❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

#indiacapgrossa

Exposició fotogràfica i catàleg en paper del viatge a l'Índia de la Colla Castellera de Capgrossos

0
segundos
170
Aportaciones
7.205€
De 6.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

TU/TOTS… HO HEM ACONSEGUIT

GRÀCIES, GRACIAS, THANK YOU, MERCI. Ja hi hem arribat! Ara seria fàcil dir que ho teníem clar, que no ens fallaríem a nosaltres mateixos, que els nostres amics i familiars hi serien. Però es que ha estat així!

Ho deixem aquí o ens atrevim a anar pels 7.000€… o pels 8.000€! Vaaaaaaaaa!!!! Que està maco!!!!

OPORTUNITAT ÚNICA

La colla castellera Capgrossos de Mataró, hem estat convidats al festival govinda que tindrà lloc aquest agost a Thane (Índia). Voldriem poder comptar amb una fotògrafa professional que immortalitzi aquest moment històric i privilegiat per a més d'un centenar de castellers.

QUÈ TENIM PENSAT

L'objectiu és poder montar una exposició fotogràfica a Mataró i editar un luxós catàleg, en paper. Un recull de fotografies que volem que copsi les dues cultures i les seves diferències i els seus punts en comú.

El catàleg tindrà unes mides de 29cm d'ample per 16cm d'alçada, 144 pàgines i una enquadernació cosida amb tapes dures. Imprès a quatricomia sobre un estucat semimat de 150gr/m2 amb barnís de màquina. La portada amb stamping i plastificada amb polipropilè brillant.

IMATGES ÚNIQUES

L'exposició volem que sigui oberta i accessible a tothom. L'excel·lència i la dilatada experiència de la fotògrafa Kris Ubach (http://krisubach.com) fa que poguem estar convençuts que el resultat final serà de gran interès tant per als avesats als castells i com pels que no ho són.

CALENDARI

Els Capgrossos i la Kris arribarem a Bombai el 14 d'agost i aterrarem a Barcelona el dia 20. US convidem a seguir l'actualitat del viatge al blog oficial del viatge.

L'exposició es durà a terme en època no castellera (mitjans de novembre, desembre, gener, febrer, març) i els catàlegs es podran recollir o adquirir allà mateix.

EL FESTIVAL GOVINDA

El Festival Govinda és una festa tradicional hindú marcada pel calendari lunar, que se celebra entre finals d’agost i principis de setembre. Es commemora el naixement del déu Krishna i arreu de l’Índia se celebra de maneres diferents. Els govindes són les torres humanes que, de manera similar als castells, s’alcen a les places enmig de milers i milers d’espectadors.

Els govindes es reuneixen per equips i, cada grup –Govinda Pathaks en diuen-, ha de fer una piràmide prou alta com per arribar a trencar una olla alçada a varis metres d’altura plena de llet i espècies, el que ells anomenen “handi”. El trencament d’aquesta olla i el vessament del líquid sobre tota la torre simbolitza l’èxit col·lectiu, la superació i unió de tots.

Només a la ciutat de Bombai s’hi apleguen 700 Govinda Pathaks competint per prop de 4.000 handis. Fet que crida molt l’atenció als polítics i les grans esferes, que ja el consideren com a l’esport local.

ENLLAÇOS D'INTERÈS
Blog de l'Índia
Web de Capgrossos
Twitter de Capgrossos
Facebook
E-mail de contacte

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Capgrossos de Mataró

    Capgrossos de Mataró
    Autor/a

    casi 10 años

    Les fotografies seran de la Kris Ubach http://krisubach.wix.com/krisubach i el catàleg el dissenyarà i maquetarà l'Axel Monforte www.grambarcelona.com

  • Magdalena Coll

    Magdalena Coll

    casi 10 años

    Qui serà l'autor de les fotografias? I del cataleg?

    Gràcies

  • Capgrossos de Mataró

    Capgrossos de Mataró
    Autor/a

    casi 10 años

    Sí, l'exposició es farà a Mataró. Espero no sigui un inconvenient logístic per tu… Sempre t'ho podem fer arribar contrarremborsament o intentar de trobar una altra manera.

    :))

  • Inés

    Inés

    casi 10 años

    I recollir vol dir a Mataró?

  • Capgrossos de Mataró

    Capgrossos de Mataró
    Autor/a

    casi 10 años

    Hola! La nostra idea es entregar-ho a la inauguració exclusiva per a mecenes. Serà un moment on poder-vos donar les gràcies personalment i volem que sigui un esdeveniment molt "vostre"… sense mecenes no hi ha projecte.

    Gràcies pel teu interès.

  • Inés

    Inés

    casi 10 años

    Si trio una opció de rebre el catàleg i una fotografia, l'enviaran a casa o ho haig de recollir i on?

2 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Capgrossos de Mataró

    Capgrossos de Mataró
    Autor/a

    casi 10 años

    Es recomanen dos mètodes infal·libles:

    a) Especialment dissenyat per a familiars de certa edat. Nom en clau: aigua del Carmen/Melissa. Consisteix en farcir etílicament, de manera copiosa, a tiets, avis, padrins, cosins, etc. Un cop 'enxispats' els hi treieu el tema, la VISA i des d'un smartphone feu una o vàries aportacions -les aportacions varien segons el grau de simpatia envers el familiar-.

    b) Nom en clau: Catenaccio / The chain. Ideat per ser aplicat sobre aquella gent amb la qual es tenen intercanvis sexuals -esporàdics o habituals-. "Aquí no s'obre res fins que passis pel Verkami!"

  • Pere

    Pere

    casi 10 años

    Per què està la família si no és per demanar un copet de mà (en sentit figurat, indolor) quan cal?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies