❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

RÀDIO EUROPA cançons i danses infantils europees

Un cd-llibret amb 12 cançons infantils europees, multilingües i en català per a cantar, ballar i viatjar!

Rah-mon Roma

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
75
Aportaciones
6.710€
De 6.630€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Hola, amics i amigues!

Se'm coneix amb el nom de Rah-mon Roma i des del 1985 exerceixo l'ofici d'animador infantil i rondallaire. Tinc un repertori força extens que continuo ampliant, cantant i encomanant a la mainada, als pares, mestres i educadors tot fent actuacions arreu on em citeu. Durant tots aquests anys d'ofici he pogut editar una bona colla de publicacions que han anat a parar a infinitat de llars, escoles, biblioteques... I com que sóc un cul inquiet, amb una colla de companys n'estem preparant una de nova...

A Ràdio Europa hi trobareu dotze cançons i danses infantils europees en la seva versió idiomàtica original i adaptada al català. En format cd i amb llibret il·lustrat. Hem triat temes en francès, grec, portuguès, turc, rus, català, anglès, finlandès, italià, castellà i dues peces instrumentals d'Alemanya i Sèrbia.

Les cançons del recull són: Une petite souris/Un ratolinet (Bèlgica), Moesikos/Els músics (Grècia), A barata/L'escarabat (Portugal), Ali Baba'nin çiftiligi/La granja d'Ali Baba (Turquia), Poost vsyegda (Rússia), Quatre geperuts (Catalunya), Looby loo (Anglaterra), Piiri pieni pyörii/La dansa galana (Finlàndia), Il mosto qui (Itàlia), El vito (Andalusia), Stern polca/Polca de l'estrella (Alemània) i el Kolo de Srem (Sèrbia). Aquí teniu un enllaç amb una petita mostra-sampler dels 12 temes en l'estat actual...

[Soundcloud item unavailable]

Amb la Ràdio Europa iniciem un projecte que tindrà altres entregues per a què les pugueu escoltar a casa, a l'escola, al cotxe, viatjant... quan no pugueu gaudir de les actuacions d'en Rah-mon.

Amb aquest cd, m'aventuro per primer cop al Crowfunding amb molta il·lusió. Després d'anys de dedicació —a voltes costa Déu i ajuda tirar-ho endavant... sort en tinc de vosaltres i la mainada!—, amb el vostre mecenatge podrem editar un molt bon producte, sense patir aquella pressió del risc, perquè comptem amb la vostra complicitat. I això és, realment, tot un plaer!

QUI FEM LA RÀDIO EUROPA?
Rah-mon Roma: selecció, adaptacions al català (en farem també una edició en castellà). Veus i guitarres. Oriol Cases: enregistrament, mescla, masterització i producció. Programacions i bateria. Núria Lozano: acordió diatònic i veu. Arnau Berenguer: guitarres i veu. Abraham Creus: baix. • Hi col·laboren també; Eduard Iniesta: lauto, buzuki i baglama. Aniol López de Moragas: derbuca. Carles Miró: violí. Clemen Martinez: castanyoles. • En Marcel Casellas ens ha fet un arranjament per banda de carrer que executen; Dani Carbonell: clarinet. Àlvar Monfort: trompeta. Laia Rovira: saxo alt. David Calvo: saxo tenor. Todor Madzharov: trombó. Ester Muñoz: tuba. Les veus d'un petit cor d'adults i de mainada també hi seran presents. • Partitures: Lluís Folch. • Assistència tècnica: Marc Àlvarez. • Enregistrat a: Tape Tone, Cal Gravadet i Ca n'Iniesta. • Mesclat i masteritzat a Cal Gravadet. • Disseny i grafisme: Werens:.

RÀDIO EUROPA (30 anys d'animació) és també un espectacle musical d'animació que celebra els 30 anys d'ofici d'en Rah-mon i que estrenarem enguany en formació de quintet a La Mostra d'Igualada i a la festa de la Tamborinada, i esperem poder girar-lo més amb el vosre ajut!

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Si amb les vostres aportacions aconseguim els 6630€ podrem cobrir les despeses del personal artístic i tècnic, així com enllestir tot el procés de producció, enregistrament, mescles i masterització del cd i el procés de creació i producció del llibret. També hi comptem el 5% de Verkami, les comissions bancàries (si us és possible, eviteu el pagament amb Paypal, que són una sangria!) i els enviaments del cd per a què pugui arribar tant a casa vostra com a casa els vostres veïns, a escoles, esplais, agrupaments, biblioteques...

CALENDARI

Estem en ple procés de producció de l'enregistrament. A finals d’abril ja podrem posar-hi veus. Durant el més de maig mesclarem, masteritzarem i elaborarem el llibret. Comptem enllestir la Ràdio Europa abans de l'estiu. Tindrem les recompenses preparades per a vosaltres durant el mes de juny, i organitzarem una festa sonada per presentar-vos-ho com cal a tots els mecenes que ens ajudeu a tirar endavant el projecte.

Tens fills? Néts? Ets mestre? Monitor? Cap? Tens nebots? Vols fer-te un regal? Vols obsequiar amb música? Tens parentela vivint arreu d'Europa? ...o pel món? ...?

Doncs la Ràdio Europa és una molt bona solució!

Entre tots (moltíssimes gràcies!) farem que la Ràdio Europa soni.

Tria la teva recompensa, i endavant!!!

Si us cal contactar amb mi per qualsevol tema, [email protected]
...o al web: www.rah-mon.com
...i al fb d'en Rah-mon
...o al twitter
...i al blog
...i al canal de videos

...per cert: aquest serà el dibuix de la samarreta!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Copias de CD's

    Copias de CD's

    casi 10 años

    Hola chicos veo que estáis haciendo un proyecto, para la fabricación de vuestros CD's, tenéis precios?

    En caso afirmativo si nos lo hacéis llegar LO MEJORAMOS!!

    Un saludo,

    Isaac Dios - [email protected]

  • Rah-mon Roma

    Rah-mon Roma
    Autor/a

    casi 10 años

    No és pas complicat!
    És important que truqueu a en Rah-mon per concretar la data. Llavors, feu la tria de l'actuació a les recompenses i cliqueu-la. Us tocarà fer la reserva de pagament amb una targeta de crèdit. Fet això, en Rah-mon us ho confirma per mail, i llestos!

    A dia d'avui, dues escoles ja ho han reservat, i n'hi ha dues més en tràmit.

    Penseu que el projecte acaba el 24 de maig... no us adormiu!

  • Rah-mon Roma

    Rah-mon Roma
    Autor/a

    casi 10 años

    Actuacions a preu de mecenes? Com es poden reservar?

Volver a todas las actualizaciones

#07 / La presentació del CD va ser un èxit!

Hola, hola!

Divendres passat, ens vam trobar tota una colla d'amics a l'Espai Àgora de Sabadell per presentar el nou CD RÀDIO EUROPA. Allí, vam repartir algunes de les recompenses, vam cantar algunes de les cançons del disc i vam brindar plegats amb cava. Els Dials i jo, us agraïm la presència de molts dels mecenes. Als que us va ser impossible venir us vam vam trobar a faltar, però hi éreu presents d'una manera o altra. Amb aquest post al bloc, donem per tancat el projecte tot deixant constància de l'ambient que vam viure a la festa.

Si voleu veure més imatges, al meu blog n'hi trobareu.

Val a dir que potser farem alguna altra presentació, tot i que ara per ara no ho tenim encara lligat (us n'informarem!).

Des del dia 23, tenim disponible el CD en compra física i digital a l'iTunes (ben aviat a d'altres plataformes). Hi podeu enllaçar des de la botiga del meu web.

Ha estat un plaer treballar amb el vostre recolzament. De ben segur que en un futur ens embrancarem amb algun altre projecte... també us ho farem saber!

NOTA: Ens queden una vintena de recompenses per repartir. Tot fent alguns bolos amunt i avall, us en puc acostar algunes, però si frisseu, poseu-vos en contacte per mail i doneu-me la vostra adreça postal per enviar-vos-les.

Moltíssimes gràcies i fins aviat!

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Sònia

    Sònia

    más de 9 años

    Hola Ramon i Cia.,

    Imagino que jo sóc una d'aquestes 20. No tinc pressa, però si ganes de tenir-lo!

    A veure si convenço als que programen espectacles infantils a l'Esquirol perquè us cridin, i aprofitem la trobada.

    Una abraçada i felicitats pel projecte,

    Sònia

#08 / DOBLE NOMINACIÓ ALS PREMIS ENDERROCK 2015

Moltes notícies!!!

• Enguany també estem nominats als Premis Enderrock, i en aquesta ocasió pel cd RÀDIO EUROPA que vau recolzar des del principi. Estem nominats en dues categories.

—Millor disc infantil/públic familiar
—Millor portada

És un goig obtenir un reconeixement de la feina feta, especialment en la que hi ha hagut tantes mans acolorint el projecte. Des dels mecenes participants al ‪Verkami‬, fins els músics (Iol Cases, Núria Lozano, Arnau Berenguer, Abraham Creus Torres, Eduard Iniesta, Oyuna Baturova, Dani Carbonell, Aniol López de Moragas, Carles Miró, Marcel Casellas Navinés, David Calvo, Todor Madzharov, Àlvar Monfort, Ester Muñoz, Laia Rovira, Laia Pedrol Viladot i el cor de nois i noies), passant pels estudis Tape Tone, eduardiniesta.com i Cal Gravadet, en Lluís Folch i l'Imma Moles, les… leer más

#07 / La presentació del CD va ser un èxit!

Hola, hola!

Divendres passat, ens vam trobar tota una colla d'amics a l'Espai Àgora de Sabadell per presentar el nou CD RÀDIO EUROPA. Allí, vam repartir algunes de les recompenses, vam cantar algunes de les cançons del disc i vam brindar plegats amb cava. Els Dials i jo, us agraïm la presència de molts dels mecenes. Als que us va ser impossible venir us vam vam trobar a faltar, però hi éreu presents d'una manera o altra. Amb aquest post al bloc, donem per tancat el projecte tot deixant constància de l'ambient que vam viure a la festa.

Si voleu veure més imatges, al meu blog n'hi trobareu.

Val a dir que potser farem alguna altra presentació, tot i que ara per ara no ho tenim encara lligat (us n'informarem!).

Des del dia 23, tenim disponible el CD en compra física i digital a l'iTunes (ben aviat a d'altres plataformes). Hi podeu enllaçar des de la botiga del meu web.

leer más

#06 / ENLLESTINT...

Hola, amics i amigues mecenes!

Ja us tenim totes les recompenses preparades... excepte els CD. Aquesta setmana tindrem el màster definitiu de RÀDIO EUROPA. El disseny s'està acabant de realitzar, i a finals de la setmana vinent entrarà a màquines per a fer-ne les còpies. Tindrem el CD abans de l'agost!

Us vam citar a mitjans de juliol per a fer la presentació del CD, però malauradament ho hem de deixar pel setembre perquè no veiem clar fer una presentació per aquestes dates de vacances (és estiu malgrat el temps ho dissimuli molt bé).

De tota manera, us informarem en aquest blog quan el tinguem disponible i, si us interessa poder-lo escoltar abans de la presentació, podem convocar dia, hores i lloc de recollida. Per la gent que sou de molt lluny, no patiu que us ho enviarem per correu postal.

Gràcies de nou i fins aviat... i bon estiu!!!

Rah-mon

#05 / Anem tancant les veus...

Aquests dies anef fent creuetes de feines fetes...

Dimecres 21, ens hem citat a l'estudi amb una dotzena de nens i nenes per fer els cors al RÀDIO EUROPA. Una dotzens, són molts per coordinar-los, però comptem amb l'ajut de la Laia Pedrol, que els ha preparat les peces. Ja us ho contarem.

Dijous, també tenim cita. Gràcies al contacte d'en Jordi de La Roda, hem contactat amb l'Oyuna Baturova, i ens vindrà a cantar la cançó russa del cd. Ens fa una il·lusió tremenda!

D'altra banda, Acabem d'arribar als 5000€ Genial!
...i lluitarem aquests quatre dies que queden per aconseguir l'objectiu.

Abraçades!

Estem en contacte!!!

#04 / Cap a Eivissa!

El proper dissabte 17 de maig, seré a l'escola Can Misses d'Eivissa, celebrant amb ells la Setmana Cultural escolar. Una altra de les escoles que s'han apuntat al projecte amb una recompensa en forma d'actuació d'animació, en aquests ocasió, amb l'espectacle ÀPALI, FAMÍLIA!

Quin plaer!

#03 / Fundació La Roda i l'espectacle RÀDIO EUROPA

Creure en un projecte és un acte de confiança total. Per això, volem agrair molt especialment la complicitat que l'equip de La Roda en fer-se mecenes d'aquesta aventura. Ben aviat, ens veurem amb l'espectacle RÀDIO EUROPA que han contractat com a recompensa per a La Tamborinada (el proper 1 de juny) i per l'Esplai El Tricicle de Sant Joan Despí (11 de juliol), així com el duet per a les Festes del Barri de Torreblanca, amb l'Esplai El Nus.

Gràcies!

#02 / Hi tornem Diumenge 27 d'abril

Diumenge vinent serem els encarregats de l'espectacle de cloenda a La Mostra d'Igualada. A les 19h serem a la Plaça de l'Ajuntament amb la RÀDIO EUROPA.

Hi sou convidats!!!

Foto: M. Vila

#01 / Ja hem estrenat l'espectacle!!!

Davant d'un miler d'escolars, hem estrenat a La Mostra d'Igualada l'espectacle Ràdio Europa amb molt d'èxit. Ens ho hem passat la mar de bé i tot plegat ha anat de perles! Us adjuntem una foto d'en M. Vila.

Tanmateix, la jornada ha estat ben intensa... Ens han entrevistat a Els Matins de TV3 entrevista en directe, també Catalunya ràdio i l'Agència Catalana de Notícies notícia i hem aparegut al Telenotícies de TV3. Tot un luxe el ressò mediàtic!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies