❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

En Fermí i la Valentina a la Catalunya del Nord

La Bressola segueix fent nous amics i els darrers són uns personatges molt particulars: en Fermí i la Valentina. Els ratolins del mas Casablanca han estat visitant les nostres escoles de la Catalunya del Nord i ara volen explicar-ho amb un nou conte. I fem un Verkami per fer-ho possible!

amicsdelabressola

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
160
Aportaciones
6.135€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Els Amics de la Bressola, en la línia que mantenim de creació i impuls de propostes educatives i culturals ara ens proposem fer una edició d'un nou conte d'en Fermí i la Valentina -populars personatges del Mas Casablanca- que, en aquesta ocasió, viuran les seves aventures a la Catalunya del Nord.

El projecte compta amb l'experiència del Mas Casablanca i el talent creatiu de l'Scaramuix.

L'acord amb Edicions Casablanca ja està signat i l'Scaramuix ja ha fet un primer guió dels dibuixos que poden incloure la història del viatge d'en Fermí i la Valentina per la Catalunya del Nord.

Calendari previst

La voluntat del projecte es que el llibre pugui portar-se a impremta i distribuir-se aquesta propera tardor (novembre 2014) i que sigui un magnífica manera d'explicar les tradicions, la cultura i el patrimoni de la Catalunya del Nord

Objectiu de les aportacions

L'objectiu financer del projecte es poder costejar la producció, l'edició i la impressió del conte que es distribuirà prioritàriament entre els mecenes i la resta es posarà a la venda a la xarxa de llibreries que habitualment té els llibres del mas Casablanca.

+ Info

No coneixeu els contes d'en Fermí i la Valentina? aquí en teniu tot el llistat

Espai Bressola

L' EspaiBressola és un web impulsat pels Amics de la Bressola que agrupa els continguts que s'han anat creant els darrers anys en diversos projectes musicals i educatius vinculats a l'activitat de La Bressola.

Tots els continguts es poden consultar i utilitzar gratuïtament i, en la majoria de casos es poden reutilitzar atès que són publicats amb llicències Creative Commons que faciliten i garanteixen la seva reutilització i ús.

El dibuixos d'en Fermí i la Valentina també es podran veure i consultar des d'aquest web i de l'aplicació mòbil que facilita la seva consulta amb sistemes IOS i Android.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Marta Bernatallada i Barnés

    Marta Bernatallada i Barnés

    más de 8 años

    Nosaltres vam ser mecenes del llibre, però no ens ha arribat mai cap exemplar a casa. Com ho podem fer perquè ens arribi?

  • Gracià Sánchez Font

    Gracià Sánchez Font

    9 años

    Bones. Som un dels mecenes del vostre projecte. Fa uns dies vaig rebre el llibre, però no he rebut ni la reproducció mida A3 d'un dels dibuixos originals ni els 3 CD del projecte de Musiquetes de la Bressola...Quan me'ls enviareu?

  • amicsdelabressola

    amicsdelabressola
    Autor/a

    más de 9 años

    Són publicats al web. Els pots veure a aquesta pàgina:

    http://www.espaibressola.cat/article/la-carta

  • Joan

    Joan

    más de 9 años

    Els agraïments als mecenes surten al mateix llibre o van a part, per exemple a través de web o similar...

    I us hem de donar el nom complert via mail?

    Moltes gràcies.

  • amicsdelabressola

    amicsdelabressola
    Autor/a

    más de 9 años

    Sí. La tramesa ja és inclosa a l'import de totes les recompenses (només en el cas del contacontes, cal concretar la data i en funció del lloc caldrà acabar-ho de parlar)

  • gracià

    gracià

    más de 9 años

    Si em faig mecenes m'enviareu a casa a més del llibre, la làmina, els CDs i la resta de recompenses de forma gratuïta?

Volver a todas las actualizaciones

#06 / El 14 de juny farem la Festa d'en Fermí la Valentina.

Un últim canvi de darrera hora per la Festa al mas Casablanca. Serà el diumenge 14 de juny. I, com a mecenes del conte hi sou convidats, amb tota la família. Podeu venir al matí, a dinar o passar-hi tot el dia.

Hi haurà actuacions, jocs, tallers, activitats per a petits i grans i moltes coses més!

Celebrarem "LA CARTA" i farem la presentació d'un nou conte d'en Fermí i la Valentina, "Anem a l'hort!"

Els mecenes que encara no heu rebut les litografies le spodreu recollir i si us falta algun altre material serà un bon moment per tancar la recollida de recompenses.

Podeu seguir els detalls a través d'aquest esdeveniment al facebook:

https://www.facebook.com/events/677084962403029/

I qualsevol aclariment des de [email protected]

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • gracià sánchez

    gracià sánchez

    casi 9 años

    Benvolguts. Enhorabona per la vostra feina. Jo no puc venir a recollir la litografia i us pregaria me l'enviàssiu per correu postal a:

    Plaça de Ca les Munnares, 19 baixos

    07460 Pollença. Mallorca

#06 / El 14 de juny farem la Festa d'en Fermí la Valentina.

Un últim canvi de darrera hora per la Festa al mas Casablanca. Serà el diumenge 14 de juny. I, com a mecenes del conte hi sou convidats, amb tota la família. Podeu venir al matí, a dinar o passar-hi tot el dia.

Hi haurà actuacions, jocs, tallers, activitats per a petits i grans i moltes coses més!

Celebrarem "LA CARTA" i farem la presentació d'un nou conte d'en Fermí i la Valentina, "Anem a l'hort!"

Els mecenes que encara no heu rebut les litografies le spodreu recollir i si us falta algun altre material serà un bon moment per tancar la recollida de recompenses.

Podeu seguir els detalls a través d'aquest esdeveniment al facebook:

https://www.facebook.com/events/677084962403029/

I qualsevol aclariment des de [email protected]

#05 / La festa del Mas Casablanca serà el 7 de juny

Mecenes i amics de la Bressola,

ja tenim data per complir amb un dels compromisos que havíem contret amb tothom qui va col·laborar a fer possible l'edició de "La carta": una gran festa al mas Casablanca.

La farem el 7 de juny i serà una festassa a Taradell, al mas Casablanca, la casa d'en Fermí i la Valentina. Celebrarem l'edició amb els Amics de la Bressola i també serà un moment per anunciar nous projectes editorials.

Tothom qui heu col·laborat com a mecenes hi sou convidats. Ja us explicarem més detalls i també els programa i horaris. Per ara es tracta que us reserveu les dates.

Aprofitem per comentar que encara ens queden per entregar alguns llibres que no ens heu reclamat (no tenim adreça) i també ens falten per enviar algunes altres recompenses (samarretes). La darrera oportunitat per reclamar-les serà a la festa del mas Casablanca, després ja donarem per liquidat tot el projecte.

Moltes gràcies

Amics de la Bressola.

#04 / Ja tenim el llibre llest!

Hola a tothom,

abans que res disculpeu si hem estat massa silenciosos d'ençà la fi del Verkami. Els ratolins han treballat molt aquestes setmanes de setembre. Després d'una completa volta per la Catalunya del Nord en Fermí i la Valentina es van trobar amb L'Scaramuix i i ja us podem anunciar que tenim el llibre acabat. Els propers dies els originals van cap a l'impremta i esperem ternir-lo llest durant la primera setmana de novembre.

Potser els primers dies de novembre tothom anirà bastant de corcoll i caldrà buscar un forat per fer la presentació a Taradell, el poble dels nostres protagonistes. Immediatament també el presentarem a Barcelona, Girona, Perpinyà, Lleida, Reus, al Matarranya, al País Valencià, a les Illes Balears i ja ens han convidat a anar a presentar-lo a la UCE, a Prada, durant l'estiu vinent.

La festa al Mas Casablanca la farem el primer o segon diumenge del mes de març, per donar la benvinguda a la primavera amb el nostre conte: tots els mecenes hi sou convidats.

#03 / Ja tenim guanyat el projecte! Darreres 24 hores!

Acabem d'entrar dins les darreres 24 hores del termini de finançament a través del sistema de mecenatge de Verkami. Aquesta matinada hem assolit l'objectiu de 6000 euros per fer-lo possible i ja l'estem superant.

Us volem fer un darrer recordatori pels qui encara no participeu al darrer projecte dels Amics de la Bressola però en teniu ganes i un agraïment, molt especial a tots i totes els qui ja sou mecenes de l'edició del nou conte d'en Fermí i la Valentina la Catalunya del Nord.

El conte s'editarà aquesta tardor i com ja hem anunciat serà un magnífic regal per aquest Nadal vinent. Abans ens veurem a la presentació del conte que esperem que pugui ser molt sonada. Ja hi estem pensant amb tota la gent i els animals de la Casablanca.

Si encara no sou mecenes us animem a ser-ne i als qui ja en sou podeu fer un el recordatori a les vostres amistats o si voleu un segon conte també podeu demanar una segona recompensa.

Moltes gràcies i que tingueu un bon estiu!

#02 / Compartim el projecte. Fem-lo correr!

Hola,

us volem comentar que el projecte segueix avançant però estem preocupats perquè ho fa a un ritme més ralentit. Encara que pensem que arribarem a complir l'objectiu estem patint una mica més del previst. Hem passat l'equador del dies de Verkami, però no hem arribat a la meitat de l'objectiu econòmic.

Ho compartim amb vosaltres que sou, probablement, qui ja heu compromès la vostra aportació. Us demanem que ens ajudeu a fer difusió de la pàgina del Verkami compartint-la entre les vostres amistats i seguidors de les xarxes socials i que insistiu directament a aquelles persones que penseu que el projecte els ha d'interessar. Feu enviaments directes al seu correu i un recordatori pel whatsapp :-) sigui per l'interès lingüístic i nacional o per l'interès de continguts infantils i educatius.

Els darrers dies hi ha hagut… leer más

#01 / Som-hi amb en Fermí i la Valentina!

ja tenim assolit el 20% de l'objectiu econòmic del projecte però com ja sabeu només serà realitat si assolim el 100%. Anem a un bon ritme i ja hem aconseguit implicar-hi a més de 40 mecenes, esperem arribar a mobilitzar-ne més de 300, com en el projecte del CD "1,2,3... pica Bressola!"

Al qui ja hi participeu agraïr-vos el vostre compromís i convidar-vos a seguir fent campanya i a mobilitzar el vostre entorn, des de les xarxes socials o directament al casal d'estiu o a les converses de carrer. No desaprofiteu l'ocasió per fer campanya i sumar adhesions i aportacions. Els propers dies farem diverses campanyes en mitjans digitals que també ens ha d'ajudar en aquesta tasca.

I als qui sabeu que voleu col·laborar-hi, no ho deixeu per més tarda... no es feu patir i així anem avançant i encarrilant el projecte :-)

Som-hi amb en Fermí i la Valentina!

Amics de la Bressola

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies