---- Marina Tadeo

Arts Plàstiques ---- Inma González

Fotografia i vídeo ---- WESTUDIO

Premsa i comunicació ---- ESOM COMUNICACIÓ

Producció executiva ---- Cristina Ferrer

Productora delegada ---- Montse Alcoverro

Producció ---- Marta Guzmán, ARTMAGNÈTIC SL

Adaptació, dramatúrgia i direcció: ---- Robert Torres

Calendari previst

Hem fet dos procesos de "work in progress" (abril-juny 2013 i maig-juliol 2014) i una lectura dramatitza i el proper dia 20 d'octubre comencem els assajos per l'estrena prevista els dies 20 i 21 de novembre dins del marc de la "XV Mostra Novembre Vaca".

Les recompenses es faran efectives durant les representacions.

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners que esperem aconseguir amb la vostra col·laboració és, bàsicament, per l'enregistrament de l'espai sonor, edició de l'escenografia visual i vestuari, utilleria.

+ Info

web d'arenalteatre

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies