❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Primer disc de Darània, "Les cançons de gener"

Darània vol suggerir un món metafòric que arribi a totes les persones per a qui la nostra sonoritat i la realitat que construeixen les nostres lletres esdevingui un acte de tendresa: un bocí de felicitat, fer pensar i commoure. Volem compartir aquesta poètica i la nostra música amb tots vosaltres!

Darània

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
72
Aportaciones
2.430€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Darània som una nova formació de cançó d’autor integrada per la cantant i flautista Ivet Remacha, per la baixista Alba Arisa, pel clarinetista i saxofonista Albert Abad i pel guitarrista i compositor Daniel Sesé. Volem finançar el nostre primer disc, “Les Cançons de Gener”, que serà editat per la discogràfica Picap i produït artísticament per en Joan Isaac a “Gravacions Marines”.

Escolta Darània en directe a TV

Les dotze cançons que formaran part del nostre disc parlen d'una quotidianitat molt especial i particular. Es tracta d'un imaginari poètic no exempt d’ironia i sentit de l’humor: per exemple, un diumenge al matí, per amor, podem muntar un pessebre vivent; també podem evocar una animeta que viu en un poble enfonsat al fons d’un pantà; ens podem afartar de tapes per bars de perifèria tot i esperant la persona que mai no arribarà; entendrem el llenguatge de les bèsties i el seu sentit si ens endinsem en un bosc ben particular amb les percepcions ben alertes; tornarem a ser infants perquè res no mor i tot recomença o viatjarem com en Willi Fogg de Juli Verne però ho farem virtualment per googleearth. Busquem la paradoxa en l’anècdota i allò amagat dels nostres fets i dels nostres actes.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Els diners obtinguts de les vostres aportacions seran destinats a la gravació, la producció artística, les mescles i la masterització.

Posteriorment la discogràfica Picap s’encarregarà de l’edició, la distribució i el finançament de la gravació del videoclip.

Pàgina de Darània
Twitter de Darània

CALENDARI

  • Juny: producció i producció artística.

  • Juliol: des del dia 14 i fins al 25, enregistrament del disc, mescles i masterització.

  • Setembre: disseny gràfic, il·lustracions i fabricació. Videoclip.

  • Octubre: llançament, distribució i promoció del disc i lliurament de les recompenses.

ESCOLTA UNES CANÇONS DE LA MAQUETA

ELS MEMBRES DE DARÀNIA

Daniel Sesé, el compositor i creador de Darània, té una trajectòria de més de 12 anys amb el grup Túrnez & Sesé. Fins ara han editat sis discs musicant poesia catalana. L’any 2001 van ser guanyadors del premi Sona9. Van guanyar amb el seu primer àlbum “Quedarà la Paraula” el premi Disc Català de l’Any de Ràdio4 i també van ser premiats per L’espectacle anomenat “Romanços i estampes del 21” a la Fira Mediterrània de Manresa.

Il·lustracions de Sesé
Obra de Sesé

Alba Arisa, baixista de Darània, té una llarga trajectòria musical en diferents àmbits i formacions. Va formar part de l’equip de Santi Arisa amb el qual va enregistrar diversos treballs discogràfics: “Sardanova”, “Taverna de poetes” i “Taverna Tropical” entre d’altres.

Albert Abad és el clarinetista i saxofonista de Darània. La seva doble titulació en música clàssica i jazz li ha servit per formar part de formacions de diversos àmbits, des d’Orquestres simfòniques, d’òpera i de cambra fins a Big Bands i formacions de Jazz, Funk, Hip Hop... El treball més recent en el qual ha participat ha estat el disc “Nudismo en Estereo” del MC Sr. Zambrana.

Ivet Remacha, cantant i flautista de Darània, ha cursat estudis musicals al CMMB -Conservatori Municipal de Música de Barcelona- i “Darània” és el seu primer projecte professional en el món de la música i de la cançó d’autor.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • marìa del carmen

    marìa del carmen

    más de 9 años

    donde te encuentras más realizado en DARANIA ò en TÙRNEZ & SESÈ

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies