❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Rah-mon Roma

Rah-mon Roma

Sabadell

Cantant-animador i rondallaire per a públic infantil i familiar. Llicenciat en Filologia Catalana i Postgrau en Dansa i Art a l’ensenyament (UAB). Mestratge en Música Tradicional. Trepitja escenaris des del 1984. S'iniciar al món de l’escena familiar amb l’animació infantil, Gènere aborigen de Catalunya. Enamorat de les cançons, les danses, els contes i els intruments d’arreu del món, l’afició li ha esdevingut ofici. Ha creat espectacles d’animació, multidisciplinàries de carrer, concerts teatralitzats, sessions de narració oral, espectacles teatrals de contes amb música... Ha cantat i gravat en molts idiomes, i en aquesta ocasió us presenta un treball bilingüe: anglès/català.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies